paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Uusia pyöriä - Vuoden 2019 malleja nyt varastossa

Polar

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Hanki Polar -ajotietokoneet ja tarvikkeet edullisesti Bikester.fi

Polar on useille urheilijoille tuttu sykemittareiden valmistaja. Huippulaatu ja kehitysosaaminen on taattu ja tämän vuoksi Polar merkkiä arvostetaan maailmanlaajuisesti. Laajaa tuotevalikoimaa ja tuotetukea kehittäessä Polar on huomioinut kuntoilijoiden erilaiset tarpeet. Polar haluaa auttaa ammattiurheilijoita heidän suorituskykynsä kohottamisessa, sekä avustaa myös kuntoliikkujia terveellisemmän elämäntavan omaksumisessa ja siitä nauttimisessa, samoin kuin erilaisissa kuntoutumis- painonhallintatavoitteissa. Polaria vie eteenpäin halu olla paras siinä mitä tuotemerkki tekee, mukaan lukien kunnianhimoiset ja erittäin lahjakkaat ammattilaiset, jotka uskovat intohimoisesti siihen, mitä Polar tekee tänään, kuten tuotemerkin perustajat uskoivat jo yli 30 vuotta sitten.

Historia

Ajatus kannettavasta sykemittarista sai alkunsa hiihtoladulla vuonna 1975. Tuohon aikaan sykelukemia ei voitu tarkasti mitata harjoittelun aikana. Vuotta myöhemmin Polar perustettiin lähelle Oulua. Vuonna 1979 Polar hankki ensimmäisen patentin langattomalle sykkeenmittaukselle ja vuonna 1982 lanseerattiin maailman ensimmäinen langaton sykemittari. Sykkeenmittaus- ja harjoitusjärjestelmiä on kehitetty myös hevosurheiluun. Nyt voit tutustua tähän innovatiiviseen tuotemerkkiin myös Bikester.fi sivustolla. Selaa laajaa Polar-valikoimaamme ja löydät muun muassa seuraavia tuotteita:
  • Polar RC3 GPS
  • Polar CS500+
  • Polar Bluetooth WearLink

Polar Ajotietokone nettikaupassa

Polarin tuotevalikoima

Polar suunnittelee ja valmistaa ajotietokoneita, sykemittareita, sekä muita sykkeenmittaukseen liittyviä tuotteita, joiden avulla jokaisen kunto paranee ja fyysinen suorituskyky kehittyy. Polar on paljon enemmän, ja haluaa siksi kokeilla rajojaan kaikessa, mitä tuotemerkki tekee. Polar RC3 GPS on hyvä esimerkki siitä mitä Polar tekee, sillä tämä innovatiivinen tuote seuraa käyttäjänsä reittiä, nopeutta ja kuljettua matkaa sisäänrakennetun GPS-sensorin avulla. Tämä ohut integroitu gps sykemittauksella näyttää GPS-tietoihin perustuvat korkeustiedot harjoituksen aikana, sekä myös sen jälkeen. Mikä hauskaa, harjoituksen vaikutus-toiminto antaa palautetta välittömästi harjoituksen jälkeen. Running Index-toiminto kertoo juoksun tehokkuudesta ja sillä voidaan parantaa suorituksia kestävyysharjoitusohjelmilla, jotka voidaan ladata polarpersonaltrainer.com-palvelusta. Laite on yhteensopiva juoksu- ja pyöräilysensoreiden kanssa, ja mukana tulee ladattava akku, jonka käyttöaika on noin 12 tuntia. GPS on myös jatkuvassa käytössä, jos tarvitset sen palveluita. RC3:n sopii valikoima erilaisia lisävarusteita, mutta pyöräilijää kiinnostaa varmasti eniten CS-Poljinnopeussensori™ W.I.N.D., joka on kätevin tapa mitata pyöräilytietoja, ja tehdä se langattoman monipuolisen tuotemerkin poljinnopeussensorin avulla. Se mittaa reaaliaikaisesti pyöräilijän poljinnopeutta kierroksina minuutissa sekä myös keskiaikaa, jolloin ajotekniikoita voidaan verrata toisiinsa. H2-sykesensorin avulla voidaan tarkkailla sykettä yhteensopivasta Polar-laitteesta. Pehmeä rintakehän ympärille kiinnitettävä tekstiilivyö mukailee saumattomasti kehon muotoja, ja tarjoaa uudenlaista liikunnanvapautta harjoitteluun. Näppärän koukkumekanismin ansiosta se on helppo pukea päälle harjoituksen alussa ja riisua harjoituksen jälkeen.

Polar CS500+ on suunniteltu kunnianhimoisille pyöräilijöille, jotka haluavat maksimoida urheilusuoritukesnsa. Laajennettu muisti tallentaa entistä enemmän tarkkaa tehotietoa yhteensopivilta Polar LOOK Kéo Power-polkimilta. Laitetta on nopea ja helppo käyttää keinuvan näppäimen ja tavallista suuremman näytön ansiosta. Älykäs W.I.N.D.-teknologia takaa lähettimen häiriöttömän käytön. Voit myös kurkistaa harjoituskuormitus-toimintoon polarpersonaltrainer.com-palvelussa, joka kertoo milloin olet valmis seuraavaan treeniin. Laitteeseen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten mielenkiintoiset KÉO Power-polkimet. Tässä ovat Polar ja LOOK yhdistäneet osaamisensa, ja esittelevät nyt maailman ensimmäiset lukkopolkimet, jotka mittaavat pyöräilyn tehoa. Helposti kampiin kiinnitettävä setti antaa maksimaalisen tarkkaa tietoa, sekä siirtää ne yhteensopiviin Polar-pyöräilytietokoneisiin. Järjestelmä mittaa senhetkisen ja keskiarvoisen poljinnopeuden ja se voidaan vaihtaa toiseen pyörään helposti. Polar WearLink®+Bluetooth® on lähetin, joka ottaa vastaan kantajansa syketiedot, ja lähettää ne yhteensopivaan matkapuhelimen harjoitussovellukseen. Pehmeä rintakehän ympärille kiinnitettävä tekstiilivyö mukailee saumattomasti kehon muotoa, ja tuo uudenlaista liikunnanvapautta harjoituksiin. Kätevän kiinnitysmekanisminsa ansiosta lähettimen voi kiinnittää ja irrottaa nopeasti. Laite lähettää syketietoja yhteensopiville mobiilisovelluksille ja varmistaa Bluetooth-lähetystekniikan avulla, että mobiililaite löytää sykesignaalin. Lähettimen mukana tulee pehmeä käsinpestävä tekstiilivyö. Lähetinyksikkö on vesitiivis, joten pieni sade ei haittaa urheilusuoritusta.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17. Pyydämme tietä ystävällisesti huomiomaan, ettäi meihin saa tänään puhelimitse yhteyyttä kansainvälisen naisten päivän vuoksi.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.