paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

POC

POC Sportsin ensisijainen tavoite on tehdä urheilun maailmasta mahdollisimman turvallinen. Korkealaatuisia materiaaleja ja innovatiivisia teknologioita käyttäen POC on osoittanut vuodesta 2005 lähtien, kuinka mukavuuden ja tuvallisuuden eivät tarvitse olla toisiaan poissulkevia. Lisäbonuksena naapurimaan yrityksen kypärät ja vaatteet näyttävät todella hyviltä!

POC-polkupyöräkypärät

Löydä uusia kypäröitä POC:ilta

Lisää kategorioita

Suojaa innovaatiolla - POC-kypärät

Ventral Air SPIN


Ventral Air SPIN-kypärä on uusin erikoisuus POC:ilta. Se ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan myös pitää pääsi miellyttävän viileänä polkiessasi lämpimällä säällä, useat ilmastointiaukot ja sisäiset kanavat ilmanvaihdon kontrolloimista varten. Lisäksi kypärä vakuuttaa täydellisellä aerodynaamisuudellaan ja alhaisella painollaan.

POC-kypärät - turvallisuus kohtaa suunnittelun ja toimintakyvyn


POC on ollut tunnetuimpia laadukkaiden polkupyöräkypäröiden valmistajia jo vuosia. Kehittäessään uusia kypäröitä niin maasto- kuin maantiepyöräilijöille merkki luottaa viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin, vuosien tietotaitoon, ainutlaatuiseen muotoiluun ja innovatiivisiin materiaaleihin maksimoidakseen turvallisuuden, mukavuuden, istuvuuden ja suorituskyvyn.

POC

272 Tuotetta
Lajittele