Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Uusi pyöräsi odottaa sinua

Pitlock

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Pitlock satulakiristin, musta
Pitlock satulakiristin, musta musta
Pitlock
satulakiristin, musta
8,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 31,8mm
Pitlock varkaussuoja etukiekko+takakiekko Set 03
Pitlock varkaussuoja etukiekko+takakiekko Set 03
Pitlock
varkaussuoja etukiekko+takakiekko Set 03
44,95 €
Pikatoimitus mahdollinen

Pitlock auttaa suojaamaan pyöräsi arvokkaat osat varkailta

Pyörän eri osiin saa upotettua sievoisen summan rahaa, varsinkin jos kyseessä on arvokkaampi laatupyörä. Pelkästään hyvät renkaat voivat keventää rahapussia helposti useammalla satasella, puhumattakaan kunnon etuhaarukasta. Vaikka pyöräily on mahtava laji, pyörävarkaudet piinaavat joskus pyörän omistajia, eikä varas välttämättä aina lähde mukanaan koko pyörä, vaan voi viedä ne osat, jotka helpoimmin irti lähtevät eli renkaat, satulan tai haarukan. Saksalainen yritys Pitlock on erikoistunut turvaamaan pyörän eri osia varkauksilta nerokkailla, erittäin korkealaatuisilla lukitusjärjestelmillään, jotka korvaavat pyörän helposti irrotettavia osia, kuten pikakiinnityksiä eli pikalinkkuja ja akseleita. Pitlockin tuotteita pidetään markkinoiden turvallisimpia Euroopassa, ja he ovat kehittäneet tuotteitaan jo vuodesta 1994 alkaen. Kaikki tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu edelleen Saksassa. Pitlockin erityisillä, yksilöllisesti muotoilluilla lukitusmuttereilla, läpiakseleilla ja satulaputken kiristimillä voit suojata pyöräsi pikalinkkuja, kiinteitä akseleita, etuvaloja ja jarruja.
Pitlock satula kiristin lukko musta

Yli 1000 erilaista lukitusmutteria

Pitlockin pikalinkuilla ja lukitusmutterilla voi suojata muun muassa etu- ja takarenkaan sekä satulaputken ja jarrut. Niissä on ainutlaatuisesti muotoiltu, koodattu mutteri ja niihin sopiva Pitlock-avain sekä vapaasti pyörivä suojakuori, joita varkaiden on äärimmäisen vaikea saada auki. Vapaasti liikkuvaa suojakuorta, jonka sisällä syvällä mutteri on, on mahdotonta vääntää pihdeillä, eikä mutterista saa otetta sijaintinsa vuoksi. Pyörän kiinteät akselit voidaan suojata Pitlockin lukitusmuttereilla, jotka laitetaan napojen päälle. Tavalliset pikalinkut ja pultit ovat melko vaivattomasti avattavia ja voivat muutenkin löystyä helpommin, mutta Pitlockin käyttämän erikoisteknologian avulla teet pyöräsi osista äärimmäisen vaikeasti varastettavia. Saatavilla on yli 1000 erilaista avainyhdistelmää. Koodatun lukitusmutterin lisäksi lisäsuojaa antaa erikoissuunniteltu joustolaatta, joka ankkuroituu mutteriin ja lukitsee kokonaisuuden tiiviisti. Ainoastaan Pit-avaimella avattava järjestelmä toimii hieman lapsilukon tavoin, ja avaimen sivut painavat ja kääntävät samanaikaisesti joustolaatan jousia avautumisen mahdollistamiseksi.

Voit halutessasi suojata vain yhden, arvokkaimman pyörän osasi tai sitten hankkia setin Pitlockin turvamekanismeja useampaan kohtaan pyörääsi. Kaikki Pitlockin tuotteet ovat erittäin korkealaatuisesti valmistettuja. Ne on CNC-työstettyjä ja kylmätaottuja ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee niistä todella kestäviä verrattuna muovisiin tai hiiliteräksestä valmistettuihin tuotteisiin, jotka voivat ruostua tai hajota helpommin.

Bikesterista turvaratkaisut pyörääsi

Tutustu Pitlockin markkinoiden parhaisiin lukitusjärjestelmiin verkkokaupassamme ja katsahda samalla muut pyöräilytarvikkeemme, kuten lamput ja lisävarusteet. Jos haluat panostaa erityisesti pyörän varkaussuojaan, löydät meiltä myös erilaiset pyörän lukot, kuten U-lukot ja runkolukot. Me Bikesterissa osaamme arvostaa laatua ja siksi meiltä löytyvät joka kategoriasta huipputuotteita tunnetuilta merkeiltä, joita ammattilaisetkin käyttävät. Jo 99 eurolla tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen. Olethan myös huomannut 30 päivän avokaupan, joka antaa aikaa rauhassa tutustua tuotteisiin. Tarvittaessa pystyt ajan sisällä tekemään palautuksia tai vaihtamaan tuotteita toisiin. Kysymysten ilmaantuessa asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tervetuloa ostoksille!