Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Pirelli Cinturato

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Pirelli Cinturato -renkaat – luotettava valinta pyöräilyyn

Pirelli on yksi tunnetuimmista rengasvalmistajista, jonka historia ulottuu vuoteen 1872 saakka. Pitkän linjan konkarina Pirelli on hyvin arvostettu brändi, jonka kokemus alalla on yksi maailman pisimmistä. Autonrenkaita alun perin valmistanut Pirelli on sittemmin laajentanut osaamistaan myös pyöräilyn maailmaan, ja yritys valmistaa tänä päivänä vankalla ammattitaidollaan myös laadukkaita ja kestäviä polkupyörän renkaita. Pirellin valmistamia renkaita arvostavat lukuisat pyöräilyä harrastavat ja ammatikseen kilpailevat ympäri maailman, eikä suotta. Brändin pyöränrenkaat ovat nimittäin tunnettuja siitä, että ne pitävät haastavimmissakin olosuhteissa ja vaihtelevimmissa maastoissa. Korkealaatuisista materiaaleista koostuvat renkaat on suunniteltu tarjoamaan lyömätön ajomukavuus, joka yhdistyy renkaiden pitkäikäisyyteen.

Olipa pyöräilyalustana sitten maastopolku, maantie tai kaupungin kadut, Pirelli-renkaat ovat luotettava valinta menopelin alle. Yksi laatubrändin ylpeyden aiheista on Pirelli Cinturato -rengasmallisto, johon kuuluu renkaita useassa eri tuumakoossa ja mallissa. Pirellin renkaat valitsemalla luottofillarista tulee hyvin varusteltu ja sen selkään on ilo hypätä kerta toisensa jälkeen.

Pirelli Cinturato Gravel M Classic Taitettava Pyöränrengas

Pistosuojausta, pitkään käyttöikää ja optimaalista suoriutuvuutta

Suosittuun Pirelli Cinturato -rengasperheeseen kuuluu renkaita, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -tarpeisiin. Cinturato Gravel -renkaat palvelevat parhain päin gravel-ajossa, jossa eteen voi tulla niin soraa, hiekkaa kuin asfalttiakin. Nämä renkaat taipuvat moneen menoon, joten ne ovat varma valinta tiuhaan vaihtelevissa maastoissa huristelevalle. Renkaat on lisäksi suunniteltu siten, että ne alla nousut ylämäkeen sujuvat joustavasti ja ketterästi. Cinturate Velo -renkaat puolestaan on kehitetty maantiepyöräilyä ja endurance-ajoa silmällä pitäen. Molemmissa näistä lajeissa ohuet ja kapeat renkaat ovat ihanteelliset, ja renkaiden on hyvä olla myös rakenteeltaan mahdollisimman sileät. Velo-renkaat valitsemalla nämä pyöräilyn alalajit sujuvat muitta mutkitta. Suojaus ja mukavuus on kehitetty näissä renkaissa huippuunsa, suorituskyvystä lainkaan tinkimättä.

Mallista riippumatta Pirelli Cinturato -renkaat on hiottu tarjoamaan modernille kuskille optimaalista suorituskykyä lajikohtaisilla pintakuvioinneilla, jotka on suunniteltu kunkin lajin tarpeita vastaaviksi. Renkaissa hyödynnetään tehokasta pistosuojausta, jonka ansiosta kivikkoisia ja epätasaisia tieosuuksia ei tarvitse jättää väliin. Laadukkaat materiaalit on suunniteltu lisäämään renkaiden käyttöikää, joten Pirelli-renkaisiin satsaamalla ajoista pääsee nauttimaan pitkään.

Bikester haluaa palvella nykypäivän vaativaa pyöräilijää mahdollisimman monipuolisesti, mistä johtuen löydät meiltä myös Pirelli Cinturato -renkaat kattavassa valikoimassa. Pirellin valmistamat renkaat alla nautit pyörän selässä muitta mutkitta sujuvista kilometreistä vuodesta toiseen. Klikkaa sinua kiinnostavaa rengasmallia ja pääset lukemaan tarkan teknisen tuotekuvauksen.

Mieleenpainuvia pyöräilykokemuksia laatutoimittajalta

Bikester on polkupyöräilijän mekka, jonka varasto on ladattu täyteen huippulaadukkaita tuotteita alan arvostetuimmilta valmistajilta. Meiltä löydät sekä Pirellin kestävät ja pitkäikäiset renkaat ja muut laadukkaat pyörän komponentit että myös pyöräilyvaatteet ja pyörät parhailta brändeiltä. Jätä tilauksesi meille jo tänään ja laitamme pyöräilysi täydentäjät matkaan mitä pikimmiten. Laadukkaiden varusteiden toimittajana Bikester tekee pyöräilykokemuksista mieleenpainuvia!