Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Petzl

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • oranssi
  • sininen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Petzl Swift RL Otsalamppu, oranssi
Petzl Swift RL Otsalamppu, oranssi oranssi
Petzl
Swift RL Otsalamppu, oranssi
OVH 119,95 € 110,00 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Petzl Performance IKO Otsalamppu, musta
Petzl Performance IKO Otsalamppu, musta musta
Petzl
Performance IKO Otsalamppu, musta
70,00 €
Pikatoimitus
Petzl Performance IKO Core Otsalamppu, musta
Petzl Performance IKO Core Otsalamppu, musta musta
Petzl
Performance IKO Core Otsalamppu, musta
90,00 €
Pikatoimitus
Petzl Swift RL Otsalamppu, musta
Petzl Swift RL Otsalamppu, musta musta
Petzl
Swift RL Otsalamppu, musta
OVH 119,95 € 110,00 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Petzl ACTIK Otsalamppu, vihreä
Petzl ACTIK Otsalamppu, vihreä vihreä
Petzl
ACTIK Otsalamppu, vihreä
50,00 €
Pikatoimitus
Petzl Swift RL Otsalamppu, sininen
Petzl Swift RL Otsalamppu, sininen sininen
Petzl
Swift RL Otsalamppu, sininen
OVH 119,95 € 110,00 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Petzl Bindi Otsalamppu, oranssi/valkoinen
Petzl Bindi Otsalamppu, oranssi/valkoinen oranssi/valkoinen
Petzl
Bindi Otsalamppu, oranssi/valkoinen
45,00 €
Pikatoimitus
Petzl Tikkid Otsalamppu Lapset, sininen
Petzl Tikkid Otsalamppu Lapset, sininen sininen
Petzl
Tikkid Otsalamppu Lapset, sininen
25,00 €
Pikatoimitus

Petzl valaisimet auttavat saavuttamaan saavuttamattoman

Bikesterin Ranskalainen Petzl on valaisinten laatuvalmistaja. Perheyritys perustettiin jo vuonna 1936, kun sen perustaja Fernand Petzl halusi päästä tutkimaan Crollesin seudulla sijaitsevia luolia ja hän joutui toteamaan, ettei tuon aikaisilta markkinoilta löytynyt mukaan tarvittavia varusteita – tarpeeksi tehokkaista lampuista puhumattakaan. Näin Petzl kehitti ensimmäisen nimeään kantavan valaisimen, jonka siivittämänä hän innostui luolista entistä enemmän. Hän pitikin vielä pitkään keksintönsä jälkeen nimissään maailman pisimmän tutkitun luolaston ennätystä. Luolien myötä Petzlin mieltä alkoi pian kiehtoa myös korkeat paikat, ja hän alkoi valmistaa valaisinratkaisuja kattamaan erilaisten ammattien vaatimat kriteerit. Loppu onkin historiaa – tänä päivänä Petzl on merkki, jonka tunnettuus on laaja ja syynkin siihen saattaa helposti arvata!
Tänä päivänä Petzl on kulkenut jo pitkän matkan alkutaipaleestaan ja noina aikoina valmistettujen taskulamppujen lisäksi brändi valmistaa nykyisin myöskin otsalamppuja ja kypärävalaisimia, minkä lisäksi sen valikoimasta löytyy myös muun muassa kypärät sekä erilaiset kokonaisratkaisut, joiden avulla päästään saavuttamaan korkealla sijaitsevat paikat. Yrityksen motto on ”Access the Inaccessible”, vapaasti suomennettuna ”Saavuta saavuttamaton”, ja juuri luoksepääsemättömän saavuttamisen yritys on todistanut jo monia kertoja uransa aikana – yksi sen tärkeistä virstanpylväistä on ollut LED-otsalamppujen kehitys, jonka Petzl toi markkinoille ensimmäisenä koko maailmassa. Tänä päivänä Petzl kantaa harteillaan maailman suurimman otsalamppujen valmistajan viittaa, minkä lisäksi se on alansa markkinajohtaja myöskin kiipeilyvarusteiden sekä monipistehihnoilla varustettujen kypärien alalla. Petzl tunnetaan ympäri maailman, eikä ihme!

Petzl otsalamppu valaisee pyöräilysi ja koko elämäsi!

Petzl kehittää, valmistaa ja testaa tuotteensa Alppien juurella Crollesissa. Kun valaisimet koetaan hyviksi äärimmäisissä luolissa ja muissa olosuhteissa, ne valaisevat takuulla jokaisen elämää parhaalla mahdollisella tavalla – olipa kyseessä sitten harrastuksen tai arjen mukanaan tuomat valaisuhaasteet. Petzl alleviivaa tuotannossaan kolme arvoa ylitse muiden: turvallisuus, käyttömukavuus ja tehokkuus. Tähän kolminaisuuteen voit siis luottaa, kun annat Petzlin olla seuraavan laatulamppusi valmistaja.
Olipa lajinasi maastopyöräily, cityajelu tai maantieajo, Petzl otsalamput ovat erinomainen valinta jokaiseen pyörälenkkiin – tyylistä ja määränpäästä riippumatta. Laadukas otsalamppu valaisee pyöräreittien ja metsäpolkujen lisäksi myöskin arjen askareet. Kun valintasi on Petzl otsalamppu, voit luottaa siihen että saat toimivan ja tehokkaan valaisuratkaisun kaikkiin elämäsi tilanteisiin. Otsalampun ansiosta kädet pysyvät aina vapaana ja valonlähde on taattu. Bikesterilta löydät usean malliset Petzl otsalamput eri ominaisuuksilla varustettuina, monissa kiehtovissa väreissä ja aina yhtä toimivina ratkaisuina!

Tuo valoa pimeyteen huippuosaavan verkkokaupan avulla

Bikesterin verkkokaupassa tutustut pyöräilymaailman kaikkein viimeisimpiin tuulahduksiin, minkä lisäksi löydät aivan kaikki pyöräilyyn tarvitsemasi varusteet mukavasti ja nopeasti kotiisi toimitettuina. Ostoksesi Bikesterilla teet aina juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Bikester tarjoaa valikoimassaan laadukkaat ranskalaiset, ihan kaikkiin kädet vapauttaviin tarpeisiin suunnitellut Petzl otsalamput, minkä lisäksi monet muut tuotemerkit esittelevät valikoimissa omat helmensä. Turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa tilauksesi perille nopeasti, ja sen tarjoamilla tuotteilla on jopa 30 päivän pituinen avokauppa. Tee pyöräilystäsi loistavaa ja hanki Petzl otsalamppu Bikesterilta jo tänään!