paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

SUMMER TOUR - Nappaa pyöräsi ja menoksi - säästä 15% kaikista brändeistä* Alennuskoodi: KESA15

PEARL iZUMi

60 vuotta innovaatiota: ensiluokkaisia urheilu- & pyöräilyvaatteita
Pearl iZumi on kehittänyt ja valmistanut huipputeknisiä vaatteita erityisesti maantiepyöräilyyn jo vuosikymmenten ajan. Urheilulliset ja ihonmyötäiset vaatteet siivittävät huippusuorituksiin, joissa vaatteiden ja varusteiden täytyy pelata saumattomalla tavalla. Pyöräilyvarusteiden ohella Pearl iZumi valmistaa myös treenivaatteita juoksuun. Se on siis triathlonistien ykkösmerkki.

Vaatteet

Löydä uusia tuotteita PEARL iZUMi:lta

Teknologioita

Pearl iZUMi - Here We Go

Pearl iZUMi näyttää esimerkkiä vuonna 2019 "Here We Go"-kampanjallaan, jolla se pyrkii suojelemaan ympäristöä kestävillä pyöräilyvaatteillaan. Merkki luottaa aina enemmän luonnollisiin, kierrätettyihin ja uudelleen käytettäviin materiaaleihin, jotka vakuuttavat toiminnallisuudellaan, kestävyydellään ja tyylillään. Ride more, do more.

Pearl iZUMi - Craft Series

Vartalomme ei ole suunniteltu istumaan tuntikaupalla kovalla ja pienellä satulalla. Sen takia Pearl iZumi on integroinut kaikkiin pyöräilyshortseihinsa mukavat säämiskät, vähentäen ikävää painetta. Uudesta Pursuit ja Escape 1:1 Chamois Craft -sarjastaan pyöräilijät voivat valita P.R.O.:n, ELITE:n ja SELECT:in säämisköjä, riippuen rasituksesta ja intensiteetistä. Mitään muuta tuotetta ei ole niin perin pohjin testattu varmistaakseen, että se on yksi laadukkaimpia ja mukavimpia, mitä planeetaltamme löytyy.

PEARL iZUMi

256 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
5