paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Uusia pyöriä - Vuoden 2019 malleja nyt varastossa
Vaude
Moab Sadepuku
"Vaude Moab-sadepuvussa olet enemmän kuin valmis mutaiseen taisteluun."
Bastian, Editor
TUOTTEESEENProduct of The Month

Kuukauden tuote

Vaude Moab Sadepuku

TUOTTEESEEN

Sateisille pyöräilypäiville & väistämättömään mutasotaan

Suurimmatkin ulkoilufanit pitävät aurinkoisesta ja lämpimästä säästä – eikä suurin osa maastopyöräilijöistä ole poikkeus. Mutta, ne, jotka alistuvat säätiedotteiden alaisuuteen jäävät paljosta paitsi. Tätä mieltä on kirjoittajamme ja MTB-ekspertti Bastian. Hän väittää, että niin kauan, kun ei ole liian kylmä, hän valikoisi märän ja aavistuksen mutaisen päivän mieluummin kuin kuivan sellaisen. Joten, tällä asenteella ja rakkaudella varusteisiin hän oli mitä parhain valinta testaamaan Vaude-sadepukua.

”Todellakin, testaan Vauden sadepukua”, ajattelin. ”Tästä tulee hauskaa.” Kiitos röyhkeyteni lyhythihainen sadepuku odotti jo minua työpöydälläni pian suostumiseni jälkeen. Vuosien ajan olen käyttänyt ¾ sadehousuja pitääkseni takapuoleni kuivana kylminä ja sateisina päivinä, mutta kohdatessasi kaksinumeroisia pakkaspäiviä lämpökerrastot ovat ainoa vaihtoehto. Joten valitettavasti sadepuku oli pitkään käyttämättömänä, kunnes plussan puoleiset lämpötilat viimein saapuivat.

TUOTTEESEEN

Ensivaikutelmat

Koska minulla oli enemmän kuin tarpeeksi aikaa kokeilla sadepukua päälle, muutama sana materiaalista ja istuvuudesta. Vaude Moab-sadepuku on tehty täydellisesti liimatusta Clepex Green Membranestä. Samaa kalvoa käytetään useaan Vauden sadetakkiin ja on pysyvästi vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Materiaali toimii ilman PTFE:tä ja sisältää vähintään 15 % kierrätettyä ja uusiutuvaa materiaalia polyuretaanin sijaan. 15’000 mm:n vesipatsaalla voit olla huoletta – vaikka luvassa olisi rankkaa ja pitkäkestoista sadetta.

Sadesuoja sisältää myös S.Café:ta – hightech kudosta luotu patentoidussa prosessissa muunnetuista kahvinporoista. Vaude kuvailee tätä kangasta nopeasti kuivuvana, hajua hylkivänä ja UV-suojaavana. Pitkä pystysuora vetoketju sallii helpon päälle pukemisen ja riisumisen. Tiivistettyä kahden suunnan vetoketjua voi käyttää ilmanvaihdon säätelyyn pyöräillessä. Vaude on tietoisesti luopunut lisäilmanvaihtoaukoista suosien pienempää pakkauskokoa. Suuri vasen rintatasku tarjoaa haalarin ainoan säilytystilan ollen helppokäyttöinen ja myöskin vedenpitävä. Lantiossa on tarranauhahihnaa, joiden avulla koon saa nopeasti ja vaivattomasti säädettyä. Hiukan alle 180 cm pituisen olin juuri M- ja L-kokojen kokosuositusten välissä. Valitsin suuremman, koska minulla on pidempi ylävartalo. Kuten voit kuvitella, jos haalari on torsosta liian lyhyt, se muuttuu nopeasti epämukavaksi, huolimatta siitä mitä muita hyötyjä pienempi koko tuo tullessaan.


Trail-testi

Suuremman koon valitseminen merkitsi mukavaa istuvuutta vähän väljempään suuntaan. Hihat peittivät kyynärpääni ja lahkeet ylsivät yli polvien, joten riittävästi tilaa olisi suojille. Minun mielestäni tämä sadepuku on täydellinen huonon-sään-viikonlopun-pelastaja pyöräparkin käyttäjille – joskin Vaude mieltää sen enemmän vaihtoehtoisena sadetakkina odottamattomille kaatosateille. Tämä haalari tarjoaa parempaa liikkuvuutta ja kokonaisvaltaista suojaa kuin tavalliset sadepuvut ja tietysti pitää lyhythihaiset ja -lahkeiset pyöräilykuteet puhtaina. Sanoisin kuitenkin, että ilmanvaihtoaukkoja on minun makuuni liian vähän sen ollakseen pysyvä vaate pidemmille reissuille. Se suojaa kyllä monipuolisesti sateelta, mutta mukana tulee lämmön kertymä yläkehoon ympärille, erityisesti reppua tai vastaavaa kantaessa. Pidin aina Vaude-sadepukua lähtiessäni lyhemmille mutta sateisille reissuille. Minitool, pumppu ja avaimet kaikki mahtuvat täydellisesti puserooni puvun alla. Kännykkä on riittävän kevyt mahtuakseen sadepukuun kastumatta.

TUOTEMERKKIIN

Tämä tekee ajan löytämisestä tunnin tai kahden työn jälkeiselle pyöräilylle paikallisten sateisten metsiköiden seassa helpompaa. Ilman tätä lyhythihaista pukua todennäköisesti jäisit kotiin, mutta Vaude-haalari inspiroi suuntaamaan ulos ja nauttimaan mutaisista traileista, olettaen, ettet pelkää likaantumista.


Päätäntö:

Vaikka aikaa ja säätä, jolloin sadepuku on superkätevä, on kohtalaisen harvoin, silloin kun säät ovat kohdillaan se näyttää täyden potentiaalinsa. Sään ei tulisi olla liian kuuma eikä liian kylmä – ja mikä tärkeintä – tulee olla märkä. Kun raskaat sateet muuttavat vakioreittisi mutaisiksi leikkikentiksi, tämä haalari säästää turhalta roikkumiselta, sateenkaaren odottelulta. Auringon tullessa esiin olet jo trailin alussa. Likaa lentää, se on varmaa, mutta sadepuku pitää huolen, että pysyt kuivana. Sinun ainoa tehtävä on siis löytää täydellinen reitti mudan läpi. Nauti!


Vaude - The Spirit of Mountain Sports

Vaude tuottaa uskomattoman luotettavia ulkoilutuotteita vuoristofaneille ja maastopyöräilijöille. Sen fokus on korkeassa laadussa ja ympäristöystävällisissä tuotantomenetelmissä. Siitä syystä vuodesta 2001 se on työskennellyt tarkkojen bluesign® -ympäristösääntöjen mukaisesti. Moab-sarjallaan Vaude tarjoaa varusteet kunnianhimoisille maastopyöräilijöille, joilla on tähtäimessä täydellisen ajon naulaaminen vuoriston singletrackillä. Moab-sarjaan kuuluu erilaisia tuotteita, kuten yhteen sopivat reput, pyöräilykengät, rennot pyöräilyshortsit ja luonnollisesti paljon kätevää sadesuojavaatetta.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17. Pyydämme tietä ystävällisesti huomiomaan, ettäi meihin saa tänään puhelimitse yhteyyttä kansainvälisen naisten päivän vuoksi.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.