paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kauden päätös-ale - Yli 1000 pyörää | Jopa -40% ale

MINKÄLAISEN PYÖRÄN HALUAT KASATA?

Valitse seuraavista yksityiskohtaisista kasausohjeista kootaksesi pyöräsi oikein.


Kokoa pyöräsi ajovalmiiksi muutamassa minuutissa

Bikester.fi-verkkokaupasta voit tilata uuden polkupyörän vaikka kotisohvalta ja pyörä toimitetaan sinulle aina kotiovelle saakka. Turvallisen ja toimivan kuljetuksen mahdollistamiseksi olemme kehittäneet erityisen paketin, jossa pyörä kulkee turvallisesti ja kätevästi varastolta sinulle.

Pyöristä on irroitettu etukiekko ja ohjaustanko on käännetty pituussuuntaan tehokkaan pakkaamisen mahdollistamiseksi. Vaativammat säädöt, kuten renkaiden rihtaus sekä jarrujen ja vaihteiden säädöt, suoritetaan logistiikkakeskuksessamme ennen pyörien asiakkaalle lähettämistä. Ammattitaitoiset teknikkomme tekevät viimeiset säädöt, mikä takaa turvallisen ja vakaan pyörän.

Asennus askeleittain:

1. Poista pakkausmuovit ja -suojat
2. Aseta ohjaustanko oikeaan asentoon
3. Asenna etukiekko paikoilleen
4. Aseta satula oikealle korkeudelle
5. Asenna polkimet ja pyörä on ajovalmis!

Asennusohje

Pyörän toimitukseen sisältyy myös kuvallinen asennusohje, josta löydät hyvin yksityiskohtaiset neuvot asennukseen. Pyörät voivat olla varsin erityyppisiä ja sen vuoksi olemme kehittäneet kolme erilaista opasta kolmelle yleisimmälle pyörätyypille. Oppaan löydät erikseen retkipyörille, maastopyörille ja maantiepyörille. Voit myös tutustua asennusvideoihimme.

Toivotamme nautinnollisia kilometrejä uuden pyöräsi kanssa!Vinkit pyörän säätöjen määrittämiseen

Tilaa uusi pyöräsi netistä

Yksi tavallisimmista kysymyksistä, joita asiakaspalveluumme tulee, on ”Minkälaisena pyöräni oikeastaan tulee minulle kotiin?” Ottaen huomioon, että polkupyörä on varsin monimutkainen kapistus monine erikoisosineen ja säätöineen, on tämä varsin tärkeä kysymys. Tehtaalta tulevan polkupyörän kokoamiseen tarvitaan melkoisen paljon asiantuntemusta, kokemusta ja erikoistyökaluja, jotta se saadaan turvalliseen ajokuntoon. Jotta polkupyörä toimisi toivotulla tavalla useita vuosia, on hyvä, että asiantuntija käy läpi kaikki tärkeimmät komponentit: vaihteet, jarrut, jousituksen ja laakerit. Kyseessä on lopulta asiakkaan oma turvallisuus.

Polkupyörät käyvät läpi loppuasennuksen ja -tarkastuksen

Vain harvat polkupyörävalmistajat toimittavat polkupyöränsä nykyään sellaisessa kunnossa, joka riittäisi pyörän ostajalle. Näin vastuu myytävän pyörän kunnosta on siirretty alalla jälleenmyyjälle, jonka vastuulla on pyörän viimeisten säätöjen tekeminen ennen myyntiä.

Bikester on polkupyöräilyyn erikoistunut verkkokauppa. Meillä työskentelee kymmenkunta pyöräilyn ammattilaista, jotka käyvät järjestelmällisesti läpi kaikki pyörät, kun ne saapuvat varastoomme. He suorittavat pyörien asennuksen ja säätöjen tarkistamisen hyvin tarkkojen sääntöjen mukaan ennen pyörien toimitusta eteenpäin. Toimimme näin, jotta voimme taata ensiluokkaisen ja tasaisen laadun asiakkaillemme.

Näin ruuvaat pyöräsi ajovalmiiksi itse

Vaikka Bikester toimittaa kaikki pyörät asiakkailleen tarkastettuina ja asennettuina, tulee sinun itse suorittaa muutamat säädöt ja yksinkertainen kokoaminen. Asennusvideomme auttavat sinua pyöräsi kokoamisessa ja muissa säädöissä. Jotta saisit paljon iloa uudesta polkupyörästäsi vielä pitkään, olemme koonneet sinulle myös muita ohjeita ja vinkkejä pyörän haastavampaan säätämiseen ja korjaamiseen.

Pyörän kokoamisen ensiaskeleet

Seuraa oheisia ohjeita pyöräsi kokoamisessa.

Runko ja jousitus

Jousituksen säätäminen omalle painollesi.

Renkaat ja kiekot

Näin suoristat vääntyneet vanteet.

Yleisimmät pulmatilanteet

Mitä teet jos rengas puhkeaa pyöräretkellä? Mikä avuksi jos ketjut hankaa tai hyppii oman tahtonsa mukaan?

Ylläpito ja polkupyörän kuluminen

Tässä saat vinkkejä pyörän puhdistamiseen ja huoltoon lenkin jälkeen. Näet myös mitkä osat kuluvat muita enemmän ja mitkä tulee vaihtaa säännöllisesti.

Pyörän henkilökohtaiset säädöt ja ajoasento

Tässä saat apua satulan oikean kulman ja korkeuden löytämiseksi, sekä paljon muuta.

Pyörän lopputarkastus Bikesterilla

Valmistajasta riippuen täytyy polkupyörä joissakin tapauksissa esiasentaa ja koota ennen kuin ammattiasentajamme tekevät pyörille loppusäädöt ja -tarkastuksen.

1. vaihe: Vaihteiden säädöt

Ketjuvaihteisto tai napavaihde – riippumatta vaihteiden tyypistä, on tärkeää, että pystyt aina luottamaan niiden toimintaan. Oikein asetetut vaihteet ovat takuu siitä, että saat aina halutun voimansiirron ja pääset nauttimaan vauhdin hurmasta ilman jarruttavaa hankausta ja hyppiviä vaihteita.

2. vaihe: Kiekon rihtaus

Valitettavan usein tehdaskootut pyörät/kiekot eivät ole täydellisesti säädetty. Tämän takia käymme läpi kaikki kiekot ja rihtaamme ja/tai kiristämme ne tarvittaessa. Tämän ansiosta saat meiltä aina täydellisesti säädetyt pyörät uuteen polkupyörääsi.

3. vaihe: Jarrujen säädöt

Pyörän jarrut tulee tarkistaa ja säätää olivatpa ne sitten mekaaniset tai hydrauliset, vanne- tai levyjarrut. Näin niiden toimivuus ja turvallisuus voidaan varmistaa. Tämän takia asiantuntevat pyörämekaanikkomme tekevät nämä toimenpiteet ennen polkupyörän toimitusta.

4. vaihe: Polkupyörän lopputarkastus

Viimeisessä vaiheessa mekaanikkomme käyvät vielä kertaalleen läpi kaikki pyörän tärkeimmät säädöt ja asetukset. Ruuvit, jarrut, jousitukset, laakerit, ketjut ja kaikki muut tärkeät pyörän vakauteen ja turvallisuuteen vaikuttavat osat. Ennen kuin pyörät pakataan pakkauslaatikkoihinsa toimitusta varten, vastuussa oleva mekaanikko hyväksyy lähetyksen virheettömyyden.

5. vaihe: Toimitus

Avaa paketti ja ulos pyöräilemään – se olisi ollut unelma, unelma joka ei valitettavasti koskaan voi toteutua. Polkupyörät ovat tilaa vieviä ja näin ollen kalliita rahdata, joten ne tarvitsee pakata niin pieneen kokoon kuin vain mahdollista. Näin voimme tarjota kohtuuhintaiset hinnat asiakkaillemme. Tämän vuoksi asiakkaan tulee vain asettaa ohjaustanko oikeaan kulmaan, asentaa eturengas ja polkimet paikoilleen. Kaikki tarvittavat työkalut ja yksityiskohtaiset ohjeet seuraavat mukana lähetyksessämme.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes