paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

P.A.C.

63 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
P.A.C.
P.A.C.

Saksalainen P.A.C. valmistaa monikäyttöisiä urheiluasusteita

P.A.C. on tunnettu sen monipuolisesta ja miellyttävän pehmeästä tuubihuivista. Merkin tuotteet on sekä suunniteltu että valmistettu Saksassa. Yhtiö panostaa huomattavasti ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin ja eettisiin työoloihin tehtaallaan Schweinfurtissa. Yksi yhtiön tavoitteista on valmistaa laadukkaita, saksalaisia tuotteita kohtuullisin hinnoin. Merkin valikoimista löytyvät kaikki merkittävät materiaalit kuten Coolmax, Primaloft, merinovilla ja Schoeller Ecorepel. Materiaaleja löytyy niin merkin tuubihuiveista kuten myös esimerkiksi sukista ja muista asusteista.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

P.A.C. lämmittää ulkoilijaa ilman kompromisseja!

Saksalainen P.A.C. tunnetaan sen valmistamista tuubihuiveista, otsapannoista, sukista sekä erilaisista maskeista. Schweinfurtissa päämajaansa pitävä P.A.C. on perheyritys, joka pitää toimintansa sydämenä motivoituneita työntekijöitään, joilla on todellinen halu ideoida ja kehittää uutta. Yli 20 vuotta toiminut yritys on keskittynyt käyttämään tuotteidensa valmistuksessa korkealaatuisia materiaaleja, minkä lisäksi se vannoo myös viimeisimpien teknisten ratkaisujen nimeen. P.A.C. on päässyt todistamaan lämmittävien ulkoiluasusteiden markkinoilla sen, että korkealaatuisen muotoilun ei tarvitse olla kallista. Brändi aikookin keskittyä myös jatkossa tuottamaan asusteitaan kohtuulliseen hintaan, jotta sinä asiakkaana et joutuisi tekemään kompromisseja!

P.A.C. = asiakaslähtöisyys, intohimo, innovaatio ja laatu!

P.A.C. on brändi, jonka nimeen vannovat lukuisat ulkoilmassa viihtyvät ihmiset ympäri maailman. Eikä ihme, sillä brändin valmistamat ratkaisut on kehitetty palvelemaan parhain päin – myös haastavassa luonnossa sekä sen mukanaan tuomissa keleissä ja olosuhteissa. P.A.C. toimii neljän periaatteen pohjalta. Tuotemerkki haluaa olla sekä asiakaslähtöinen, intohimoinen, innovatiivinen että laatutietoinen. Tässä reseptissä on todella onnistuttu, sillä brändin valmistamat tuotteet ovat saavuttaneet huikean suosion sekä teknisen toimivuutensa että upean ilmeensä ansiosta – näitä upeita kehon lämmittäjiä asiakkaat eivät kerrassaan voi olla janoamatta!
Myös Bikester on ottanut valikoimansa siipien suojaan loistavia P.A.C.-tuotteita, jotta jokainen pyöräilijä ja ulkoilmassa viihtyvä voisi lämmittää itseään järkihintaan – laadukkaasti ja tyylillä. Löydät valikoimastamme tuotemerkiltä muun muassa upeat P.A.C. tuubihuivit, joiden monikäyttöisyys palvelee ulkoilun moninaisissa ja muuttuvissa tarpeissa!

Varusta fillarielämyksesi alan taiturin hoteissa!

Alansa asiantuntija Bikester tarjoaa valikoimassaan erinomaiset välineet, vaatteet ja varusteet pyöräilyyn ja ulkoiluun - helposti ja näppärästi. Kun sinulle sopivin hankinta on päätettynä, Bikester toimittaa tilauksesi nopeasti perille – jopa 100 päivän pituisella avokaupalla. Vie pyöräilysi ja ulkoilusi mukavuus korkeuksiin ja hanki nyt asusteet ja muut tarvikkeet, jotka ovat luotuja kestämään!


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.