Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista
Lukko, jota voit kantaa taskussasi
Ottolock on upouusi keksintö Amerikkalaisvalmistaja Otto DesignWorksiltä. Tukeva lukko, jonka avulla heität pois huolen pyöräsi katoamista kun seuraavan kerran jätät pyöräsi kadulle. Ottolock on pieni verkkolukko, joka on helppo kantaa mukana jokaisella reisulla. Loistava keksintö.

OTTOLOCK

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Ei stressiä polkupyörävarkaudesta - Ottolock pelastaa yöunesi

Huolettaako arvokkaan polkupyörän katoaminen? Arveluttaako kulkea pyörällä julkisille paikoille? Älä huoli enää. Amerikkalaisyritys Otto Design Works on keksinyt mahtavan pyörän lukon, nimittäin vain pyöräilijä voi ymmärtää täysin toista pyöräilijää. Vuonna 2015 joukko amerikkalaisia pyöräilystä innostuneita yrittäjiä ja tuotemuotoilijoita liitti päänsä yhteen ja perusti Otto DesignWorks -yrityksen. He tapasivat ensimmäisen kerran oregonilaisessa kahvilassa, jossa ystävykset päättivät suunnitella viimeinkin hyvän lukon ihan vain "prototyypin omaisesti muutamille kavereille". Ajatus otti tulta siipien alle ja lukolle haettiin sittemmin rahoitusta Kickstarter-joukkorahoitusalustan avulla. Nykyisin Otto DesignWorks on alalla tunnettu toimija, joka toimittaa tuotteita pyöräilijöille ja retkeilijöille. Jatkuva tuotekehitys pitää huolta korkeasta laadusta. Tuotemerkin laadukkaat tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

Innovatiivinen, murtovarma lukko on kevyt kantaa mukana

Tilaisuus tekee varkaan, sanotaan. Juuri tätä mahdollisuutta ajatellen on kehitelty pieni ja kevyt Ottolock. Opportunistinen pyörävaras saattaisi muuten käyttää tilaisuutta hyväkseen ja viedä mukanaan "vain hetkeksi" kaupan ulkopuolelle parkkeeratun pyörän, jos se sattuu olemaan lukitsematta. Ottolockin nerokkuus piilee juuri sen keveydessä ja helppoudessa. Ottolock on tavallista kaapelilukkoa huomattavasti vahvempi, mutta kuitenkin jämerää U-lukkoa kevyempi. U-lukko on vaivalloinen kuljettaa mukana, avata ja lukita, mistä syystä se jää helposti ottamatta mukaan. Ottolock näyttää hiukan tavalliselta housujen vyöltä. Se on kuitenkin valmistettu kestävästä kevlarista. Kevlar on synteettinen kuitu, joka on painoonsa nähden jopa 5 kertaa vahvempaa kuin teräs. Kevlarin leikkaaminen on erittäin hankalaa, joten varkauden yrityskin todennäköisesti tyssää heti alkutekijöihinsä. Lukko painaa vain 145 grammaa ja se on huomaamaton kantaa mukana. Lukon voi pyöräyttää rullalle ja laittaa taskuun tai kietaista satulan alle, kun lukkoa ei käytetä. Vyömäinen malli ei vie paljon tilaa, ja sen leveys on vain 1,8 cm. Santopreeniviimeistely suojaa polkupyörän osia, eikä jätä maalipintaan naarmujälkiä.

Murtovarma lukko lukitaan numeroyhdistelmällä, joten sinun täytyy ainoastaan pitää se mielessä. Ei enää kadonneiden pyöränavainten metsästystä! Ottolock-lukko soveltuu paitsi polkupyörän lukitsemiseen, myös matkalaukun ympärille, kesämökille tai mopon lukitsemiseen. Lukkoja myydäänkin nykyisin monenlaiselle asiakaskunnalle, sillä pyöräilijöiden lisäksi myös muut ovat havainneet futurististen lukkojen kestävyyden. Tyylikästä lukkoa on saatavilla useissa raikkaissa väreissä. Ottolock on tarkoitettu pyöräilijöille ja ulkoilmaihmisille, jotka haluavat suojella omaisuuttaan ja arvostavat pienikokoista, kevyttä ja turvallista lukitsemisratkaisua. Löydä uusi laatulukkosi Bikesterilta, ja turvaa arvokas pyöräsi!

Älä etsi enää muualta – Bikesterillä on tarvitsemasi polkupyörätarvikkeet

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki pyöräilytarvikkeet niin sunnuntaipyöräilyyn kuin kilpa-ajamiseen. Saat yli 99 euron arvoisille tilauksille ilmaisen toimituksen. 30 päivän avokauppa on sekin hyvä etu. Tervetuloa palvelevaan verkkokauppaan!