paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Osprey

97 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Hanki Osprey -reput edullisesti netistä Bikester.fi

Osprey on tuotemerkki, joka näki päivänvalon Coloradon Ortezissa vuonna 1974. Osprey suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia reppuja kaikkiin tilaisuuksiin. Mike Pfotenhauer, joka on tuotemerkin perustaja ja pääsuunnittelija, aloitti toiminnan tekemällä reppuja ja rinkkoja suoraan asiakkaiden selkään sopiviksi. Hän kuvaili Ospreytä missiona, jonka tehtävä on luoda innovatiivisia tuotteita, joissa näkyy rakkaus luontoon ja seikkailuun. Tuotemerkki on onnistunut silloin, kun vaativinkin asiakas kantaa tyytyväisenä Ospreyn tuotteita. Huolimatta siitä, haluatko tyylikkään laukun lennolle tai repun vaellukselle Ospreyllä on ratkaisu. Tuotemerkin tuotteet ovat korkeaa laatua ja tarkasti tutkittuja, joten ei ole ihme, että Osprey on voittanut koko 35 vuotta kestäneen toimintansa aikana liudan palkintoja juuri laadustaan ja omaperäisestä suunnittelustaan. Nyt voit tutustua lähemmin tuotemerkin valikoimaan tutulla Bikester.fi sivustolla, ja selatameidän laajaa Osprey valikoimaamme, josta löydät muun muassa:
  • Verve
  • Viper
  • Raptor 6
  • Eraven 10

Laaja valikoima

Osprey on tunnettu tuotemerkki erityisesti patikoitsijoiden keskuudessa, mutta tuotemerkin tuotteet sopivat lähes minne vain, kuten esimerkiksi vaellukseen, kaupunkiin, lasketteluun ja pyöräilyyn. Reppujen monipuoliset käyttömahdollisuudet ovat nostaneet tuotemerkin maailmankartalle, josta brändi on levinnyt kulovalkean tavoin ympäri maailmaa. Pyöräilijän paras ystävä on tietenkin polkupyörä, mutta pidemmällä lenkillä juomapullo on erittäin tarpeellinen ystävä. Nykyään juomapullot ovat yksinkertaisia kuljettaa polkupyörän mukana esimerkiksi telineen avulla, mutta silloinkin on keskeytettävä pyöräilyyn keskittyminen ja kaivettava pullo esille, sekä asetettava pullo takaisin telineeseen. Miksei siis hankkisi helpomman ja turvallisemman tavan sammuttaa janonsa keskeyttämättä intensiivistä pyöräilylenkkiään, sillä Osprey on suunnitellut erinomaisia juomareppuja juuri tähän tarkoitukseen. Näin pyöräilijä voi juoda tarvittaessa vettä juomarepusta ilman, että keskittyminen urheilusuoritukseen herpaantuu. Ospreyn Verve 9 on erinomainen juomareppu esimerkiksi pyöräilyyn. Ospreyn Hydraulics™ Reservoir-teknologian ansiosta reppu sopii hienosti pyöräilyyn. Verve on tehokas, kevyt ja monipuolinen reppu, jonka tilavuus on 9 litraa ja paino 800 grammaa. Tuotemerkin juomapussit on suunniteltu innovatiivisesti, sillä siinä on integroitu kahva ja suuri suuaukko, joiden ansiosta säiliön täyttö on erittäin helppoa. Repussa on paikka älypuhelimelle, avaimille ja muulle pikkutavaralle. Repussa on myös kapea irrotettava lantioremmi.

Osprey Nettikaupassa

Ospreyn Viper 5 on mahtava juomareppu pyöräilijälle. Repussa on suuri kahden litran nestesäiliö mukana, ja tilaa riittää pumpulle, paikkaustarvikkeille ja muulle tärkeälle. Repussa on joustava kantojärjestelmä, kypärälle LED-valolle oma pidike, tasku pikkutavaroille ja sisäpuolelta löytyy tasku pumpulle, paikkaustarvikkeille ja muulle tärkeälle. Repussa on myös LidLock™-kypäräkiinnitys, sekä kiinnitys pyörävalolle. Ospreyn innovatiiviseen HydraForm-säiliöön mahtuu kaksi litraa juotavaa. Reppu painaa 740 grammaa. Repussa on kevyesti topatut selkäosa ja olkahihnat, sekä kapea irrotettava lantiovyö, joka tarjoaa mukavaa joustavuutta. Viper 5 sopii myös talvikäyttöön, vaikka hiihtämiseen tai vaeltamiseen jos pyöräily on liian hankalaa. Raptor 6 on maastopyöräilyyn erityisesti suunniteltu kompakti juomareppu, jossa tilaa myös erilaisille tarvikkeille. Soveltuu myös sporttiseen patikointiin. Repussa on 3-litrainen HydraForm-juomapussi ja juomasäiliössä on suuri täyttöaukko, joka helpottaa säiliön täyttöä ja puhtaana pitoa. Väljän nestevirtauksen tarjoava letku, jossa on vuotamaton taittuva On/Off-venttiili. HydraLock™-jäykiste juomasäiliössä helpottaa juomasäiliön laittamista reppuun, ja antaa säiliölle pienen hydraulisen paineen, joka edesauttaa juoman tuloa letkusta. Repussa on ilmavat ja hengittävät BioStrech™-olkaimet ja AirScape-selkäosa. Repussa on kätevä, ja tuotemerkin tapaan myös innovatiivinen LidLock™-kypäräkiinnitys, sekä elastinen rintaremmi, jossa on myös magneettikiinnike juomaletkulle. Raptor 6 on niin tilava, että nesteytysjärjestelmän lisäksi repussa on pikkutaskuja, sekä suuri tasku repun ulkopuolella vaikkapa takille. Tilavuus on jopa 6 litraa.

Raven 10 on täydellinen reppu maastopyöräretkeen tai patikointiin. Repussa on taskut pyörätarvikkeille ja kätevät kiinnitykset kypärälle ja valolle. Repussa on lokeroita ja taskuja pikkutavaroille, kuten älypuhelimelle ja aurinkolaseille, sekä erillinen pohjalokero vaikkapa paikkaustarvikkeille ja minipumpulle. Repussa on erittäin hengittävä selkä. Raven 10:ssä on mukana kolmen litran nesteytysjärjestelmä. Lantiovyössä on kaksi vetoketjulla olevaa taskua ja rintahihnassa, joka on myös säädettävissä, on magneettinen kiinnike, jolla saa nesteytysletkun pysymään paikoillaan. Jotta hiki ei pääse vaivaamaan pyöräilijää, on repussa hengittävät selkäpaneelit.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes