paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme
Valitettavasti valitsemasi tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty. Annathan sähköpostisoitteesi, mikäli haluat kuulla heti, kun tuote on jälleen saatavilla.
Ortler

Ortler Motala Miehet, black matte

ID: 885984
689,95 €
499,00 €
- 27%
Ei sis. toimituskuluja
Tuotetta ei varastossa
Haluaisin saada ilmoituksen sähköpostitse, kun tuote on jälleen saatavilla.

Lisää toivelistaan
  • 40 000 tuotetta 600 merkkiä
  • 30 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The Ortler Motala is a city bike in Scandinavian style. Special attention was paid to the high-quality Nexus 7-speed rear wheel hub with Shimanos drum brakes front and rear. The advantage is clearly the low maintenance and low wear of these parts. A comfortable touring handlebar with grips in combination with the comfortable Selle Royal saddle also make the Motala a popular touring bike.

The Schwalbe Spicer tyre is equipped with a reflective strip. Also special importance was attached to the fact that wearing parts such as chain and spokes, as usual in Scandinavia, are made of stainless steel. The bike has a battery rear light on the luggage carrier, a stable stand as well as chain guard and an AXA LED lighting.

Lisätietoja

  • Kevyt ja tukeva alumiinirunko
  • Stable and low-maintenance roller brake from Shimano
  • Shimanon 7-portainen vaihteisto vapaarattaalla
  • Tukevat kaksiseinämäiset vanteet
  • Schwalben Spicer-renkaat pistosuojauksella ja heijastimella
Erityispiirteet

10 vuoden takuu

Runko

10 vuoden runkotakuu

Bikester takaa seuraaville merkeille 10 vuoden takuun ostopäivästä lähtien; VOTEC, Serious, Vermont, Fixie Inc. ja Ortler (poislukien VRC-mallit, joissa on 6 vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle). Tähän takuuseen kuuluvat mallit vuodesta 2013 lähtien. Takuuseen kuuluu mahdollinen tarvittava korjaus tai vioittuneen rungon korvaaminen uudemman vuosimallin rungolla. Ylimääräiset kustannukset, kuten asennus tai rahti eivät sisälly takuuseen. Takuu ei kata huolimattoman käytön aiheuttamia vaurioita, kuten hypyistä, liian painavasta lastista tai muusta heitteille jätöstä koituneita vaurioita. Mikäli runkoon on asennettu ylimääräisiä komponetteja, takuu raukeaa. Runkotakuun lisäksi kaikissa pyörissä on 2 vuoden takuu. Takuu ei koske tavallisessa käytössä kuluvia osia.

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
urban  
Paino (noin)
17.81  kg
Vaihteiden kokonaismäärä
7  
Toimituksen sisältö
Sisältää: LED
Sis. polkimet: kyllä
Runko
Materiaalityyppi: Alumiini
Rakenne: Diamant
Etuhaarukka
Rakenne: Jäykkä etuhaarukka  
Vaihteisto
Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto
Vaihteiden lukumäärä: 7
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 7
Vaihdevipu
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 7
Kampisarja
Malli: ProWheel Pro-A38, 170 mm
Eturatas 1: 38 hampaat
Keskiö
Malli: VP-BC73C-118  
Ketjut
Malli: KMC Z610RB  
Etujarrut
Merkki: Shimano
Jarrusysteemi: Rullajarru
Takajarrut
Merkki: Shimano
Jarrusysteemi: Rullajarru
Jarrukahva
Malli: Tektro CL-330 AC  
Ohjaustanko
Malli: HL ARC-AL-540, 27° swept, 580 mm leveys
Materiaali: Aluminium
Ohjainkannatin
Malli: HL HE-A73-5, 90 mm  
Kädensijat
Herrmans Primergo DD14  
Ohjainlaakeri
VP-MH307  
Satula
Selle Royal Freccia  
Satulatolppa
Rakenne: Patentsteun
Halkaisija: 27.2 mm
Tyyppi: HL SP-C207, 300 mm
Materiaali: Aluminium
Etunapa
Malli: Shimano DHC60003  
Takanapa
Malli: Shimano Nexus 7  
Vanteet
Malli: X-Pert X2
Materiaali: Alumiini
Rakenne: Ontto kammio
Koko (tuumaa): 28 tuuma
Eturengas
Koko (tuumaa): 28
Renkaanleveys: 30 mm
Malli: Schwalbe Spicer
Erityishuomiot: Reflex
Takarengas
Koko (tuumaa): 28
Renkaanleveys: 30 mm
Malli: Schwalbe Spicer
Erityishuomiot: Reflex
Polkimet
VP-856  
Tavarateline
Merkki: Atran
Materiaali: Hi-Ten
Seisontatuki
Rakenne: keskiseisontatuki  
Lokasuojat
Materiaali: alumiini  
Dynamo
Rakenne: napadynamo
Malli: Shimano DHC60003
Etuvalo
Rakenne: LED
Malli: AXA Blueline 30 Switch
Takavalo
Malli: AXA Blueline Steady 50 Lux  
Tyyppi
Geen e-bike  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2019
Tuotenro
885984
Arvostelu
4.5
12 arvostelu(a)
5 tähteä
7
4 tähteä
4
3 tähteä
1
2 tähteä
0
1 tähti
0
22.10.2019
Sebastian
Hintasuoritus sopii - jarrut riittämättömät
Preis Leistung passt - Bremsen ungenügend
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Käytän pyörää päivittäin 4 kuukautta. Rata on suuri, tarkka, nopea ja täysin riittävä kaupunki. Kissan silmät polkimilta putoavat nopeasti. Lokasuojat ovat aina löysät. Kaikki ei ole niin traagista, mutta jarruja (vieritysjarruja) ei suositella. Valitsin sen, koska ne ovat käytännössä huoltovapaita. Mutta! Jarruvaikutus on paljon huonompi kuin vannejarruilla. Lisää tähän jarrujen asetus. Jos en halua vetää rullajarrua helposti (vierimisvastus ajon aikana), annan enemmän leikkiä, mutta jarrutusteho heikkenee edelleen. Jos asetan parhaan jarrutustehon, niin kuin kuvattu, minulla on vierintävastus kuin ergometrin kuntosalilla. Kukaan ei tarvitse. Valitettavasti jarrut ovat joskus puhtaita muutaman metrin kuluttua ja sinun on poljettava kovemmin. Tämä on ärsyttävää !!! Siksi polkupyörää varten suositellaan vain ilman jarruja.

ich nutze das Rad jeden Tag seit 4 Monaten. Die Schaltung ist super, präzise, schnell und völlig ausreichend für die Stadt. Katzenaugen an denpedalen fallen schnell ab. Schutzbleche sind auch immer mal lose. Alles nicht so tragisch aber die Bremsen (Rollbremsen) sind nicht zu empfehlen. Ich hatte mich dafür entschieden, weil sie quasi Wartungsfrei sind. Aber! Die Bremswirkung ist bei weitem schlechter als bei Felgenbremsen. Dazu kommt noch die Einstellung der Bremsen. Möchte ich nicht das die Rollbremse leicht schleift (Rollwiderstand beim Fahren), lass ich mehr Spiel, was die Bremsleistung aber weiter verschlechert. Stell ich die beste Bremsleistung ein, dann wie beschrieben, habe ich Rollwiderstand wie im Fitnesstudio auf dem Ergometer. Braucht kein Mensch. Leider lösen sich die Bremsen manchmal auch erst sauber nach ein paar Metern Fahrt und man muss schwerer Treten. Das nervt extrem!!! Daher für das Rad nur Kaufempfehlung ohne Rollbremsen.

11.10.2018
Benoit
Hyvä pyörä, mutta hieman pettynyt toimitukseen
Bon vélo, mais un peu déçu par la livraison
Automaattinen käännös ranskasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Ranskan lausunto. Minun pettymykseni tulee bikester-jakelupalvelusta. Ei ole mahdollista seurata hänen tilaustaan ​​ennen kuin paketti saapuu Ranskalle. Kun hän on jo tilannut ulkomaille, hän voi normaalisti seurata hänen tilauksensa asemaa toisessa maassa. ei Bikesterin kanssa! Siksi meille varoitetaan samana päivänä, että pyörä toimitetaan ... Käytä työtä! Onneksi liikennöitsijä on mukautuva ja voi järjestää toisen nimityksen nopeasti. Lisäksi asennusopas ei ole sopiva (ei ole selitystä rumpujarrujen asennuksesta, jotka ovat vielä erikoisia ...). Nämä samat rumpujarrut olivat huonosti säädetty saapumisen yhteydessä. Muuten paketti hyvin pakattu ja toimitetut työkalut. Pyörällä on myös ajovalot ja akku (top!) Pyörä on erittäin hyvä. Kevyt, hyvin varustettu, Nexus on hyvä kaupunki, myös lokasuoja. Hieno renkaat, jotka ovat hieman kova mutta hyvä suorituskyky. Rumpujarrut, kun ne on säädetty oikein, toimivat hyvin ja jarrutus on tehokasta. Hyvä maastopyörä, hinta lopulta houkutteleva!

Avis provenant d'un français. Ma principale déception vient du service de livraison bikester. Impossible de suivre sa commande avant que le colis arrive en France. Ayant déjà commandé à l'étranger, on peut normalement suivre le statut de sa commande dans un autre pays; pas avec Bikester! Ainsi, on est prévenu le jour même que le vélo va être livré... Pratique quand on travaille ! Heureusement que le transporteur utilisé est arrangeant et a pu organiser un autre RDV rapidement. Par ailleurs, le guide de montage n'est pas adapté (aucune explication sur le montage des freins tambours, qui sont quand même particuliers...). Ces mêmes freins tambours étaient mal réglés à l'arrivée. Sinon colis très bien emballé et outillage fourni. Le vélo est aussi fourni avec un phare arrière et sa pile (top !) Le vélo est très bien. Léger, bien équipé, le Nexus est top pour la ville, les garde boue aussi. Pneus fins qui sont un peu durs mais avec un bon rendement. Les freins tambours, une fois bien réglés, fonctionnent bien et le freinage est efficace. Un super vélo de ville, à tarif finalement assez attractif !

Arvostelu on annettu samannimiseen viime vuoden malliin, jossa on lähes sama varustelu kuin tässä mallissa.

08.10.2018
Angel
mr
Mr
Automaattinen käännös espanjasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Erittäin mukava ajaa. Hyvät jarrut ja riittävä paino käytettäväksi kaupungissa. Se on erittäin suositeltavaa. Lähetys ei kestä kauaa ja polkupyörä on asennettu suhteellisen helposti. Ehdotukses- sa haluan sanoa, että liitteenä olevan käsikirjan tulisi olla kyseiselle mallille ominaista eikä geneeristä. Se helpottaisi kokoamista

Muy cómoda de conducir. Buenos frenos y un peso adecuado para usarla en ciudad. Es muy recomendable. El envío no tardó mucho y la bicicleta se monta con relativa facilidad. Como sugerencia diría que el manual que se adjunta debería ser específico de ese modelo y no uno genérico. Facilitaría el montaje

Arvostelu on annettu samannimiseen viime vuoden malliin, jossa on lähes sama varustelu kuin tässä mallissa.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes