paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVIALE 2019! - Jopa 70% alennus
Ortler

Ortler Montreux Wave LTD sähköavusteinen kaupunkipyörä , punainen

2 599,00 €
1 899,00 €
- 26%
Sis. Ilmainen toimitus
Ortler Montreux Wave LTD sähköavusteinen kaupunkipyörä , punainen
Ortler Montreux Wave LTD sähköavusteinen kaupunkipyörä , sininen
Mikä koko sopii minulle?
Valitse oma runkokoko

Sinulla on ostoskorissasi valittuna toinen koko. Voit tarkistaa kokotaulukostamme sinulle sopivan koon.

Lisää toivelistaan
  • 40 000 tuotetta 500 merkkiä
  • Asiakaspalvelu: 09-427 04 102, Ma-Pe: klo 11-17
  • 100 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
Tuotetiedot

Sähköavusteinen polkupyörä on erinomainen valinta päivittäiseen työmatka-ajoon ja viikonloppujen pyöräretkille. Muuten aivan samanlainen kuin tavallinen polkupyörä, mutta sähkömoottori avustaa polkimien pyörityksessä esimerkiksi ylämäissä tai voimakkaassa vastatuulessa.

Ortler Montreux on astetta korkealaatuisimmilla komponenteilla varusteltu kuin saman merkin Bozen-sähköpyörä. Pyörässä on Shimanon 8-vaihteinen napavaihteisto. Napavaihteisto on hyvin helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Pyörän satula on ergonomisesti muotoiltu, mikä tekee pidemmistäkin pyöräretkistä erittäin mukavia. 250 watin Bosch-sähkömoottori on tehokas ja moottorin akku latautuu varsin nopeasti, 2,5 tunnissa 80 % täydeksi. Akku kestää 4 valitusta tehosta riippuen 80-150 km. Moottori teho eli ajomoodi on helppo valita helppokäyttöiseltä näytöltä. Maguran tehokkaat, hydrauliset vannejarrut takaavat napakan ja turvallisen jarrutuksen myös reippaassa vauhdissa. Schwalben pistosuojatut renkaat ovat tukevat ja niiden sivuilla on liikenteessä näkyvyyden takaavat heijastinraidat.

Sähköavusteinen Montreux toimitetaan täysin varusteltuna. Siinä on lokasuojat, tavarateline, etu- ja takavalo, pumppu ja soittokello. Yksinkertaisesti täydellinen paketti.

Erityispiirteet

10 vuoden takuu

Runko

10 vuoden runkotakuu

Bikester takaa seuraaville merkeille 10 vuoden takuun ostopäivästä lähtien; VOTEC, Serious, Vermont, Fixie Inc. ja Ortler (poislukien VRC-mallit, joissa on 6 vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle). Tähän takuuseen kuuluvat mallit vuodesta 2013 lähtien. Takuuseen kuuluu mahdollinen tarvittava korjaus tai vioittuneen rungon korvaaminen uudemman vuosimallin rungolla. Ylimääräiset kustannukset, kuten asennus tai rahti eivät sisälly takuuseen. Takuu ei kata huolimattoman käytön aiheuttamia vaurioita, kuten hypyistä, liian painavasta lastista tai muusta heitteille jätöstä koituneita vaurioita. Mikäli runkoon on asennettu ylimääräisiä komponetteja, takuu raukeaa. Runkotakuun lisäksi kaikissa pyörissä on 2 vuoden takuu. Takuu ei koske tavallisessa käytössä kuluvia osia.

Kantama

Kuinka moneen kilometriin akkuni riittää?Voinko pyöräillä 50 kilometriä yhdellä akunlatauksella, vai riittääkö jopa 120? Sähköpyöräilijälle tämä on tärkeää tietoa ja valmistajat tekevät parhaansa arvioidakseen kantaman täyteen ladatulla akulla. Käytännössä kantomatka riippuu monesta tekijästä, sen lisäksi, että itse moottorilla on luonnollisesti suuri osa virran varastoinnissa (400 tai 500 Wh). Akun käytöllä ja iällä on myös merkitystä, kuten myös ajajan painolla, pyöräilyasennolla, ajotavalla (käynnistysfrekvenssi, kadenssi) ja avustustasolla (Eco, Tour, Sport, Turbo). Viimeisinä, mutta ei vähäisimpinä reitti (ylämäki tai tasainen), tienpinta (maantie tai maasto), tuulen vastus ja jopa renkaan syvyys vaikuttavat akun kestoon. Tästä syystä on äärimmäisen vaikeaa antaa tarkkaa ja luotettavaa vastausta.
Ominaisuudet
Tyyppi
Pedelec 25km/h  
Käyttötarkoitus
sähköavusteinen kaupunkipyörä  
STVZO-hyväksyntä
kyllä  
Rengaskoko
28''  tuuma
Vaihteiden kokonaismäärä
8  
Paino (noin)
26.2 kg (n.), 26.2 kg
Sallittu enimmäispaino
120  kg
Toimituksen sisältö
Sis. polkimet: kyllä  
Runko
Vaimentimen tuotemerkki: Ilman vaimenninta
Rakenne: Wave
Materiaalityyppi: Alumiini
Moottori
Merkki: Bosch
Malli: Active
Tyyppi: Keskiömoottori
Teho: 250 watti
Paristo
Malli: Bosch Power Pack
Tyyppi: litium-Ion
Energiamäärä: 400 Wh
Kapasiteetti: 36/11 V / Ah
Käyttöikä: 600-800 latausjaksot
Akun sijainti: Akku tavaratelineellä
Näyttö
Bosch Intuvia multifunctional display  
Laturi
Tyyppi: Bosch pikalaturi 4A
Jännite: 230 Voltti
Akun kantama
Energiankulutus: 60 -125 km
Etuhaarukka
Rakenne: Jousitushaarukka
Merkki: Suntour
Tyyppi: CR-8V HLO
Jousitettu haarukka
Jousto: 60 mm
Vaihteisto
Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto
Vaihteiden lukumäärä: 8
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 8
Vaihdevipu
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 8
Kampisarja
Merkki: Miranda
Eturatas 1: 33 hampaat
Keskiö
Merkki: Bosch  
Ketjut
Merkki: KMC
Tyyppi: KMC Z510
Kasetti
Merkki: Shimano
Vaihteisto: 22 hampaat
Etujarrut
Merkki: Magura
Tyyppi: HS11
Jarrusysteemi: Hydraulinen vannejarru
Takajarrut
Merkki: Magura
Tyyppi: HS11 + jalkajarru
Jarrusysteemi: Hydraulinen vannejarru
Jarrukahva
Merkki: Magura
Tyyppi: HS11
Ohjaustanko
Merkki: Tacoma
Tyyppi: Ergo City Tour
Materiaali: Alumiini
Kädensijat
Ergo 2 D  
Ohjainkannatin
Merkki: Tacoma
Tyyppi: Ergo
Rakenne: A-head
Materiaali: Alumiini
Säädettävä kulma: kyllä
Ohjainlaakeri
Semi integrated 1 1/8” Ahead  
Satula
Selle Bassano Feel GT  
Satulatolppa
Rakenne: Patenttituki
Halkaisija: 31.6 mm
Tyyppi: Tacoma
Materiaali: Alumiini
Etunapa
Merkki: Shimano  
Takanapa
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 8 with coaster brake
Vanteet
Merkki: Schürmann
Tyyppi: Yak 19 28" 622-19
Materiaali: Alumiini
Rakenne: Ontto kammio
Pinnat
Niro 2.0 black, 32/32 spokes  
Eturengas
Merkki: Schwalbe
Tyyppi: Citizen Light
Koko: 28 tuuma
Renkaanleveys: 42 mm
Erityishuomiot: pistosuojaus, Reflex
Takarengas
Merkki: Schwalbe
Tyyppi: Citizen Light
Koko: 28 tuuma
Renkaanleveys: 42 mm
Erityishuomiot: pistosuojaus, Reflex
Polkimet
Aluminium anti-slip with reflector  
Tavarateline
Merkki: Standwell
Materiaali: Alumiini
Seisontatuki
Rakenne: takaseisontatuki  
Lokasuojat
Materiaali: alumiini  
Etuvalo
Merkki: AXA
Rakenne: LED
Tyyppi: Blueline 30
Takavalo
Merkki: Busch & Müller
Tyyppi: Blueline
Muuta
with sliding aid  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2018
Tuotenro
835819
Video
Arvostelu
4.8
6 arvostelu(a)
5 tähteä
5
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
19.10.2016
Jan W. Ahlfors
Ortler Montreux naisten kaupunkipyörä 55 cm musta

- oli pakattu hyvin ja toimitettiin pyöräkellariin asti, OIKEIN HYVÄ - miksi kumikädensijat oli asennettu 180 astetta väärinpäin ??? EI HYVÄ - kuusiokoloavainsarjasta PUUTTUU tähti koloavain, ts. en voinut kääntää kumikahvoja oikeien päin heti itse piti KÄYDÄ OSTAMASSA sopiva tähtikolo avain ERITTÄIN HUONO !!! - soittokello oli asennettu heti k'densijan VIEREEN ja OHJAUSYKIKKÖ (10) kellon oikealla, so. VÄÄRÄLLE puolelle. OHJAUSYKSIKÖN tulee tietysti olla tietysti LÄHIMPÄNÄ KÄDENSIJAA!!! ERITTÄIN TYPERÄ tehdas ASENNUS !!! - se että vaihteen numerosilmä oli asennettu suoraan alaspäin voisi ymmärtää, että halutaan suojata se vahingoittumiselta kuljetuksen aikana, mutta todennäköisesti ei tarpeellista - minun täytyi uusia pumppu ja polkimet HETI pokimet varsin lipsuvat, ERITTÄIN HUONO - renkaissa olisi pitänyt olla NIMELLISPAINE, JOLLOIN ko PAINEEN pyöräliikkeessa olisi mahdollistanut paineen tehdassuosituksen havainnoinnin, HUONO - ojaustanko liian suora, KÄDENSIJAT tulisi olla taivutetut taaksepäin - jalkatuki löysällä, HUONO - Shimano Nexus vaihteista: Nyt on helpompaa/NOPEAMPAA vaihtaa SUUREMMALLE vaihteelle so. menettämättä LIIKE.ENERGIAA, kun taas ylämäissä, jolloin lineaarisella - ja huima liike-energian MENETYS on HUOMATTAVAA, koska vaihdettaessa PIENEMMÄLLE vaihteelle on POLJENTA käytännössä PYSÄYTETTÄVÄ, VAIKKAKIN VAIN HETKEKSI, jolloin menetetään Lin. ja Huima energiaa, joka ylämäissä on TYPERÄÄ !!! - polkupyörän käyttöojeissa puolet tekstiä turhaa so. koskien muita mahdollisia pyörämalleja, ja jokaisella käyttöohjekielellä. ON tosiaan TURHAUTTAVA kahlailla pyörän käyttöojetta eeskahtaalleen LÖYTÄÄKSEEN juuri hankkimaansa pyörää KOSKEVAA TEKSTIÄ,,, ERITTÄIN HUONOA !!! - käyttöohjekuvissa EI YHTÄÄN "OSUMAA" oimitetusta AKUSTA ??? HUONO ! - onko tässä pyörässä jalkajarru? - mikä on tämän pyörän paino akkuineen ? - hassu juttu, että TAKAVALO JÄÄ PALAMAAN HETKEKSI, vaikka valaistus on katkaistu ja AKKU IRROITETTU,,,, !?!?!? Onkohan Ortler eksinyt ikiliikkujan ... ;) - onko TURBO max 0,5 kW - ,,, ja onko laturi valmistettu Pohjois Koreassa ? Itse pyörän KÄYTTÖOMINAISUUKSSIIN olen VARSIN TYYTYVÄINEN, lukuunottamatta Nexus vaihteiston suuremmaksi / pienemmäksi vaihtonopeutta

Arvostelu on annettu samannimiseen viime vuoden malliin, jossa on lähes sama varustelu kuin tässä mallissa.

25.06.2016
G.M.
Very nice bike
Sehr schönes Fahrrad
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Jos voisin Haluan antaa 4 4/5 tähteä :). Mutta ei pyörää vaan toimitusta. Tilasimme 2 pyörää, 1 tuli lauantaina ja toinen tiistaina. Harmi. Ei aivan ymmärrä logiikkaa. Mutta pyörän, johdonmukaisesti 5 tähti. Super käsitelty. Kokoonpano toimi erittäin hyvin, varsinkin kun jopa polkupyörä koottiin etukäteen. Bin kuinka nopeasti olet liikkeellä polkupyörällä aina yllättynyt. Joten täydellinen menestys.

Wenn ich könnte würde ich gerne 4 4/5 Sterne geben :). Aber nicht für das Rad sondern für die Zustellung. Wir haben 2 Räder bestellt, 1 kam am Samstag und das andere am Dienstag. Schade. Habe die Logik nicht ganz verstanden. Für das Rad aber, durchweg 5 Sterne. Super verarbeitet. Der Zusammenbau klappte sehr gut, zumal vorher schon einmal ein Fahrrad zusammengebaut wurde. Bin immer wieder überrascht wie schnell man mit dem Rad unterwegs ist. Also ein voller Erfolg.

Arvostelu on annettu samannimiseen viime vuoden malliin, jossa on lähes sama varustelu kuin tässä mallissa.

17.06.2016
Reiner Seibert
Hyvä E-Bike
Gutes E-Bike
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Ei ongelmia kokoonpanon aikana. Riittävä akun suorituskyky, hyvä jarrutusteho. Ensimmäisessä matkat olemme matkustanut eri ratsastajaa yli 100 km ja akku vielä ladattu 1/3. Kun kuljettaja muutos mutta kaipaan nopea säätö istuimen korkeuden, mutta voidaan määrittää jälkikäteen.

Keine Probleme beim Zusammenbau. Ausreichende Akkuleistung, gute Bremsleistung. Bei den ersten Fahrten haben wir mit Unterschiedlichen Fahrern über 100 Km zurückgelegt und der Akku war immer noch zu 1/3 geladen. Bei Fahrerwechsel vermisse ich jedoch eine Schnellverstellung für die Sitzhöhe, kann aber bestimmt nachgerüstet werden.

Arvostelu on annettu samannimiseen viime vuoden malliin, jossa on lähes sama varustelu kuin tässä mallissa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.