Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

ORBEA Rallon

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • violetti
  • petrooli

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Orbea Rallon M20, petrooli
Orbea Rallon M20, petrooli petrooli
Orbea
Rallon M20, petrooli
OVH 4 999,00 € 2 899,00 €
  • Versiot: L | 62,7cm
- 42 %
Orbea Rallon M10, violetti
Orbea Rallon M10, violetti violetti
Orbea
Rallon M10, violetti
OVH 5 999,00 € 3 831,95 €
  • Versiot: L | 62,7cm
- 36 %

ORBEA on pyörämaailman laatumerkki, joka valmistaa toimivuudeltaan erinomaiset fillarit niin maastoon, maanteille, triathloniin kuin kaupunkiajoonkin sopivissa malleissa. Aikuisille suunniteltujen menopelien lisäksi ORBEAlta löytyy myös laadukas junioripyörien valikoima. Tänä päivänä brändiltä löytyy myös sähköpyörien mallistot, jotka sisältävät niin maantie-, maasto- kuin citypyöräilyyn kehitettyjä malleja. ORBEAn tavoitteena on tuoda markkinoille polkupyöriä, jotka tekevät ajosta sulavampaa pitkälle kehitettyjen teknisten ratkaisujensa ansiosta.

Brändin pyörien kokoonpanoissa suositaan kokonaisuuteen integroitavia komponentteja, jotka ovat sekä älykkäitä, kutakin pyörämallia ihanteellisesti tukevia että myös ilmeeltään loputtoman tyylikkäitä. Lopputuloksena tästä aikaansaadaan upeita fillareita, jotka kestävät sekä katseita että kovaa käyttöä. Lisäksi ORBEAn valmistaa pyöriä jokaiseen erilaiseen ajotyyliin sopien, sillä brändin eri pyörämallit sisältävät erilaisia uniikkeja ohjaustanko- ja runkoratkaisuja. Tämän ansiosta ORBEA voikin tarjota moderneille pyöräilijöille kullekin haluamansa ajoasennon ilman, että yhdenkään pyörän selässä viihtyvän tarvitsisi tyytyä kompromisseihin.

Orbea Rallon M-LTD maastopyörä

ORBEA Rallon on uuden sukupolven enduro-pyörä, joka taittaa maastot vaivatta. Rallonia valmistettaessa jokainen pieni yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja suunniteltu tuottamaan pyörään mitä parhain suorituskyky. Tämän todella huomaa maastossa niin pyörän keveyden, erinomaisen jouston kuin helposti saavutettavan nopeudenkin suhteen. Rallon on huippulaadukas enduro, joka vastaa myös pyöräilyn ammattilaisten tarpeisiin. Näin ollen Rallonin hankkimalla voit varmistua siitä, että saat käyttöösi huolella koostetun menopelin, joka pystyy vaivatta suoriutumaan maastosta kuin maastosta.

Tyylikäs Rallon täynnä moderneja innovaatioita

ORBEA Rallon on täynnä pitkälle vietyä tekniikkaa ja viimeisimpiä innovaatioita, jotka tekevät siitä helposti yhden parhaimmista markkinoilta löytyvistä enduroista. Rallonin ORBEA Monocoque Race (OMR) -runko pitää sisällään erittäin vahvoja, moninkertaisia hiilikuituja. Rungon koostumus varmistaa optimaalisen tasapainon sen jäykkyyden ja painon välillä. Tässä EPS-muotilla valetussa rungossa epävakaus on saatu eliminoitua sen kriittisiltä alueilta käyttämällä rungon valmistukseen vähemmän hiilikuitua. Keveästä painostaan huolimatta lopputuloksena on varsin vahva ja kestävä runko.

Rallonin valmistuksessa hyödynnetään erittäin kehittynyttä dynamiikkaa. CEITin (Centro de Estudios e Investigaciones Technologicas) kanssa yhteistyössä kehitetty tietokonepohjainen mallinnusprosessi mahdollistaa polkupyöriin kehitettävien jousitusalustojen virtuaalisen testaamisen ja hienosäätämisen. Komponenttien käyttäytymisestä saatavaa laajaa tietokantaa hyödyntämällä pystytään aikaansaamaan entistä parempia kokoonpanoja, jolloin ajokokemuksissa saadaan hyödynnettyä sekä poljinten, satulan että ohjaustangon tarjoamia voimia.

Olipa vauhti miten kova tahansa, Rallon ei jää takuulla huomiotta kurvaillessasi sillä maastossa. Vaikka rungosta on saatu painoltaan huomattavan kevyt, sen jämäkkä ja vankka ilme saavat osakseen ihastelevia katseita. Yläputki on muotoiltu uniikiksi ja huomiota herättäväksi. Rallon-mallien värityksissä on tavoiteltu täydellistä tyylikkyyttä ja siinä on myös onnistuttu. Värit ovat samaan aikaan sekä hillittyjä että ylvään tyyliteltyjä. Kaiken kaikkiaan Rallon on mahtava voimanpesä, joka hurmaa sekä olemuksellaan että sisältämillään ominaisuuksilla. Kurkista nyt Bikesterin Rallon-fillarien valikoimaan ja hanki meiltä enduro, joka jättää leikiten varjoonsa useimpien pyörien tarjoamat ajokokemukset. Lue lisää Rallonista sen tuotesivulta löytyvistä tarkoista tuotekuvauksista!

Kaikki pyöräilyyn asiansa osaavalta Bikesterilta

Tutustu nyt Bikesterin sivustolla laadukkaisiin, pyöräalan parhaimpien valmistajien tuottamiin fillareihin, kuten esimerkiksi ORBEAn valmistamaan laajaan maastopyörävalikoimaan, maantiepyöriin sekä sähköpyöriin. Bikesterilta löydät kattavan ja laadukkaan pyörävalikoiman näppärästi yhden ja saman katon alta, joten säästyt kiertelemästä kivijalkakaupasta toiseen sitä oikeaa etsien. Samalla kertaa täydennät meillä myös varustepuolta tilaamalla kätevästi tarvitsemasi pyöräilyvaatteet, tarvikkeet ja pyöränosat. Kokoa haluamasi tuotteet ostoskoriin, viimeistele tilaus ja pääset jo pian nauttimaan tilaamistasi laatutuotteista. Vie pyöräilysi kokonaan uusiin korkeuksiin ja tee se yhdessä pyöräalan ammattilaisen Bikesterin kanssa!