paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

ORBEA Gain

37 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Orbea Gain sähköavusteiset maantiepyörät pistävät pyörät pyörimään

Sähkön avulla voit parantaa matkantekoasi, eikä pyörän selässä istuminen tunnukaan enää hassummalta. Orbean Enough Power- ja Enough Energy -konseptit johtavat poikkeuksellisen kevyeen, urheilulliseen ja hyvin rullaavaan sähköpyörään, joka ottaa vastaan tyhjien maanteiden huutavan kutsun. Voit helposti valita, kuinka paljon omia energiavarojasi, hikeä ja kyyneliä valutat , sillä Gain ponnistelee kaikkien vastusten läpi kanssasi. Miellyttävän ajokokemuksen aikaansaamiseksi Orbea Gain -pyörästä on tehty kone, jonka kaikki häiriötekijät on minimoitu - tiellä rullaa tuntikausia vain sinä ja pyöräsi.

Hiljainen teknologia auttaa sinua kuulemaan luonnon kutsun

Orbea Gain -kaupunki- ja maantiepyörissä on käytetty uusinta teknologiaa, jonka avulla akku on saatu integroitua alaputkeen. Näin ollen sinä voit nauttia hiljaisesta ja nautinnollisesta matkanteosta. Kompakti Ebikemotionin napamoottori on saatu integroitua lähes näkymättömäksi ja sen etuna on myös se, että siinä missä normaaleja keskiömoottoreita käyttävien sähköpyörien navat ovat usein monimutkaisia ja leveitä, tämän moottorin avulla pyörän pohjalevy pysyy suhteellisen pienenä.

Alumiininen, sähköavusteinen Gain on koottu huippulaatuisista osista, siinä on nimittäin käytetty joko Shimanon tai Sramin parhaita jarruja ja vaihteita, joiden ansiosta siitä on saatu koottua toimiva kokonaisuus, joka jaksaa ja jaksaa - vaikka sinä et enää jaksaisikaan. Miellyttävän Selle Royale -satulan ansiosta voit kuitenkin levätä satulassa ja antaa jaloillesi aikaa palautua. Maantiepyörät on lisäksi varustettu innovatiivisilla Orbean-ohjaustangoilla, joissa saat miellyttävän ajoasennon sekä matalassa että korkeassa ajoasennossa.

Kaupunkipyörien käsittelyominaisuudet ovat mainiot ja voit unohtaa myytin siitä, että ne olisivat vaivalloisia ja jäykkiä kaupungissa, sillä Orbean Gainin sähköavusteinen kaupunkipyörä kumoaa kaikki ennakkoluulot. Se on näppärä ja käytännöllinen pyörä, joka auttaa sinua selviytymään asvalttiviidakon läpi sujuvasti.

Saat sähköpyörän rullaamaan meiltä suoraan kotiisi

Me Bikesterilla huolehdimme siitä, että asiakkaidemme toiveet täyttyisivät. Siksi tarjoammekin yli 499€:n arvoisille pyöräostoksille ilmaisen toimituksen ja 100 päivän palautusoikeuden, jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen uusimpaan hankintaasi.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes