paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Opas all-mountain- ja enduro-pyöriin

All mountain -pyörät soveltuvat parhaiten korkeisiin rinteisiin ja jyrkille poluille. Pyörät soveltuvat yhtä hyvin pitkille etapeille kuin myös teknisille reiteille. Voidaan sanoa, että enduro-pyörät ovat All mountain -pyörien pikkusiskoja. Ne ovat käyttäytyvät ylämäissä samalla tavalla kuin All mountain -pyörät mutta näyttävät kyntensä nopeissa laskuissa.   


Mihin All mountain -tai Enduro-pyörä soveltuu?

All mountain -pyörä on nimensä mukaisesti maastopyörien jokapaikanhöyliä. Ne toimivat hyvin ylämäissä sekä myös vauhdikkaissa alamäissä. Viime vuosina enduro on tullut yhä suositummaksi maailmanlaajuisesti ja sen vuoksi all mountain -pyörät ovat kehittyneet ja yleistyneet roimasti.

Millainen on All mountain -pyörä?

All mountain -pyörissä on jopa 160 mm jousto, mikä tekee niistä toimivia kotimetsän poluille, pyöräpuistoihin ja Alppien single track -radoille saakka. Sekä etu- että takajousitus on mahdollista lukita paikoilleeen, mikä tekee pyörästä muuntautumiskykyisen erilaisiin olosuhteisiin. All mountain -pyörät ovat useimmiten varustettuja 27,5 tuuman kiekoilla ja leveillä vanteilla, mutta myös 29 tuuman kiekoilla varustettuja malleja on markkinoilla. Pyörissä on tavallisesti tehokkaat levyjarrut, läpimitaltaan vähintään 180 mm, jotka eivät ylikuumene rankassakaan käytössä. Monissa allmountain -pyörissä on laskettava ja nostettava satulatolppa, joka tehostaa eri ajoasentoihin pääsemistä. Jyrkkää ylämäkeä ylös ponnistellessa satulan voi nostaa ylemmäs ja alamäissä sen voi laskea sopivaan laskuasentoon.

Mitä All mountain -pyörä maksaa?

All mountain -pyörät ovat täysjousitettuja ja rakenteeltaan kestäviä. Tämän vuoksi ne ovat myös hinnaltaan arvokkaampia. Toki hinnat vaihtelevat suuresti myös korkeamman hintaluokan sisällä, mutta yleinen nyrkkisääntö pätee tässäkin; mikäli ajat paljon, kannattaa hyviin ja kestäviin osiin sijoittaa hieman enemmän rahaa.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes