paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Onza

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Laadukkaat sisäkumit ja pyöränrenkaat Onzalta

Sveitsiläinen Onza valmistaa huipputason renkaita ja sisäkumeja kaikkeen pyöräilyyn. Tuotemerkki on melko uusi, mutta sillä on laaja ja tyytyväinen käyttäjäkunta. Onzan tuotteilla on voitettu myös lukuisat pyöräilykisat. Yhtiö sponsoroi laajaa joukkoa maailman huippukuskeja. Maastoajossa yksikään polku ei ole liian jyrkkä eikä yksikään juurakko liian liukas, kun pyörässäsi on takuuvarmat Onzat. Maantiejoon suunnitellut kumit tarjoavat parhaan rullaavuuden ja ensiluokkaiset kaarreominaisuudet. Onza-tuotemerkki on Apex Sportsin omaisuutta. Yrityksen pääkonttori on Sveitsin Gelterkindenissä. Yhtiöllä on toimisto myös USA:ssa, Kalifornian Irvinessä. Polkupyörän renkaat on valmistettu pyöräilijöiden toiveiden mukaan:

  • Onzan renkaat ja sisuskumit ovat mahdollisimman kevyet
  • Ne kestävät kovaa käyttöä
  • Renkaissa on hyvä rullaavuus ja pito
  • Valmistuksessa käytetään parasta, kestävää kumiseosta
  • Renkaiden pintakuviointi ja langoitus on toteutettu huolellisesti
  • Sisäkumit ovat vahvat ja pitävät rengaspaineen hyvin

Kestävät Onza polkupyörän renkaat nyt netissä - Bikester.fi!

Käyttötarkoitus ohjaa rengassuunnittelua

Kullekin Onzan renkaalle on valittu sopiva kumiseos sen perusteella, millaiset vierintäominaisuudet, pito ja kestävyys on haluttu. Nämä tarpeet vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä MTB-pyörä, retkipyörä vai maantiepyörä. Voit valita vaikkapa nopeat, pehmeästi rullaavat ja turvalliset maastopyörän renkaat. Saat sopivimmat kumit, kun tiedät ajotapasi. Erilliset mallit on saatavilla Cross Countryyn, All Mountain / Enduro -ajoon, Freerideen ja Downhilliin.
Renkaiden kulutuspinta ja sen kuviointi on suunniteltu pyöräilijän tarpeista lähtien. Jokaisessa rengasmallissa on hyvä kulutuspinta.

Renkaan yksityiskohdat ja ominaisuudet

Valittavanasi on vahvistetut Onza-pyöränrenkaat, joissa on erityisen luja pistosuojaus. Pyöränrenkaan sisällä on langoista tehty runkokudos, joka pidättelee renkaan muodossaan ja suojaa sitä iskuilta ja pistoilta. Tämän kudoksen rakennetta mitataan Threads per Inch (TPI) -lukuna. Esimerkiksi maastoajoon on saatavilla renkaat, joissa on 60 tai 120 lankaa tuumaa kohden (TPI). Suurempi luku tarkoittaa että sidoslankoja on enemmän, mutta ne ovat ohuempia. Käytännössä suurempi luku tarkoittaa yleensä kevyempää pyöränrengasta ja nopeampaa rullaavuutta. Paksummat langat taas antavat kudokselle sellaista lujuutta, jota voit tarvita esimerkiksi pyöräilyn vaativimmissa tilanteissa.
Onza tarjoaa myös luotettavat sisäkumittomat tubeless-renkaat niin maastoon kuin maantielle. Ne pitävät rengaspaineen kovassakin kilpa-ajossa ja takaavat varman otteen vanteeseen.

Hyvät sisäkumit ovat lähtökohta vakaalle ajolle

Onzan sisärenkaat lukeutuvat markkinoiden laadukkaimpiin. Saat halutessasi vahvat ja paksut sisuskumit harjoitteluun tai retkiajoon. Ne säilyttävät muotonsa sekä ominaisuutensa käytössä todella hyvin. Samoin voit valita kevyet ja ohuet sisuskumit kilpakäyttöön. Ne rullaavat erinomaisen kevyesti ja antavat tukevan otteen vanteeseen. Sisäkumin paksuusvaihtoehdot ovat 0.45 mm, 0,6 mm ja 0,8 millimetriä. Ennen pyörän kumien tai sisärenkaiden ostoa on tärkeä tarkistaa polkupyörän tuumakoko ja vanteen leveys. Voit hankkia Onza-sisäkumit kevyellä Presta-venttiilillä. Tämä kilpakuskien suosima venttiilityyppi kestää korkeaa ilmanpainetta hyvin. Toisena vaihtoehtona on ostaa sisärengas, jossa on vahvat Schrader-venttiilit eli autonventtiilit. Tämä sisäkumi on helppo täyttää millä tahansa huoltoasemalla.

Luotetut pyörätarvikkeet monipuolisesta valikoimasta

Bikester.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa sinulle kaikki tunnetut pyöräilyn laatumerkit edullisesti. Meiltä löydät polkupyöriä kaikenlaiseen käyttöön. Valikoimassamme on pyöränosia ja pyöräilyvaatteita tunnetuilta valmistajilta. Kun ostat Bikesteriltä, sinulla on sadan päivän ilmainen palautusoikeus.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes