Uudenvuodenlupaus? | Pyhitä vuosi 2021 pyöräilylle
Pyöräkauppa netissä

Olight

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Olight Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
Olight
Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
159,95 €
ilmainen toimitus
Olight Olight Seeker II Pro Ladattava taskulamppu L-Dock:illa 3200 Lumen
Olight S2R Baton II Taskulamppu
Olight
S2R Baton II Taskulamppu
79,95 €
Olight S2R Baton II Taskulamppu
Olight Olight I3T Taktinen Taskulamppu 180 Lumen
Olight
Olight I3T Taktinen Taskulamppu 180 Lumen
34,95 €
Olight Olight I3T Taktinen Taskulamppu 180 Lumen
Lisätietoa

Olightin käsivalaisimilla et jää pulaan pimeydessä

Olightin käsivalaisimet tuovat valoa haastavimmissakin olosuhteisssa, niin työ- kuin harrastekäytössä, luotettavuutensa ja käytettävyytensä ansiosta. Tarkkojen kansainvälisten valaisinstandardien testausmenetelmien mukaan testatut valaisimet antavat sen, minkä lupaavat. Äärimmäiset testiolosuhteet läpäisseet verrattomat valotehot, iskunkestävyys ja pisin mahdollinen käyttöaika takaavat käyttömukavuuden eivätkä jätä pulaan, kun valon tarve on suurin. Vuonna 2006 perustettu yritys keskittyi, valloitettuaan ensin Euroopan taskulamppumarkkinat innovatiivisilla ja ensiluokkaisilla tuotteillaan, suunnittelemaan lainvalvojille ja valtion virastoille räätälöityjä tuotteita. Kehitystyön ansiosta on Olight testimenestyjä niin maailmalla kuin Suomessakin.

Valoa pimeyteen innovatiivisilla Olight-LED-valaisimilla

Tasku- ja otsalamppujen innovatiivisuuden ja valovoimaisuuden aateliaa edustava Olight on monikäyttöisyydessään huippuluokkaa. Viranomaistenkin ammattikäyttöön suunnitellut Olight-valaisimet toimivat erinomaisesti myös työskenneltäessä teollisuusolosuhteissa, turvallisuusalalla ja kaikenlaisissa vapaa-ajan harrastuksissa. Erinomaisen taskulampun Olightista tekee mm. sen vedenkestävyys, kolhujen ja pudotuksen kestävyys, verraton valoteho, sen kantama ja käyttöaika. Jokainen pieninkin yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu, jotta sinulle jää vain käyttämisen riemu. Ihastu kiinnitysklipseihin, strobo-ominaisuuksiin, akkuparistoiden lataamisen helppouteen ja otsalamppujen muokattavuuteen. Innovatiivisuuteen kuuluu myös erilaisten virtalähteiden käyttö, ja osassa malleista on mahdollista ladata akkuparistoja, mikä säästää rahaa ja luontoa. Olight-valaisimet sopivat Suomen vaihteleviin ja karuihin olosuhteisiin kuin räätälöitynä.

Kaikki Olightin valaisimet ovat käyneet läpi kansainväliset Ansi-/Nema FL1 -standardin testit. Voit siis huoletta valita käyttötarkoituksiisi sopivat valotehot eli lumenit ja valokeilan kantaman eli lux-lukeman, sillä Olight pitää sen minkä lupaa. Kattavassa Olight-LED-valojen valikoimassa ovat niin kevyempään kotikäyttöön sopivat kompaktit ja edullisemmat ns. avaimenperätaskulamput kuin myös kovempaan käyttöön suunnitellut, itsepuolustukseen ja ulkoilma-aktiviteetteihin sopivat tehokkaammat taskulamput. Jokaiseen Olight -valaisimeen sisältyy 24 kuukauden takuu. Olight-valaisimien etuja ovat:

  • Anodisoitu alumiinirunko kestää kovemmassakin käytössä
  • Laaja valikoima LED-valaisimia niin kotikäyttöön kuin extreme-olosuhteisiin
  • Jokainen valaisin on testattu Ansi-/Nema FL1 -standardin mukaisesti
  • Kahden vuoden (24kk) takuu kaikille Olight-valaisimille

Tilaa Olight-valaisimet Bikesterilta

Tilaa laadukkaat taskulamput ja otsalamput näppärästi ja luotettavasti Bikesterilta ja saat 30 päivää mietintäaikaa ostoksellesi. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa valaisinasioissa. Meiltä saat myös kätevät lahjakortit, joilla ilahduttaa rakkaimpiesi taskuvalohankinnoissa. Helppoon ja hauskaan ostosten tekoon - Bikester!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot