Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Oakley Radar

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Lapset 1
  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • valkoinen
  • musta
  • värikäs

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Oakley Radar Ev Path Aurinkolasit, harmaa/punainen
Oakley Radar Ev Path Aurinkolasit, harmaa/punainen harmaa/punainen
Oakley
Radar Ev Path Aurinkolasit, harmaa/punainen
OVH 189,95 € 159,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 15 %
Oakley Radar Ev Path Aurinkolasit, musta/monivärinen
Oakley Radar Ev Path Aurinkolasit, musta/monivärinen musta/monivärinen
Oakley
Radar Ev Path Aurinkolasit, musta/monivärinen
OVH 189,95 € 159,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 15 %
Oakley Radar Ev XS Path Sunglasses Youth, valkoinen
Oakley Radar Ev XS Path Sunglasses Youth, valkoinen valkoinen
Oakley
Radar Ev XS Path Sunglasses Youth, valkoinen
OVH 139,95 € 129,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus

Ilmeeltään ja muotoilultaan omaleimaiset Oakley Radar -pyöräilylasit

Oakley on toimittanut jo vuodesta 1975 lähtien urheilumarkkinoille teknisestä toimivuudestaan ylistettyjä varusteita. Etelä-Kaliforniassa perustettu yritys lähti aikanaan liikkeelle aurinkolasien valmistuksesta ja nykyisin tämä maailmanlaajuista menestystään huimasti kasvattanut brändi valmistaa niin aurinko-, laskettelu- kuin ajolaseja. Lisäksi brändillä on oma tuotemallistonsa myös sporttisen ilmeen omaaville vaatteille, asusteille, jalkineille ja laukuille. Tänä päivänä brändin valmistamia tuotteita myydään lähestulkoon maailman jokaisessa kolkassa, ja niiden nimeen vannovat yhtä lailla sekä kilpa- ja harrasteurheilijat että trendikkään sporttisen tyylin ystävät.

Oakleyn valmistamissa lopputuotteissa näkyy yrityksen pitkälle kehittynyt ammattitaito. Yrityksen tekemä yhteistyö suunnittelijoiden, tutkijoiden ja ammattiurheilijoiden kanssa varmistaa markkinoille päätyvän ainoastaan sellaisia laseja, joiden on todettu toimivan tosielämän tilanteissa. Tämä pätee myös brändin valmistamiin pyöräilylaseihin. Oakley Radar -pyöräilylasit ovat mainio esimerkki brändin monipuolisuudesta laadukkaiden ajolasien saralla. Radar-lasien villin vauhdikas muotoilu ei jää taatusti keneltäkään huomaamatta. Tavallisista lasimalleista poiketen näiden lasien linssit on nimittäin muotoiltu rohkealla otteella aaltoilevaan ilmeeseen, joka yhdistyy linssien yläpuolella kulkevaan, persoonallisesti muotoiltuun kehykseen. Lasien uniikki ilme jatkuu aina sankoihin asti, ja lopputuloksena ovat erinomaisen omaleimaiset pyöräilylasit.

Oakley Radar -lasien lyömättömät ominaisuudet

Oakley Radar -pyöräilylasien uniikkius ei suinkaan jää ilmeeltään rohkeaan muotoiluun. Ensinnäkin lasit on suunniteltu muotoilultaan siten, että ne pysyvät hyvin päässä ja istuvat moitteettomasti paikallaan kovimmissakin ajovauhdeissa. Toisekseen ne tarjoavat erityisen laajan näkökentän, jotta pyörän selästä saa mahdollisimman saumattoman näkymän. Linssin yläosa on suunniteltu harkiten tarjoamaan hyvä näkyvyys myös kovemmassa ajovauhdissa. Linssi on myös vaihdettavissa nopeasti toiseen sääolosuhteiden muuttuessa. Huolellisesti muotoillut sangat ja nenätyynyt puolestaan pitävät lasit luotettavasti paikoillaan myös kasvojen hikoillessa.

Radar-laseja valmistetaan sekä keskikoisille kasvoille suunniteltuina malleina että kapeammille kasvoille kehitettyinä XS-malleina. Lasien tarkat tekniset ominaisuudet vaihtelevat mallikohtaisesti, ja mallista riippuen laseista voi löytyä esimerkiksi High Definition Optics -teräväpiirto-optiikka, joka tarjoaa visuaalisille yksityiskohdille uskollisen optisen kirkkauden ja näkyvyyden. Koko pitkän ajopäivän mukavalta tuntuva kehyksen O Matter -materiaali taas on kehitetty kulutusta kestäväksi. Eksklusiivinen Prizm-linssiteknologia puolestaan parantaa tehokkaasti värejä ja kontrastia, mikä mahdollistaa ennennäkemättömän valonläpäisyn hallinnan sekä pienempienkin yksityiskohtien erottamisen toisistaan.

Löydä nyt vihdoin ja viimein unelmiesi pyöräilylasit Bikesterilta. Tarjoamme valikoimassamme edellä esiteltyjä edistyksellisiä Radar-ajolaseja sekä keskikokoisille että kapeammille kasvoille sopimaan suunniteltuina malleina. Valinnanvaraa on tarjolla oikein mukavasti sekä linssien että kehysten väritysten suhteen.

Pyöräilyyn monipuolisesti varustava Bikester

Pyöräilylasien lisäksi voit täydentää meillä samalla ostoskerralla näppärästi myös muuta pyöräilyvarustustasi. Voit esimerkiksi valita Bikesterin mahtavan värikylläisestä ja monipuolisesta vaatevalikoimasta laadukkaat pyöräilyvaatteet vaikkapa uusiin ajolaseihisi yhteensopivassa ilmeessä. Täydennä ajovaatteesi vielä pyöräilyhanskoilla ja pyöräilykengillä, ja olet taatusti monipuolisesti varustautunut tuleviin elämyksiin rakkaan fillarisi selässä!