paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

Nutcase

2 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Värikästä, hauskaa ja turvallista - Nutcase!

Innoitusta etsimässä Michael löytää vanhan mustan pyöräilykypärän Portlandin autotallistaan. Idea syntyy. Michael on entinen Niken luova johtaja, sekä päällikkö Morrow Creativessa. Portlandista kotoisin oleva tuotemerkkivirasto, nappasi mukaansa rullan oranssia sähköteippiä ja meni töihin. Oregonin kaupungin värit ovat musta ja oranssi, joten ensin Michael laittoi oranssin raidan kypärän yläosaan eteen ja taakse, sitten hän loi oranssin ”O”-kirjaimen kummallekin puolelle. Sen jälkeen hän liimasi neljä 4-tuuman puuruuvia kypärän yläpäähän ja puuhasteli vielä tovin kypärän kanssa. Pukeutuneena uuteen kypäräänsä hän meni seuraavana päivänä stadionille ja sai aikaan reaktion Beaversin faneissa, hillitöntä innostusta, sillä ihmiset rakastivat sitä. Pelin aikana Michael keräsi palat yhteen ja totesi, että urheilukypärät ovat tylsiä ja että kypäriä, joissa on eläväinen jatko ihmisen persoonallisuudelle ei ole olemassakaan. 18, marraskuuta vuonna 2000 syntyi Nutcase. Michael meni ”laboratorioonsa” ja vietti siellä kuusi vuotta kehitellen ideaaansa ja keväällä 2005 lanseerattiin Nutcase. Nyt voit tutustua Nutcase -pyöräilykypäriin sivustollamme. Löydät meiltä muun muassa:
  • Nutcase lasten pyöräilykypärät
  • Nutcase aikuisten pyöräilykypärät

Nutcase Pyöräilykypärä
Nutcase haluaa yhdistää korkean visuaalisen grafiikan monipuolisella tekniikalla ja kuvioinnilla, joka on suosittu polkupyörien, skeittilautojen, potkulautojen ja rullaluistimien harrastelijoiden keskuudessa. Nutcase näki aukon pyöräilykypärä- ja luistinkypärä markkinoilla, sillä ne olivat joko aivan mustia tai lisensoituja merkkejä. Ne eivät olleet mitenkään ”siistejä” aikuisille ja lapsille graafisesta näkökulmasta katsottuna. Nutcase valmistaa juuri oikean tyyppisiä kypäriä, jotka innoittavat käyttämään pyöräilykypärää, ja tänään Nutcase on yksi johtavista tuotemerkeistä, joka suunnittelee pyöräilyfanaatikoille, luistelijoille, lumilautailijoille ja kaikille, jotka haluavat erottua joukosta persoonallisilla kypärillä. Nutcase on suunnitellut lapsille iloisen värisiä ja hauskasti kuvitettuja pyöräilykypäriä, kuten esimerkiksi Little Nutty Snow Winter Wonderland-kypärä, jossa on kuvitettu pilviä ja lumihiutaleita. Kypärässä on käytetty muun muassa In-Mould-teknologiaa, säätöjärjestelmä ja yhdeksän tuuletusaukkoa. Little Nutty Snow & Bike Skydana-kypärä, jossa on myös käytetty In-Mould- teknologiaa, yhdeksän tuuletusaukkoa ja klikkaus säätöjärjestelmää. Lapsille löytyy myös ihastuttava leppäkerttukuvioinen kypärä, joka on yhtä mukava kuin muut Nutcasen valmistamat lasten kypärät. Lasten kypärissä on kestävä ABS-kuori, suojaava EPS vaimentamassa iskuja, tuuletus kolmelta eri puolelta, leuan kohdalla pehmeä pehmuste, ja vallankumouksellinen magneettinen solki, jolloin voit heittää hyvästit nipistyksille, kun laitat kypärän kiinni. Kypärässä on myös 360-heijastavuus ja CPSC-sertifiointi

Aikuisille löytyy Street Classic retki-/kaupunkikypärä, joka on maalattu iloisen raidalliseksi. Kypärä on monipuolinen all-round-kypärä, säätöjärjestelmänä hihna, 11 tuuletusaukkoa ja kova ABS kuori. Ring of Fire-kypärä on nimestäkin päätellen kuuma pakkaus, sillä kypärään on maalattu leimuavia lieskoja. Kypärässä on magneettinen solki, jota voi käsitellä yhdellä kädellä, eikä tarvita puristamista. Kypärässä on kestävä ABS-kuori, suojaava EPS sisempi vaahtomuovisisus, sekä tuuletus edessä, ylhäällä ja takana. Pehmeä leukapehmuste lisää mukavuutta ja neljä eri vaahtopehmustetta tarjoavat täydellisen istuvuuden. Kypärässä on 360 asteen heijastuvuus. Pink Cheetah on persoonallinen kypärä pinkillä leopardikuvioinnilla. Tässäkin pyöräilykypärässä on magneettinen solki, jonka ansiosta voit käsitellä lukkoa yhdellä kädellä. Kypärässä on kestävä ABS-suojus, sekä tuuletus edessä, takan ja yläpuolella. Kypärässä on pehmuste leuan kohdalla, mikä tarjoaa mukavuutta ja neljä osaiset pehmusteet tekevät kypärästä mukavan pidettävän. Aikuisille löytyy myös hauska Watermelon-kypärä, joka näyttää oikealta vesimelonilta! Kypärässä on myös magneettinen solki, jonka ansiosta iho ei enää jää soljen väliin nipistämään. Tuuletus löytyy edestä, takaa ja päältä, ja leuka on suojattu pehmeällä pehmusteella. Kypärässä on myös kestävä ABS-kuori ja 360-asteen heijastavuus. Tutustu siis ajalla Nutcase-valikoimaamme, jotta löydät juuri omantyylisesi kypärän!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes