paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Novatec

9 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Novatec valmistaa modernin pyöräilijän renkaat ja komponentit

Bikesterin Novatec on Yhdysvalloista lähtöisin oleva pyöräilyalan yritys, joka valmistaa polkypyöriin sekä laadustaan tunnettuja renkaita että myös erilaisia niitä täydentäviä komponentteja. Yritys on erityisen tunnettu huikeasta rengasvalikoimastaan, joka ulottuu kattamaan kaikki niin maantie- kuin maastopyöräilynkin asettamat haasteet. Eri pyöräilymuotoon valmistetaan renkaat eri kriteerein, jotta pyöräilyyn voidaan tarjota maksimaalinen toimivuus kaikissa sen mukanaan tuomissa olosuhteissa. Näin toimii etunenässä alan ammattilainen Novatec, tarjoten valikoimassaan parhaita ratkaisuja jokaiselle modernin ajan pyöräilijälle.
Novatec tunnetaan tuotteidensa uskomattomasta keveydestä. Novatecin filosofian mukaan pyörän osat eivät saa painaa liikaa, jotta jokainen pyörän selässä vietetty kokemus olisi äärimmäisen mukava. Ja monen moni pyöräilijä komppaa juuri tätä mottoa! Brändin muita avainsanoja ovat luotettavuus ja innovatiivisuus, jotka ulottuvat yrityksen tuotannossa niin pyörän napoihin kuin renkaisiin. Jatkuvin innovaatioin eteen päin suuntaava yritys vannoo pysäyttämättömän kehityksen nimeen. Näin voidaan varmistaa pyöräilyn muuttuvalle ja kehittyvälle alalle aina parhain päin toimivat ratkaisut. Ei siis ihme, että niin pyöräilyyn vihkiytyneet ammattilaiset, kilpa-ajajat kuin harrastajatkin ovat luottaneet pyöräilynsä Novatecin käsiin jo vuosien ajan – ja siitä ei ole epäilystä, etteikö näin olisi myös jatkossakin.

Novatec – teknisissä ratkaisuissaan renkaan mitan edellä muita

Novatec valloitti alun alkaen amerikkalaisten pyöräilyn harrastajien ja ammattilaisten sydämet, minkä jälkeen se tuli ja valloitti mailman. Eikä ihme! Yrityksen teknologiset saavutukset painivat mestareiden sarjassa – vaikka Novatecin tuotteet pyritäänkin tekemään mahdollisimman höyhenenkevyiksi, kyseessä on kuitenkin raskaan sarjan ottelija, mitä tulee modernin pyöräilyn asettamiin vaatimuksiin! Renkaissaan Novatec on lanseerannut viime aikoina markkinoille muun muassa Parabolic Rim -teknologian, joka jakaa renkaassa voiman optimaalisesti koko vanteen ympärille. Renkaiden 4 in 1 Hub System -ominaisuus tuo puolestaan maksimaalisen joustavuuden lähestulkoon kaikkien pyörien etu- ja takahaarukoihin. Kolmantena mainittakoon Jeffly HD -teknologia, jota käytetään maantiepyörien rengasseteissä. Nämä renkaat painavat ainoastaan 1515 grammaa, mutta niiden kantovoima on jopa 140 kg.
Novatec on teknisissä ratkaisuissaan kilpailijoitaan aina vähintäänkin renkaan mitan edellä. Edellä mainitut meriitit kertovat hieman siitä, minkälaisen taiturin kanssa Novatecia suosiva pyöräilijä saa olla tekemisissä sekä selittävät sen, miksi yhä useammat pyöräilijät valitsevat pyöräänsä juuri Novatecin osat ja renkaat. Eikä pelkästään pyöräilyn harrastajat ja taiturit, vaan myös Bikester luottaa tämän laatuvalmistajan nimeen, ja onkin hankkinut valikoimaansa muun muassa Novatec kiekot ja Novatec navat. Kiekkojen joukosta löytyy niin Novatec maastopyörän kiekot kuin myös Novatec maantiekiekotkin, jotka viimeistelevät uudet, huippulaatuiset Novatec renkaat. Poimi omasi ja vie pyöräilysi uudelle tasolle!

Verkkokauppa, joka pysyy pyöräilijän rinnalla

Bikesterilla vieraillessaan saattaa ihmetellä, voiko pyörätarvikeostoksilla käyminen olla tosiaan jopa näinkin helppoa ja huoletonta! Näin on sen ansiosta, että Bikester on kehittänyt verkkokauppansa palvelemaan asiakkaitaan erinomaisen monipuolisesti. Tuotteisiin pääset tutustumaan kaikessa rauhassa, minkä lisäksi mallien keskenään vertailu sivuillamme on helppoa. Teet ostopäätöksesi meillä reilujen tuotetietojen, kuvien sekä teknisten ominaisuuksien perusteella. Enää ei siis kannata lähteä kiertämään fyysisiä kauppoja löytääkseen parhaat palat pyöräilyynsä!
Bikester tarjoaa valikoimassaan laadukkaat tuotemerkit, joiden valmistamat taidonnäytteet vievät pyöräilysi suorastaan kohti tähtitaivasta! Yksi näistä pyöräilyalan luottomerkeistä on USA:lainen Novatec, jonka renkaat ja komponentit antavat sen viimeisen silauksen pyörääsi – taidolla ja tarkkuudella. Kaiken lisäksi helppo ja turvallinen ostotapahtuma sekä nopeat toimitukset viimeistelevät koko potin. Bikester tarjoaa myös tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen, joten meillä asioidessasi et jää yksin – edes kauppojen jälkeen!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes