paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Nordisk

88 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Tanskalainen Nordisk maksimoi pohjoismaiset ulkoiluelämykset

Bikesterin Nordisk on ulkoilualan asiantuntija, joka perustettiin jo yli 100 vuotta sitten Tanskassa. Pitkillä juurillaan ja vankkumattomalla kokemuksellaan Nordisk valmistaa retkeilyyn ja ulkoiluun kaiken sen, mitä luonnossa liikkuja varusteikseen kaipaa. Eikä miten sattuu – Nordisk nimittäin tunnetaan viimeisen päälle hiotusta kehittelytyöstään, pitkistä suunnittelu- ja kehitysprosesseistaan sekä tuotteidensa testauksesta. Brändin tavoitteena onkin tarjota jokaiselle ulkona viihtyvälle alansa parhaat ratkaisut. Nordisk valmistaa muun muassa telttoja, makuupusseja, makuualustoja ja retkityynyjä sekä reppuja, laukkuja, retkikeittiövälineitä ja muita tarvikkeita, joista jokainen valmistuu korkeasti teknisillä ominaisuuksilla varustetuista materiaaleista - viimeisimmillä innovaatioilla sekä tarkkaan harkituin valmistustavoin.
Nordisk pitää tavoitteenaan pystyä valmistamaan laadukkaita tuotteita sekä vapaa-ajan rentoon ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen, että myös vaativiin extreme-lajeihin, ja kaikkea siltä väliltä. Tuotannossaan Nordisk ottaa huomioon skandinaavisen luonnon ja ilmaston, minkä ansiosta se valmistaa kaikki tuotteensa sopimaan erinomaisesti myöskin Suomen ilmaston vaativiin olosuhteisiin. Tästä syystä Nordisk onkin koko ajan yhä kasvavissa määrin usean pohjoismaisen ulkoilmasta nautiskelijan ja erilaisia ulkolajeja tai urheilumuotoja harrastavan ehdoton valinta.

Nordisk tekee retkistä maagisia!

Ulkona luonnossa viihtyvä – olipa sitten kyseessä pyöräily, vaellus, näiden kahden yhdistelmä, juoksu, kävelylenkit, retkeily tai metsästys – haluaa tietysti varusteiltaan kaikkein parasta. Jos on yöpynyt metsässä, tietää, miten ratkaisevassa asemassa ovat esimerkiksi täydellisesti toimiva makuupussi tai vettä hylkivä teltta. Silloin laatuhankinta on ainoa järkiratkaisu. Sen lisäksi, että laadultaan parhaiten toimiva retkeilyväline kestää myös käytössä pidempään, se myös loihtii ulkoilusta ja retkistä mukavuusasteeltaan parempia elämyksiä. Eli juuri se pointti, joka saa ulkoilmasta nauttijan takaisin luonnon helmaan kerta toisensa jälkeen. Nordisk on luottonimi, johon tällaisessa tilanteessa kannattaa turvautua. Sen valmistamat huippulaatuiset ratkaisut retkeilyyn ja ulkoiluun takaavat, että retkesi on onnistunut ja että jaksat taas jatkaa liikkumista hyvin nukutun yön jälkeen, olipa kyseessä sitten eteneminen pyörällä tai jalan.
Myös Bikester on vakuuttunut siitä, että Nordisk on nappivalinta jokaiselle ulkoilijalle, retkeilijälle ja ylipäätään ihmiselle, joka kaipaa toimivia yöpymisratkaisuja metsissä, retkeilyalueilla ja vaikkapa festareilla vietettäviin öihin. Tästä syystä valikoimaa ilahduttavat useat Nordisk tuotteet, jotka taikovat retkielämyksistä maagisia. Bikesterilta löydät muun muassa seuraavat retkiratkaisut tältä tuotemerkiltä:
  • Nordisk makuupussit monissa malleissa. Tarjolla on perinteisempää muotoilua ja myös muumiomallisia pusseja. Löydät niiden joukosta omaan tarpeeseesi sopivan makuupussin niin kesään ja talveen kuin välikausiinkin makuupussien suosituskäyttölämpötilan avulla.
  • Nordisk telttavalikoimasta löydät niin kupolimalliset kuin vaelluskäyttöön suunnitellut luolamaiset ratkaisutkin, joissa nukkuma-asento on viisto – sekä kaikkea tältä väliltä.
  • Makuualustaksi kannattaa kokeilla lämpöilmapatjaa, joka on itsestään täyttyvä ja rullautuu kätevästi kasaan, kun matka jatkuu.

Verkkokauppa, joka taikoo retkistäsi mukavampia

Halajatko retkelle? Nyt voit tulla ostoksille missä ja milloin ikinä haluatkin, sillä Bikester taikoo kattavan pyöräilyn ja ulkoilun verkkokaupan suoraan kotisohvallesi, vaivattomasti ja mukavasti. Bikesterin valikoimasta pääset valitsemaan uuden suosikkisi esimerkiksi Nordisk retkeilytuotteiden joukosta, joiden ansiosta kaikki tulevat luonnossa yöpymiset tulevat viritetyiksi äärimmäisen mukaviksi. Bikesterilta löydät myös monet muut alan rautaiset ammattilaiset, jotka tarjoavat kaikkein parastaan. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot, tuotekuvaukset ja selkeät kuvat tekevät Bikesterilta ostamisesta mukavaa ja helppoa ilman, että juoksisit kiireessä kaupasta toiseen. Hyvän valikoiman ja helpon saatavuuden lisäksi Bikester tarjoaa kaikille tuotteilleen myös 100 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Tule löytämään retkesi mukavuuttajat Nordiskin laatutuotteiden joukosta ja tulet kiittämään päätöstäsi, kun viihdyt seuraavan kerran luonnon helmassa!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes