Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

Nomad

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • beige
 • keltainen
 • harmaa
 • vihreä
 • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Nomad Inca 1200 Makuupussi, sininen/keltainen
Nomad Inca 1200 Makuupussi, sininen/keltainen sininen/keltainen
Nomad
Inca 1200 Makuupussi, sininen/keltainen
RRP 99,95 € 94,95 €
 • Versiot: Left Zipper
Nomad Blazer Makuupussi, vihreä/beige
Nomad Blazer Makuupussi, vihreä/beige vihreä/beige
Nomad
Blazer Makuupussi, vihreä/beige
99,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left Zipper
Nomad Orion 400 SC Makuupussi Naiset, vihreä
Nomad Orion 400 SC Makuupussi Naiset, vihreä vihreä
Nomad
Orion 400 SC Makuupussi Naiset, vihreä
269,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left Zipper
Nomad Brisbane Junior Makuupussi Lapset, sininen/beige
Nomad Brisbane Junior Makuupussi Lapset, sininen/beige sininen/beige
Nomad
Brisbane Junior Makuupussi Lapset, sininen/beige
54,95 €
Nomad AirTec L Ilmapatja, keltainen/harmaa
Nomad AirTec L Ilmapatja, keltainen/harmaa keltainen/harmaa
Nomad
AirTec L Ilmapatja, keltainen/harmaa
149,95 €
ilmainen toimitus
Nomad Brisbane XL Makuupussi, sininen/harmaa
Nomad Brisbane XL Makuupussi, sininen/harmaa sininen/harmaa
Nomad
Brisbane XL Makuupussi, sininen/harmaa
89,95 €
Nomad Kids Mat 3.8 Lapset, sininen
Nomad Kids Mat 3.8 Lapset, sininen sininen
Nomad
Kids Mat 3.8 Lapset, sininen
RRP 39,95 € 36,95 €
Nomad Inca Junior Makuupussi Lapset, sininen
Nomad Inca Junior Makuupussi Lapset, sininen sininen
Nomad
Inca Junior Makuupussi Lapset, sininen
69,95 €

Nomad-varusteilla et jää pulaan maastossa

Nomad-varusteet Nomad-mallisto kattaa kaiken tarvittavan, mitä tarvitset yöpyäksesi maastossa. Reput, makuualustat, makuupussit ja teltat on suunniteltu kaikenikäisten tarpeisiin ja valikoimasta riittää valittavaa niin päiväretkeilyyn kuin pitemmällekin vaellukselle. Näillä varusteilla teet retkeilystä miellyttävämpää ja halutessasi myös värikkäämpää – värivaihtoehtoja on maanläheisistä sävyistä räväkkiin versioihin.

Reppuja, makuupusseja, makuualustoja ja telttoja moneen tarpeeseen

Nomad Clay -lasten reppu on perheen junioreille soveltuva, ihanasti punaiseen tai siniseen meleerattu 8- litrainen päiväreppu. Clay on saatavana myös aikuisempaan selkään menevänä 18 litran päiväreppunä, jossa on tilavan päätaskun lisäksi yksi pienempi vetoketjulla varustettu tasku edessä. Clay-reput ovat kestävää vahattua canvas-kangasta ja niissä on muotoillut olkaimet.
Valikoimaan kuuluu useita eri vaihtoehtoja 3 vuodenajan makuupusseiksi. Yksi niistä on muumiomallinen Tennant Creek 2, jota saa nyt myös suurempana XL-versiona. Tennant Creek Thermo 2 on hiukan väljempi muumiopussi. Blazer Outback -pussin saa avattua kokonaan ja levitettyä haluttaessa peitoksi. Harbour on kierrätetystä polyesteristä valmistettu muumiomallinen makuupussi, jossa on kätevä pikkutasku ulkopuolella. Cliff on myös malliltaan muumiopussi ja se soveltuu niin ikään keväällä, kesällä ja syksyllä käytettäväksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä saatavilla on Travel Compact -makuupussi, jonka ihanteellinen käyttölämpötila on +3°C.
Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu runsas määrä kesäkäyttöön tarkoitettuja makuupusseja. Triple-S-makuupussia on saatavana useassa eri mallissa, joita kaikkia yhdistää suorakulmiomalli. Triple-S 2 on puolestaan kesä-/sisäkäyttöön suunniteltu makuupussi, jota voit säädellä ulkoilman lämpötilan mukaan kiristämällä sen hihnoja ja sulkemalla makuupussin osioita. Triple-S:ää saa myös pidempänä XL-versiona ja lapsille mitoitettuna junior-versiona. Triple-S 600 makuupussi on keinokuitupussi, johon on lisätty ankanuntuvaa. Brisbane-makuupussi puolestaan on saatavana sekä aikuisten että lyhyempänä junior-versiona ja sen saa myös avattua peitoksi. Cape Lite 2 on muumion malliin muotoiltu keinokuituinen kesäpussi, jossa nukut parhaiten 4-8°C lämpötiloissa. Melville-makuupussia saa meiltä nyt sekä aikuisten että lasten versiona. Tämä keinokuituinen pussi avautuu tarvittaessa peitoksi. Myös Bronco on peitoksi levitettävä kesäajan makuupussi. Blazer Classic /XL -pussi on keinokuitumakuupussi, jonka pintamateriaalina on käytetty miellyttävää 100% puuvillaa. Sleepybeatyn täytteenä puolestaan on käytetty sekä polyesteriä että puuvillaa. Lisäksi kesämakuupussien osalta saatavana on Sleepyhead, joka on suorakulmion mallinen makuupussi, jonka saa avattua peitoksi.
Nomadin valikoimasta löytyy makuualustoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Esimerkiksi lapsille suunnattu ilmatäytteinen makuualusta on Kids Mat 3,8 cm:n paksuisena. Aikuisille löytyy niin ikään makuualustoja valikoimastamme monen mittaisena ja paksuisena: Allround XW ja Allround 10 cm:n / 5 cm:n / 3,8 cm:n paksuisena, Ultimate Duo 7,5cm:n ja XW 10cm:n ja Superior XW 7,5cm:n paksuisina ja Dreamzone XW – Nomad-valikoiman levein ja varmasti mukavin alusta.
Nomadin kahden hengen telttoja on saatavana esimerkiksi Sunset View -mallisena retkeilyyn tarkoitettuna sekä vaelluskäyttöön kehiteltynä Bedouin 2 LW -tunnelitelttana, jonka kestää rankempaakin vesisadetta. Lapsille Nomad on kehitellyt Travel Bed -teltan, joka on valmistettu puuvillasta. Sitä on saatavilla yhdelle ja kahdelle hengelle.

 • Mallistoon kuuluu runsas valikoima reppuja, makuupusseja,makuualustoja ja telttoja
 • Valikoimassa on tuotteita niin lapsille kuin aikuisille
 • Tuotteet soveltuvat käytettäväksi kesällä tai kolmena vuodenaikana
 • Runsaasti värivaihtoehtoja

Valmistaudu seuraavaan retkeesi jo tänään


Tilaa Nomadin reput, teltat, makuupussit ja -alustat meiltä jo nyt ja lähde seikkailemaan! Toimitamme tuotteet 3-7 päivän sisällä, joten voit jo aloittaa seuraavan retkesi suunnittelun. Muistathan myös 30 päivän palautusoikeuden, jos et ole jostakin syystä tyytyväinen tuotteisiin.