Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

NITECORE

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Nitecore – LED-valaisun kärjessä vuodesta 2007

Bikesterin Nitecore on perustettu vuonna 2007, mistä lähtien se on ollut yksi LED-valaisun ja akkulatauksen alojen huippunimistä. Nitecore valmistaa tuotteensa käyttäen niihin alan viimeisimpiä innovaatioita. Nitecore pitää tiukasti kiinni valaisimien tuotannon jokaisessa vaiheessa sekä korkeaa laatua että upeaa valotehoa ja korkeasti teknisiä ominaisuuksia. Jokaisen Nitecoren suunnitteleman ja valmistaman valaisimen kruunaa tuotteiden vahva kestävyys ja yhtä aikaa sekä tyylikäs että ergonominen muotoilu, joka viimeistelee nämä upeat ja näyttävät valaisimet, joihin haluaa tarttua vaativampikin valaisun tarpeessa oleva kerta toisensa jälkeen.
Lyhyestä historiastaan huolimatta Nitecoren tuotteet ovat tulleet markkinoilla nopeasti tunnetuiksi, ja tänä päivänä niitä myydään jo yli sadassa eri maassa ympäri maailman. Nitecorella osa yrityksen henkilökunnasta on vannoutuneita juoksijoita, retkeilijöitä, kiipeilijöitä, metsästäjiä ja ampumaharrastajia, joten tuotteita suunnitellessaan Nitecore ottaa takuulla monipuolisesti huomioon sen, mitä missäkin luonnon olosuhteissa oikeaoppiselta valaisulta kaivataan. Nitecore valmistaa otsalamput, taskulamput ja akut myös sinulle, riippumatta siitä mikä on lajisi sekä siitä, haluatko vain kenties valaista arkiseet askareesi. Kun etsinnässä on hyvä ja laadultaan hiottu valaisin, Bikester on osoitteesi!

Valaise harrastuksesi ja arkesi Nitecoren avulla

Bikester on lisännyt valikoimaansa vauhdilla suosiotaan kasvattaneen Nitecoren valaisimia. Eikä suotta - Nitecoren LED-valaisimet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ja fiksulta muotoilultaan sekä tehokkaalta valonkantamaltaan kerta kaikkiaan niin toimivia, että myös yhä useampi pyöräilijä vannoo niiden nimeen. Nitecore hoitaa tänä päivänä myös useiden viranomaisten työssään tarvitseman valaisun tarpeen monessa eri maissa, ja juuri tämä kertoo jotakin – valaisin, joka sopii viranomaisten ammatilliseen käyttöön, on taatusti toimiva myös harrastusten parissa!

Olipa lajisi sitten pitkien matkojen maantiepyöräily, mäkisillä ja kumpareisilla metsäosuuksilla tapahtuva MTB-pyöräily, verkkaisampi kaupunkiajo tai työmatkojen taittaminen pyörällä, Nitecoreen luottaessasi tulevat pyöräretkesi ovat sekä turvallisempia että miellyttävämpiä. Ja jos harrastat vaikkapa useampaa ulkoilumuotoa, kuten pyöräilyn lisäksi kävely- tai juoksulenkkejä tai vaikkapa vaellusta, kunnon otsalamppu pelastaa jokaisen näistä tilanteista jättäen kädet vapaiksi! Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mikäli ulkoilet vaihtelevissa olosuhteissa, valitse Nitecore otsalamppu, jossa on jopa viisi tai kymmenen eri valaisumoodia erilaisiin tarpeisiin.
Vai oletko kenties arjen monipuolinen taitaja, jolla tulee näprättyä kotiaskareita niin sisällä kuin ulkonakin? Harrastustarkoitukseen hankittu Nitecore sopii myös ihan mihin vain kodin hämärään nurkkaan, jossa tehokas lisävalo on tarpeen. Bikesterilta löydät vaikkapa säädettävällä otsapannalla varustetun Nitecore otsavalaisimen tai tehokkaasti kauas valaisevan, näppärän kapeaksi muotoillun taskulampun.

Valoa varjoisille pyöräreiteille Bikesterilta

Bikester on jokaisen pyöräilijän reilu ja luotettava verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteilleen jopa 30 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Bikesterin valikoimasta löydät moninaisten pyöräilyyn soveltuvien varusteiden ja tarvikkeiden lisäksi myöskin pyöräilyvaatteita ja -kenkiä. Tarjonnan uumenista löytyy myös runsaasti erilaisia fiksuja valaisinratkaisuja, kuten esimerkiksi Nitecore valaisimet. Valitessasi Bikesterin otsalamppusi tai muun laatutuotteen toimittajaksi, saat aina valitsemasi tuotteen perille nopeasti ja turvallisesti. Tuo valoa pimeyteen ja hanki oma uusi Nitecore laatuvalosi taittamaan pimeät päivät ja varjoisat pyöräreitit!