Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Korjauksiin ja reklamaatioihin saattaa liittyä tällä hetkellä rajoituksia. Teemme kaikkemme, jotta ko. palvelut toimisivat normaalisti mahdollisimman pian.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

NC-17 Trekking S-Pro Polkimet, musta/punainen

ID: 644750

Normaalitoimitus: Tee tilauksesi viimeistään 16. joulukuuta, niin teemme parhaamme, jotta tilauksesi ehtii perille ennen joulua.

OVH 44,95 €
39,95 €
- 11 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kuvaus

NC-17 Trekking S-Pro Polkimet, musta/punainen (black/red)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Kevyt, kestävä ja edullinen. Päivittäiseen käyttöön tai maailmanympärysmatkoille ei ole mitään parempaa. Trekking Prossa on kaikki ominaisuudet, joita erinomaisessa polkimessa tulee olla. Tiivistetyt tarkkuuskuulalaakerit, Cr-Mo-akseli, taottu runko ja tietysti kevyt alumiiniprofiili, joka muodostaa optimaalisen yhteyden polkimen ja kengän välille. Kaksinkertaisesti suljettu, kestävä, luotettava, kevyt ja taloudellinen: NC-17.

Tiedot lyhyesti

Paino pareittain
Paino pareittain
251,00 g
Polkimen akseli
Polkimen akseli
Cr-Mo
Poljin
Poljin
alumiini
Mitat (P x L)
Mitat (P x L)
95 x 63,5

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Trekking, Retkipyöräily, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Bikepacking, Arkipyöräily, Työmatkapyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Crossi
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
häkkipoljin
Materiaali
Polkimen akseli:
Cr-Mo
Poljin:
alumiini
Mitat
Paino pareittain:
251,00 g
Koko
Mitat (P x L):
95 x 63,5
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
1 x huoltosarja
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
644750
EAN
4250149471605

Asiakkaiden mielipiteet

4.2
16 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
3
3 Tähdet
0
4 Tähdet
4
5 Tähdet
9
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
NC-17 Trekking S-Pro Polkimet, musta/sininen musta/sininen
Hank Buchek
Noh....
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Valitettavasti minun on vahvistettava Paperhearted Ghostin arvostelu, vaikka polkimet ovat vaurioituneet alle vuoden ajan. Olen itse asiassa tottunut johonkin aivan muuhun kuin Bruegelmann.
10.06.2023
NC-17 Trekking S-Pro Polkimet, musta/punainen musta/punainen
Daniel
Ei hyvä päivittäiseksi polkimeksi
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Valmistaja (nc-17.de) kirjoittaa: "Huomaa, että tämä on epäsymmetrinen poljin, joka on tarkoitettu häkkien kiinnittämiseen." Juuri niin! Valitettavasti ilman häkkiä pohja luistaa helpommin toiselta puolelta. Heijastimet ovat hyvin esillä. Yksi on jo katkennut minulle. Melkein puolen vuoden jälkeen (arviolta ja koronan vuoksi
30.04.2022
NC-17 Trekking S-Pro Polkimet, musta musta
Paperhearted Ghost
Liian kallista siihen mitä tarjotaan...
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Polkimet saavat vain kaksi tähteä niiden suunnittelusta ja tarjoamasta tuesta. Laakereiden laatu on huono... Edes 300 km:n jälkeen (normaali käyttö/ajo töihin ja pieni töiden jälkeinen ajelu tasaisella maalla) laakereista kuuluu halkeilevaa ääntä! Surullinen... Ostohinnalla saan rautakaupasta 12 paria halpoja polkimia... Ja melkein sanoisin, että ne kestävät pidempään... Jollain sellaisella meidän heittoyhteiskuntamme tulee vain kasvamaan! Kestävä on eri asia. Olisin todella halunnut antaa toisenlaisen tuomion, mutta valitettavasti olen melko pettynyt.
22.03.2022