Pyöräkauppa netissä
Hyppää satulaan! | Fillariuutuudet ovat saapuneet

NAMEDSPORT

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
NAMEDSPORT Total Energy Recovery Iso Juomajauhepussit 16 x 40 g, Red Fruit
NAMEDSPORT
Total Energy Recovery Iso Juomajauhepussit 16 x 40 g, Red Fruit
62,95 € 51,95 €
- 17 %
  • Versiot: Red Fruit
NAMEDSPORT Total Energy Recovery Iso Juomajauhepussit 16 x 40 g, Red Fruit
NAMEDSPORT Total Energy Shot Pakkaus 25 x 60 ml, Orange
NAMEDSPORT
Total Energy Shot Pakkaus 25 x 60 ml, Orange
66,95 € 52,95 €
- 21 %
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: Orange
NAMEDSPORT Total Energy Shot Pakkaus 25 x 60 ml, Orange

Italialainen Namedsport valmistaa maistuvat ja energiatehokkaat lisäravinteet

Namedsport perustettiin Italiassa vuonna 2014 ja tunnetaan yrityksen valmistamista lisäravinteista, jotka valmistetaan parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, keskittyen samalla maukkaiden makujen kehittämiseen. Namedsport valmistaa monipuolisessa valikoimassa proteiinipatukoita ja -juomia, energiageelejä, erilaisia veteen sekoitettavia lisäravinteita sekä paljon muuta. Nämä tuotteet ovat sekä maistuvia että tehokkaita, minkä ansiosta ne ovat saavuttaneet suuren suosion niin ammattilaisurheilijoiden, valmentajien, fysioterapeuttien kuin harrastuksenaan treenaavienkin keskuudessa. Tuotteet sisältävät koostumuksen, joka tarjoaa suorituskyvyn maksimoimisen lajista riippumatta.
NAMEDSPORT Total Energy Recovery lisäravinne

Namedsportin supersuositut tuotteet kätevästi Bikesterilta

Namedsport vannoo pyöräilyn nimeen ja on toiminut Italian ympäriajon, Giro d´Italian, virallisena sponsorina jo vuodesta 2016 lähtien, minkä lisäksi brändi sponsoroi myös muita italialaisia ajoja, kuten Milano Sanremo, Milano Torino ja Giro di Lombardia. Namedsport yrityksenä pitää toimintansa keskiössä intohimoaan urheiluun ja hyvinvointiin, luonnon kunnioitusta sekä jatkuvaa tuotekehitystä, jonka olennaisena osana ovat luonnosta saatavat ainesosat. Tuotemerkki kehittyykin jatkuvasti löytäen uusia innovaatioita, jotka testataan huolella, jotta voidaan varmistua siitä, että sekä maku että tehokkuus ovat tuotteissa kohdallaan. Kliiniset tutkimukset ja korkeataasoinen tuotetestaus ovat Namedsportin tuotteiden takana varmistamassa sen, että markkinoille pääsee vain parhaat mahdolliset tuotteet. Tämä on brändin menestyksen avain ja tae suurelle menestykselle.

Bikester on koonnut valikoimansa siipien suojaan parhaat palat Namedsportin tuotteista, jotta sinä asiakkaana saisit hankittua ne mahdollisimman vaivattomasti – esimerkiksi pyörävarusteiden hankinnan yhteydessä. Kun edessä on haastava päivä fillarin selässä, proteiinipatukka tai energiageeli on ehdoton mukaan pakattava tuote, joka vie vain vähän tilaa, mutta maksimoi päivän energiansaannin kädenkäänteessä. Nämä ja muut Namedsportin tuotteet, kuten erilaiset energiajuomat, BCAA-tabletit ja jauhemaiset lisäravinteet, odottavat kattavalla Namedsport-hyllyllämme, valmiina tankattavaksi ostoskoriisi!

Aktiivisen pyöräilijän luottokumppani – Bikester

Lisäravinteiden ja pyörävarusteiden tilaaminen Bikesterilta onnistuu näppärästi yhdellä kertaa, vain muutamilla klikkauksilla. Tarjoamme kaikille yli 99 euron tarviketilauksille ja yli 499 euron pyörätilauksille toimituksen täysin veloituksetta! Valitse siis suosikkisi Namedsport-lisäravinteiden joukosta ja toimitamme ne sinulle tuotapikaa, viikon sisään. Muistathan, että saat meiltä myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden kaikille ostoksillesi! Tähän pystyy vain luottokumppanisi Bikester!