Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Muc-Off Brush 5-sarja

ID: 225109

OVH 44,95 €
24,95 €
- 44 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kuvaus

Muc-Off Brush 5-sarja

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Sisältää kaikki viisi Muc-Off-sivellintä kätevässä säilytyspussissa:

Pehmeä pesuharja, jossa on sintrattu harjakset, on suunniteltu puhdistamaan runko ja komponentit ja hoitamaan samalla herkät pinnoitteet. Täysin uudessa muotoilussa on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu äärimmäisissä olosuhteissa, ylisuuri pää suurten alueiden nopeaa puhdistusta varten ja kumipintaiset iskualueet maksimaalista suojaa varten.

Detaljiharja on ihanteellinen, kun haluat päästä käsiksi vaikeasti siirrettävään likaan ketjupyörissä, navoissa ja muissa ahtaissa paikoissa, kuten jousituksen kiinnikkeissä tai haarukoiden kruunuissa. Sen uudessa muotoilussa on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu ääriolosuhteissa, kestävät nailonharjakset ja kumipintaiset iskuvyöhykkeet, jotka suojaavat herkkiä pintoja mahdollisimman hyvin.

Kynsiharjassa on korkealaatuinen rakenne, jossa on kolminkertaiset harjanpäät, joissa on sitkeät nailonharjakset ja integroitu kaavin mudan poistoa varten. Se on ihanteellinen ketjulle, kasetille ja ketjupyörille, ja se on jopa 10-vaihteinen.

Rengas- ja kasettiharja on muotoiltu ja muotoiltu erityisesti puhdistamaan vanteet ja pyörät helposti. Sen muotoilussa on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu äärimmäisissä olosuhteissa, kestävät nailonharjakset ja kumipintaiset iskuvyöhykkeet, jotka suojaavat herkkiä pintoja mahdollisimman hyvin.

Kaksipiikkinen harja on ihanteellinen, kun haluat tavoittaa vaikeasti siirrettävän lian pyöränpyörän pyöränpyöristä, levyistä, iskunvaimentimista, kampiakseleista, nivelistä ja polkimista. Sen muotoilussa on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei luista ääriolosuhteissa, ja kestävät nailonharjakset. Kaksoisharjan päitä voidaan muuttaa ja sijoittaa uudelleen, jotta ne yltävät ahtaimmillekin alueille.

Yksityiskohdat

  • Lastausaika: 10 tuntia
  • Kestää ankaria sääolosuhteita
  • Vedenpitävä: IPX5-standardin mukainen

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Maantie, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Retkipyöräily, Crossi, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Arkipyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Työmatkapyöräily, Dirt/BMX
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
huoltovälineet & -lisävarusteet
Tyyppi:
Harja, Puhdistussarja
Käyttötarkoitus:
Vannejarrut, Vanne, etuhaarukka & etujousitus, Vaihdenapa, kasetti, rattaat, ketju, Kuulalaakeri, laakeri, polkimet, runko, levyjarrut, vaihteisto, Teleskooppinen satulatolppa
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
225109
EAN
5037835206005

Asiakkaiden mielipiteet

4.6
16 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
6
5 Tähdet
10
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Muc-Off Brush 5-sarja
Elisabeth
Hienot siveltimet
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Todella upeat siveltimet, ne ovat rahan arvoisia!
15.01.2022
Muc-Off Brush 5-sarja
Carsten
Puhdistussetti kilpa- / maastopyörälle
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Erittäin hyvä sarja kilpa- / maastopyörän puhdistamiseen edulliseen hintaan! Hyvä harja kaikille osille. Olen erittäin tyytyväinen siihen.
24.06.2021
Muc-Off Brush 5-sarja
Mario
Super harjasetti
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Tilasin harjat, koska pyörällä on aina paikkoja, joihin et pääse. Tämän sarjan avulla sinulla on kaikki tarvittavat asiat puhdistaaksesi sen käytön jälkeen uudelleen. Olen täysin tyytyväinen harjoihin geometrian (puhdistettavien alueiden saavutettavuuden), materiaalin (kumikerroksen ollessa jopa märillä käsillä kädessä ja ei luista) ja laadun (kestävä materiaali - lupaa pitkä käyttö)
03.11.2019