Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Mondraker Summum

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • punainen
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Mondraker Summum Carbon Pro Team Runko, sininen/punainen
Mondraker Summum Carbon Pro Team Runko, sininen/punainen sininen/punainen
Mondraker
Summum Carbon Pro Team Runko, sininen/punainen
OVH 3 999,00 € 3 006,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: M | 40cmL | 40cm
- 25 %
SALE DEAL

Mondraker Summum – optimaalinen yhdistelmä vauhtia ja vakautta

Mondraker on espanjalainen brändi, joka tunnetaan linjakkaan sporttisista maastopyöristään. Mondraker on valmistanut maastopyöriä vuodesta 2001 alkaen, ja yrityksen tavoitteena on pakata pyöränsä täyteen patentoitua teknologiaa. Mondraker syntyi sillä ajatuksella, että yrityksen perustajat halusivat viedä innovatiivisen ajattelutavan mahdollisimman pitkälle ja valmistaa markkinoille erittäin laadukkaita maastopyöriä. Espanjan Alicante loistavine pyöräilymaastoineen on yrityksen kotipaikka ja sen perustajat vannoutuneita fillaristeja, joten lopputuloksena brändiltä on saatu pyörämarkkinoille mitä ainutlaatuisimpia helmiä.

Mondrakerin maastopyöristä löytyy huippuunsa kehitettyjä ominaisuuksia, kuten Stealth Carbon- ja Stealth Aluminium -rungot, vauhdin ja vakauden optimoiva jousitusjärjestelmä sekä palkittu, eteenpäin suuntautuva geometria. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta Mondrakerilta tulee markkinoille ainoastaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja miellyttävän ajokokemuksen tarjoavia maastopyöriä. Mondrakerin uusimmissa maastopyörissä on litistetty yläputki tuomassa ajoon lisävauhtia, kuten myös lyhyt satulaputki tekemässä pyörästä vakaan ja helposti käsiteltävän. Pyörissä on myös erinomaiset nousuominaisuudet, minkä ansiosta ne jaksavat kiivetä vaativimpiakin maastoja.

Mondraker Summum Carbon Pro Team 27,5

Mondraker Summum on erityisesti alamäkiajoon kehitetty laatufillari, joka on ominaisuuksiltaan aivan omaa luokkaansa. Tämän MTB:n kokoonpano on valmis niin harrastuskäyttöön kuin kisahaasteisiin, ja se täyttää kaikki kriteerit, jotka ovat tarpeen maailmanluokan vaativissa alamäkiajokisoissa. Näin ollen Summumin valitsemalla voi olla varma siitä, että on tullut valinneeksi laatua, joka kelpaisi alan vannoutuneimmalle ammattilaisellekin.

Suorituskykyä, reagointia ja helppoa ohjattavuutta

Mondrakerille tunnusomainen jousitusjärjestelmä tarjoaa sen valmistamiin maastopyöriin erinomaisen suorituskyvyn, tehden ajosta optimaalista pyörän vakauden ja ajossa saavutettavan vauhdin suhteen. Tämän jousitustyypin ansiota on se, että takajousitus reagoi herkästi pienimpiinkin iskuihin ja maaston epätasaisuuteen, joten takarengas pysyy maassa ihanteellisen vakaasti. Tämä ominaisuus aikaansaa varmemman otteen mihin tahansa maastoon – myös kaikkein vaihtelevimpiin ja vaativimpiin. Eteen päin suunnattu geometria puolestaan tarjoaa tarkan ja reagoivan ajotuntuman sekä helpon ohjattavuuden teknisesti haastaville reiteille.

Mondraker Summum on täysverinen alamäkipyörä, joka lyö helposti laudalta monet kilpakumppaninsa. Sen linjakas ja sporttinen muotoilu suorastaan huutaa pääsemään vauhtiin haastavissa alamäissä, joista mikä tahansa alamäkipyörä ei selviydykään yhtä kunniakkaasti. Olipa alusta sitten juurakon tai kivikon peitossa, Summumin nerokas DH-runko saa sen syöksymään nopeammin alas rinteitä. Teknisten toimintojensa lisäksi Summum myös kiehtoo upealla ilmeellään. Summum kerääkin mennen tullen ihailevia katseita puoleensa ja saa muutkin alamäissä viihtyvät haluamaan itselleen näin näyttävän menopelin. Summumin runko näyttää perinteisiä maastopyöriä venytetymmältä, ja sitä se onkin. Eteenpäin suuntautuva geometria nimittäin sisältää tavallista pidemmän akselivälin, aikaansaaden pyörän rakenteeseen pidemmän ulottuvuuden.

Meillä Bikesterilla on tarjolla vain parasta, mitä tulee modernin pyöräilyn sisältämiin vaatimuksiin. Näin on myös alamäkiajoon suunniteltujen pyörien laita – valikoimastamme löytyy alamäissä parhain päin toimivia ajokkeja, kuten esimerkiksi huippulaadukas ja ominaisuuksiltaan edistyksellinen Mondraker Summum -maastopyörä. Tutustu lähemmin Summumin lyömättömiin ominaisuuksiin tuotesivulta löytyvään tarkkaan tuotekuvaukseen tutustumalla. Olisiko tässä sinulle ihanteellinen kumppani taittamaan vaativimpia mäkiä kanssasi? Jos, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen!

Runsas valikoima pyöräilymaailman laadukkaimpia tuotteita

Tervetuloa tekemään laadukkaita ostoksia pyöräilymaailman ammattilaisen, Bikesterin, sivustolle! Meiltä löydät myös Mondrakerin muut maastopyörämallit sekä merkin pyöräilyvaatteet ja pyörien osat. Löydät meiltä laatupyörät muidenkin pyöräalan laadukkaimpien brändien valmistamina. Bikesterin verkkokaupasta löydät kattavassa valikoimassa sekä pyöriä ja niiden komponentteja että myös pyöräilyn upeasti täydentäviä vaatteita ja varusteita. Reilu, jopa 30 päivän pituinen avokauppamme mahdollistaa tuotteen palautuksen, jos se ei jostain syystä täytäkään odotuksiasi. Tervetuloa laadukkaasti rullaaville kaupoille Bikesterin valtavan kokoisen katon alle!