Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Mondraker Foxy

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Mondraker Foxy Carbon R 29 Runko, musta
Mondraker Foxy Carbon R 29 Runko, musta musta
Mondraker
Foxy Carbon R 29 Runko, musta
OVH 3 499,00 € 1 841,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: XL | 51cm
- 47 %

Pyreneiden jylhistä maastoista nousee esiin Mondraker Foxy

Mondraker on suorituskykyyn keskittyvä, innovatiivinen maastopyöräbrändi, joka tulee Espanjan Alicanten loistavista pyöräilymaastoista. Vuodesta 2001 lähtien yrityksen perustajat ovat ajatelleet innovatiivisesti ja suunnitelleet ja valmistaneet linjakkaita polkupyöriä, jotka on pakattu täyteen patentoitua teknologiaa, kuten nollajousitusjärjestelmä, Stealth Carbon- ja Stealth Aluminium -rakenteet sekä ainutlaatuinen, omaperäinen ja palkittu eteenpäin suunnattu geometria: täydellinen kokoelma tulevaisuuden teknologiaa sisältäviä polkupyöriä, jotka tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja ainutlaatuisen ajokokemuksen.

Hiilikuiturunko ja innovatiivinen geometria valtaamassa maastopolkuja

Mondraker Foxy Carbon -pyörät ovat mullistaneet MTB-maailmaa innovatiivisella, eteenpäin suuntautuvalla geometriallaan. Pitkä, uusimmissa malleissa litistetty yläputki antaa pyörään lisävauhtia ja yhdessä lyhyen satulaputken kanssa se tekee pyörästä vakaan ja helpon käsitellä jyrkässä ja teknisessä maastossa. Silti tässä pyörässä on pystytty säilyttämään loistavat nousuominaisuudet, jotka auttavat kiipeämään vaativissakin maastoissa. Nollajousitusjärjestelmä on yksi Mondrakerin omia innovaatioita ja tarjoaa todella erinomaista suorituskykyä optimoimaan vauhdin ja vakauden. Sen ansiosta takajousitus ottaa herkästi vastaan pienimmätkin iskut ja polkujen epätasaisuudet, jolloin takapyörä pysyy vakaammin maassa ja antaa näin ollen turvallisemman otteen maastosta kuin maastosta.

Eteenpäin suuntautuneen geometrian ansiosta pyörän turvallisuusominaisuudet on entistä paremmat ja se onkin todella reagoiva, tarkka, helposti ohjattava ja vakaa pyörä teknisillä ja vaikeilla pätkillä - esimerkiksi Tromssan kuuluisilla enduropoluilla. Tästä eivät pyörän hallintaominaisuudet juuri voi parantua.