Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumat kesätarjoukset - jopa -60%1
null
MIO-ajotietokoneet - kompakti ja älykäs
Taiwanilainen MIO on tuottanut älykkäitä elektroniikkatuotteita vuodesta 2002 lähtien. Yrityksen ajotietokoneet ovat tunnettuja intuitiivisesta toiminnallisuudestaan ja kauniista, useasti palkitusta muotoilustaan. Jotkut mallit tarjoavat navigointitoiminnon lisäksi kattavia harjoitusohjelmia, joiden dataa voidaan analysoida ja liittää ne älypuhelimeen integroimalla myös sosiaalinen verkosto siihen.

Mio

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki Mio -navigaattori polkupyörään edullisesti netistä Bikester.fi

Mio GPS eli navigointilaite on koko maapallon kattavaa GPS -järjestelmää hyödyntävä suunnistuslaite. Paikannussatelliittien etäisyydestä laskettavan sijaintitiedon lisäksi niihin on yhdistetty tietoa hyödyntävä karttanäyttö. GPS -laitteet vastaanottavat signaaleja, ja laskevat niiden avulla kulkuneuvon tarkan sijainnin, kulkunopeuden, sekä sijainnin tarkan kellonajan. Mio Technology on taiwanilainen kulutuselektroniikan suunnittelija ja valmistaja, joka on MiTAC International nimisen yhtiön tytäryritys. Mio kehittää ja markkinoi navigaatiojärjestelmiä ja palveluja. Tuotemerkki perustettiin vuonna 2002, ja se toimii useissa maissa, kuten Taiwanissa, Kiinassa, Japanissa, Etelä - Koreassa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Miolla on yli 1500 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja yritys myy sekä markkinoi tuotteitaan yli viidessäkymmenessä maassa. Mio haluaa iskulauseellaan "Explore More" muuttaa ihmisten käsityksiä maailmasta ja tuoda käyttäjien tietoon, että Mion tuotteiden avulla maailmaa voidaan tutkia helpommin ja vapaammin. Miosta on vain muutamassa vuodessa tullut yksi johtavista navigaattoreiden valmistajista, joka suunnittelee ja valmistaa navigaattoreita autoihin ja polkupyöriin. Polkupyöriin on saatavilla muun muassa:

  • Mio Cyclo 30
  • lisävarusteet

Mio -tuotteet Nettikaupassa
Alkujaan navigaattoreita oli lähinnä autoissa, mutta muuttuvat trendit ovat vaikuttaneet myös navigaattoreihin, ja polkupyörien suuren kehityksen myötä, sekä pyöräilyn suosion noustua ovat navigaattorit polkupyörissä lisääntyneet huimasti. Mio on ollut mukana tässä kehityksessä, ja valmistanut erinomaisia navigaattoreita polkupyöriin. Mio Cyclo 30 on erittäin tyylikäs ja monipuolinen navigaattori, joka on suunniteltu aktiivisille pyöräilijöille, jotka haluavat seurata urheilusuorituksiaan. Mio Cyclo 30 on selkeällä ja heijastamattomalla näytöllään käyttäjäystävällinen, ja voit ottaa laitteen käyttöön suoraan pakkauksesta. Voit sijoittaa navigaattorin pystyyn tai vaakasuoraan mielesi mukaan. Kompakti muotoilu yhdistettynä tiiviisiin vedenpitäviin kuoriin tekee Mio Cyclo 30-sta sopivan säähän kuin säähän. Navigaattorin akku kestää jopa 18 tuntia, joten voit nauttia huoletta pidemmästä pyöräilyretkestä. Haasta itsesi ja kohota suorituskykyäsi tällä erinomaisella kumppanilla, joka tallentaa ajan, nopeuden, etäisyyden, korkeuden, kalorien kulutuksen, sekä ajoreittisi sisäänrakennetun GPS:n avulla, sillä voit tallentaa pyöräilylenkkisi ja tarkastella tietoja jälkeenpäin, näet myös kulkemasi reitin kartalla. Jos haluat, voit myös siirtää kaikki tiedot tietokoneellesi. Mio Cyclo 30 sisältää selkeän 1,8 tuuman kosketusnäytön ja IPX7 roisketiiviin kuoren. Mio Cyclo 30:aan on saatavilla lisävarusteita, jotka helpottavat navigaattorin käyttöä, kuten esimerkiksi USB -kaapelin avulla laitteen voi yhdistää tietokoneeseen. Kiinnikesarja, jolla laite kiinnitetään kätevästi polkupyörään löytyy myös valikoimasta, sekä käytännöllinen laturi, jolla laitetta voidaan ladata. Mio on lanseerannut uuden Cyclo 500 navigaattorin, joka on uuden ajan navigaattori sisältäen uusia innovaatioita. Itse laite on ohut, kevyt ja litteä muotoilultaan, ja laitteessa on häikäisemätön, kirkkaassa auringonvalossakin luettava näyttö. Cyclo 500 on selkeä käytettävä suurilla painikkeilla ja yksinkertaisella valikkorakenteella. Laitteessa on pyöräily- sekä tiekartat asennettu valmiiksi, joten voit vaikka heti lähteä kokeilemaan uutta navigaattoriasi. Mio Cyclo 500 sisältää ainutlaatuisen Surprise Me™ ominaisuuden, valitset vain ajan, etäisyyden tai määränpään, ja Mio Cyclo 500 tarjoaa kolme yllätysreittiä, joista valita. Uutena toimintona erinomainen WiFi, joka säästää aikaa ja energiaa, sillä et tarvitse tietokonetta vaan voit synkronoida reittisi helposti nerokkaan WIFIn välityksellä. Mio Cyclo™ 500:n sisäänrakennettu WIFI saa yhteyden MioShareen™ avaamatta tietokonettasi. Mio Share™ desktop application eli MioShare™ -työpöytäsovelluksen avulla voit tallentaa tietosi, ja kätevästi hallinnoida reittihistoriaasi. Tämän innovatiivisen sovelluksen avulla voit tehdä paljon muutakin, kuten esimerkiksi tehdä ostoksia ja ladata kartta - ja ohjelmapäivityksiä, sekä perehtyä Mion tarjoamaan uutuustietoihin.

Teknologia

Mion tuotteisiin kuuluvat älypuhelimet, PDA - tietokoneet ja henkilökohtaiset paikannuslaitteet. Mio Moov käyttää Global Positioning System - järjestelmää, joka osoittaa tarkasti missä päin planeettaa olet. GPS on 27 aurinkovoimalla toimivien satelliittien konstellaatio (kuvio). Satelliitit kiertävät Maata lähes ympyränmuotoisilla kiertoradoilla ja kiertoradat ovat järjestäytyneet niin, että mistä tahansa pisteestä maapallolla voi "nähdä" vähintään neljä 24:stä aktiivisesta satelliitista. GPS täsmentää sijaintinsa maanpinnalla trilateraation avulla ajoittamalla GPS - järjestelmän kolmesta satelliitista tulevat signaalit. Kun GPS laite on laskenut etäisyyden vähintään kolmeen satelliittiin, se voi tehdä niin sanotut trilateraatiolaskelmat. Trilateraatio toimii samalla tavalla kuin oman sijainnin täsmentäminen kompassin ja kartan avulla, kun tiedetään tarkat etäisyydet kolmeen eri maamerkkiin.