paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Minoura

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Pienet mutta tärkeät pyöräilytarvikkeet - Minoura

Pidemmällä ja raskaalla pyörälenkilla juominen on välttämätöntä, jotta elimistön hikoillessa menettämän nesteen ja kivennäisaineiden tilalle saadaan lisänestettä. Pelkkä vesikin riittää, harjoituksen raskauden mukaan sen voi korvata kivennäisvedellä tai urheilujuomalla. Vesipullo kulkee kätevimin pyörän runkoon kiinnitettävässä pullotelineessä. Teline ei kuulu nykypyöriin yleensä vakiovarusteena, joten voit hankkia sen erikseen. Vesipullo telineessä kulkee huomaamatta mukana pyörätreenissä. Kun kuljetat polkupyörää autolla, kiinnitys- ja telinevaihtoehtoja on useita: peräkärry, vetokoukkuun kiinnitttävä pyöränkuljetusteline, takaluukkuun kiinnitettävä teline tai kattoteline. Voit toki mahduttaa pyörän sisälle autoonkin, jos tila antaa myöten. Kuljetus on kuitenkin jouhevampaa asiaankuuluvan telineen avulla. Kattotelineessä pyörä ei pääse tärähtelemään ja naarmuuntumaan samalla lailla kuin auton taakse kiinnitetyssä telineessä. Pyörä myös säilyy puhtaampana ylhäällä, kauempana raparoiskeista ja tiepölystä. Kattoteline on toisaalta ajon ilmanvastusta suurentava seikka. Joka tapauksessa pyörää kuljetettaessa on syytä olla normaalia tarkkaavaisempi. Auton kääntökulma, korkeus ja muut mittasuhteet muuttuvat telineen vuoksi, joten kääntyminen vie enemmän tilaa ja mataliin parkkihalleihin tai tunneleihin kannattaa ajaa varovasti. Jotta ajaminen olisi turvallista, on pyörä kiinnitettävä huolellisesti, käytitpä millaista telinettä hyvänsä. Telineitä tarvitaan myös pyörän säilytykseen sisätiloissa, esimerkiksi autotallissa. Korjausteline puolestaan tekee pyörän huoltotöistä mukavampia ja ergonomisempia. Kaikkia näitä pyöräilijän lisätarvikkeita löydät Bikester.fi -verkkokaupasta. Hanki tarvikkeet sekä varusteet hyvissä ajoin niin ettei niiden puuttuminen pääse yllättämään. Löydät tuotteita useilta eri valmistajilta, muun muassa Minoura valmistaa japanilaisella tarkkuudella seuraavia lisätarvikkeita:
  • Pullotelineet
  • Pyöränkuljetustelineet
  • Korjaustelineet
  • Pyörän kiinnitystelineet seinään

Minoura pyöräilytarvikkeet nyt Bikesterilla!

Pyörän kuljetus, korjaus ja kiinnitys vaivattomasti oikeilla tarvikkeilla

Japanilainen perheyritys Minoura on ollut pyörätarvikemarkkinoilla jo vuodesta 1933. Pitkällä kokemuksella Minoura valmistaa telineitä, tukia ja pyörän lisävarusteita eri käyttätarkoituksiin. Löydät Bikesterilta ultrakevyen alumiiniset Minoura-juomapullotelineet eri väreissä. Perusmalli kiinnitetään telineen mukana tulevilla ruuveila pyörän runkoon. Minouran mallistossa myös adapterin, jonka avulla pullotelineen voi kiinnittää satulatankoon tai ohjaustankoon. Minoura-valikoimissa on omat telineensä pyörän kuljettamiseen auton katolla, sekä korjaus- ja kiinnitystelineitä. Minoura-korjausteline on kätevä pieniin pyörän huolto- ja kunnostustöihin. Se takaa pyörän pysymisen tukevasti pystyssä ja lisää näin työturvallisuutta. Ulotut helpommin tarkistamaan ja huoltamaan pyörän osia, kun pyörä on tuettuna telineeseen. Minoura-kiinnitystelineen avulla saat pyöräsi kiinnitettyä lujasti autotallin, varaston tai kellarin seinään säilytystä varten.

Pyöräilijä ja ulkoilija valitsee Bikesterin

Minoura-telineet ja tarvikkeet ovat vain murto-osa Bikester.fi -verkkokaupan laajoja valikoimia. Kauppa tarjoaa pyöräilijälle kaiken tarvittavan, uusimmista fillarimalleista aina pienimpiin lisätarvikkeisiin ja työkaluihin. Saat samasta paikasta myös kengät ja urheilulliset vapaa-ajan vaatteet. Löydät Bikesterista kuumimmat tuotemerkit, trendikkäimmät uutuudet ja tutun perinteikkäät laatuvalmistajat. Nettiostaminen on stressitöntä ja sujuvaa, selaile valikoimia ja vertaile tuotteiden ominaisuuksia helposti oman tietokoneesi näytöltä. Missä ja milloin sinulle sopii. Tuotekuvat ja monipuoliset hakuominaisuudet helpottavat ostamista, poimi ostoskoriin pyörätarvikkeet, työkalut tai vaikka pyöräilyvaatteet. Maksamisen saat hoidettua haluamallasi tavalla, toimitusaika on nopea ja tuotteilla on sadan päivän palautusoikeus. Asiakaspalvelu on valmiina vastaamaan pyöräilyyn liittyviin kysymyksiisi ja tiedusteluihisi, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kuinka helppoa uusien pyörätarvikkeiden hankkiminen voikaan olla!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17. Pyydämme tietä ystävällisesti huomiomaan, ettäi meihin saa tänään puhelimitse yhteyyttä kansainvälisen naisten päivän vuoksi.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.