paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Melon

2 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Melon

Melon – tylsyys oli eilen!

Tylsyys oli eilen, tänään on Melon. Saksalaisen yrityksen värikkäät kypärät tarjoavat pyöräilijöille tilaisuuden ilmaista yksilöllisyyttään. Nämä värikkäät kypärät eivät ole vain tyylikkäitä: ne ovat erittäin kevyitä ja ovat saaneet erinomaiset arvostelut alan testeissä . Melonilla tyyli ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä! Parhaimmat ominaisuudet ovat patentoitu Fidlock magneettisolki, pestävät ja pehmeät Coolmax-pehmusteet, 3M: n heijastus ja upeat designit, jotka kertovat tarinoita.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Melon-kypärät ovat aivan jotain muuta kuin tavanomaista!

Saksalainen Melon on kypärävalmistaja, joka on ottanut asiakseen tehdä jotain aivan uutta kypärien moninaisessa maailmassa. Melon oli nimittäin perustamisensa aikaan sitä mieltä, että miksi pyöräilykypärä ei voisi olla yhtä aikaa sekä turvallinen että hauska? Ja tottahan se on - jos turvallisuutta mukanaan tuovaa välinettä käyttää päivittäin, ja jopa useita kertoja päivässä, sen on todellakin lupa myös näyttää hyvältä! Melon on onnistunut tässä erinomaisen hyvin. Se uskaltaa leikitellä vakavalla asialla, nimittäin turvallisuudella, ilman että se kuitenkaan tippaakaan tinkisi turvallisuuspuolesta. Päinvastoin, Melon kypärät ovat huippuunsa kehitellyt teknisiltä ominaisuuksiltaan, minkä lisäksi ne istuvat päähän ergonomisesti ja mukavasti.
Melon pyöräilykypärät läpikäyvät runsaasti erilaisia vaativia testejä, kuten esimerkiksi ”Best tested lifestyle helmet” vuonna 2014 ja ”Best@Konsument.at” vuonna 2015. Testien lisäksi Melon on ansioitunut monet kerrat myöskin voittajana! melon kypärät on palkittu lukuisin eri kunniamaininnoin, kuten ”Eurobike IF Award” vuonna 2013 ja ”Red Dot Award” vuonna 2014. Näistä tunnustuksista ja erilaisten testien läpäisyistä voimme päätellä, että Melon kypärät eivät ole pelkästään syötävän suloisia, vaan myöskin todella toimivia suojaratkaisuja. Kaiken muun hyvän lisäksi Melon pyöräilykypärät tunnetaan niiden keveydestä - Melon osoittaa, että kypärät voidaan kehittää turvallisiksi ilman, että ne painaisivat yhtään liikaa. Tämä vaikuttaa suoraan käyttömukavuuteen niin, että Melon on aiheestakin monen modernin pyöräilijän ykkössuosikki.

Anna pyöräilykypärän räiskyä väreissä – hanki päätäsi suojaamaan Melon

Melon pyöräilykypärät pitävät sisällään keveyden ja hauskan tyylin lisäksi myös paljon muuta hyvää: joitakin Melon kypäristä löytyviä ominaisuuksia ovat 3M-heijastimet, Coolmax-pehmusteet sekä näppärät, nykyaiset magneettisoljet. Myös malleissa löytyy monia – maastopyöräilyyn on suunniteltu omat Melon mtb-kypärät, rauhalliseen city-fillarointiin on saatavilla Melon kaupunkikypärät, ja bmx-pyöräilyyn sekä muihin street-lajeihin on saatavilla erityisesti niitä varten suunnitellut Melon bmx-kypärät.
Ja entäpä se ilme sitten! Melon uusiutuu jatkuvasti niin teknologisen kehityksen kuin muotoilunkin saralla. Tästä syystä herkulliset mallit vaihtuvat markkinoilla tiuhaan, joten jos joku malli kiehtoo pirteällä ilmeellään, siihen kannattaa tarttua heti! Melon on valmistanut kypäriään muun muassa eri maiden lipuilla, herkullisilla hedelmäkuoseilla, kukilla, pusuhuulten kuvilla, ”kasipallon” kuosilla... Bikesterilta löydät ajankohtaiset ja uunituoreet, loputtomissa väreissä ja mahtavissa designeissa räiskyvät Melon naisten ja miesten kypärät!

Turvallinen verkkokauppa toimittaa turvalliset kypäräratkaisut

Bikesterilta löydät turvalliset päätä suojaavat ratkaisut jokaisen vaativankin pyöräilijän tarpeeseen. Sen lisäksi, että vaadimme jokaiselta valikoimaamme pääsevältä kypärältä tiettyjä teknisiä ominaisuuksia, vannomme myös raikkaiden tuulten nimiin. Tässä kohtaa kuvaan astuu Melon! Sen kypäräherkut ovat paitsi turvallisia ja kevyitä, myös varsinaisia katseenvangitsijoita! Tehdessäsi tilauksen Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Lisäksi turvallinen ostotapahtuma ja nopeat toimitukset takaavat sen, että Bikester tulee jatkossakin olemaan valintasi kaikille pyöräilyyn kaipaamillesi tuotteille. Kurkkaa kypärätarjontaan ja tee pyöräilystäsi tästä edespäin suloisen turvallista!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes