paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

20% kaikista FOCUS-pyöristä - Vain viikonlopun | Code: FOCUS20

Mavic Crossride

10 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mavic tarjoaa pyöräosaamista kolmen vuosisadan varmuudella

Ranskalainen Mavic tunnetaan pyöräilyalan uranuurtajana, joka valmistaa pyörän osat, renkaat, pyöräilyvaatteet ja varusteet vaativimmankin pyöräilijän makuun sopien. Yrityksen elinkaari on nähnyt jopa kolmea eri vuosisataa, sillä se on perustettu jo vuonna 1889. Huikean pitkän uran aikana yritys on kehittynyt pienestä perheyrityksestä brändiksi, jonka tuotteiden nimeen vannovat pyöräilijät kautta maailman. Aluksi Mavic valmisti ja myi pelkästään pyörän varaosia, mistä sen tuotanto pikkuhiljaa laajeni kattamaan suuremman alueen pyöräilyssä tarvittavia tuotteita. Mavic tunnetaan aktiivisesta innovoinnistaan – jo 1970-luvulla se oli alansa edelläkävijä edistyksellisten pyöränosien valmistuksessa.

Mavic Crossride -renkaat – ei mikään yhden hitin ihme!

Mavic Crossride on Mavicin laaja tuoteperhe, johon kuuluu niin pyöräilyvaatteita, -kenkiä, -kypäriä kuin pyörän renkaitakin. Sarjaan kuuluvat pyörän renkaat tarjoavat parasta mahdollista toimivuutta kaikenlaiseen maastoajoon. Esimerkkinä nostettakoon kaksi brändin valmistamaa suosikkirengasta. Ensinnäkin Mavic Crossride 29 on Mavicin valmistama legendaarinen crossride-rengas kevyellä, laajalla vannemallilla. Tämän renkaan pinnat tarjoavat renkaalle optimaalisen jäykkyyden sekä luotettavuuden vaihteleviin maastoihin. Mavic Crossride FTS-X puolestaan on tyypiltään off road -rengas, joka tarjoaa FTS-X takanavallaan sekä laajalla ja kevyellä vanteellaan suunnatonta ajomukavuutta ja ohjattavuutta. Kyseessä on käyttöluokkansa parasta laatua edustava rengas, joka antaa rahoillesi täyden vastineen.
Nämä kaksi kaverusta sekä monet muut Mavicin luottorenkaat löydät kaikkein kätevimmin Bikesterin verkkokaupasta. Valitse omaan pyörääsi parhaiten sopiva malli ja nauti entistä toimivammasta ajosta. Tsekkaa samalla käynnillä myös Mavic Crossride -sarjan pyöräilyvaatteet ja pyöräilykengät saman katon alta tehdäksesi ajostasi vieläkin nautinnollisempaa - tyylistä tinkimättä!

Verkkokauppa, joka virittää pyöräilysi mukavammaksi

Bikesterilta löydät takuuvarmasti kaikki tarvitsemasi asut, tarvikkeet ja varusteet pyöräilyyn – lajin kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin. Kun tilaat uudet pyöräilyn täydentävät tuotteesi – tai vaikkapa koko pyörän - Bikesterilta, tarjoamme tilaamillesi tuotteille jopa 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Helppo ja turvallinen ostotapahtuma sekä nopeat toimitukset kruunaavat onnistuneen ostokokemuksen. Kurkkaa saman tien Mavic Crossride -sarjan tuotteisiin sekä muuhun tarjontaamme ja virittäydy jo valmiiksi kohtaamaan entistä mukavampia ajokokemuksia!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes