paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Mavic Aksium

14 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Mavic Aksium -mallisto on laadukas ja luotettava

Mavic on ranskalainen, jo 1800-luvun puolella perustettu yritys, joka on tunnettu etenkin polkupyörän renkaista. Tämän lisäksi Mavic valmistaa kuitenkin monia muitakin pyöräilyssä hyödyllisiä varusteita kuten erilaisia pyöräilykenkiä ja kypäriä. Mavic on myös laajentanut toimintaansa pyöräilykilpailujen huoltopalveluihin. Firma onkin ollut yksi Tour de Francen sponsoreista 1970-luvulta lähtien, minkä ansiosta merkki on tullut entistä tunnetummaksi – tosin Mavicin valmistamia osia on käytetty voittajien kilpapyörissä jo pitkään. Nykyään Mavic on osa suomalaista Amer Sports -konsernia, joka tunnetaan monista muistakin korkealaatuisista urheilumerkeistä, kuten Precor, Wilson ja Suunto.

Mavic Aksium -renkaissa yhdistyvät korkeat materiaalit ja loistava suorituskyky

Mavic Aksium -renkaista on tullut suosittuja korkealaatuisten materiaalien ja kestävän muotoilun ansiosta. Niiden erinomainen suorituskyky on loistava esimerkki siitä, miksi kannattaa valita laadukkaat renkaat pyörään. Mavic Aksium Elite -renkaat ovat täydellinen valinta aloitteleville maantiepyöräilijöille, esitellen Mavicin pyörien parhaita puolia. Päivitetty 17mm vanne takaa tasaisen matkan, ja innovatiivisten pinnojen ansiosta renkaiden jäykkyys ja kestävyys ovat erinomaisia. Aksium Elite -renkaat ovat monien suosikkivalinta harjoitteluun, sillä ne sopivat moniin eri sääolosuhteisiin ja erilaisille alustoille. Mavic Aksium Disc -malliset renkaat on puolestaan suunniteltu etenkin maantiepyörille, joissa on levyjarrut, mistä syystä suunnittelussa onkin otettu huomioon etenkin levyjarrujen eri ominaisuudet.
Kuten sanottua, vaikka Mavic Aksium -mallisto onkin tunnettu etenkin huippulaatuisista renkaistaan, näiden lisäksi löydät mallistosta myös muita pyöräilytarvikkeita, kuten muun muassa:
  • Kypärät
  • Ajohanskat
  • Pyöräilyvaatteet, kuten kuoritakit
  • Irtohihat ja -lahkeet

Kaikki pyöräilyyn – ja vielä enemmänkin – Bikesterilta

Bikester on pyöräilyharrastajan unelma, olitpa sitten aloittelija tai jo konkari. Olemme koonneet nettikauppaamme kaikkien alan huippuvalmistajien parhaimmat tuotteet. Yksityiskohtaisten tuotekuvausten ja tarkkojen tuotekuvien sekä kanssapyöräilijöiden arvostelujen ansiosta voit tehdä entistäkin informoidumman ostopäätöksen. Tämän lisäksi tarjoamme kaikille ostoksillesi jopa 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttomat palautukset – parhaiden tuotteiden lisäksi saat siis myös parasta asiakaspalvelua! Bikesterilta tilatessasi voit olla aina huoletta, sillä tilaat varmasti laatua.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes