paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Marmot

117 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Marmot – laatua ulkoiluun ja vapaa-aikaan

Marmot on erittäin tunnettu tuotemerkki ulkoilu- ja retkeilyharrastajille, ja se on jo vuodesta 1974 lähtien valmistanut korkealaatuisia tuotteita outdoor-lajeihin. Tämä amerikkalainen brändi on pyrkinyt tuotekehittelyssään valmistamaan tuotteita, jotka kestävät äärimmäisiä olosuhteita tarjoten käyttäjälleen mahdollisimman hyvät lähtökohdat harrastukselleen, oli se sitten viikonlopun telttailuretki metsässä tai vuorikiipeilyä arktisissa olosuhteissa. Marmot sai alkunsa kahden hiihdon opettajana toimivan kiipeilijän ideasta valmistaa kestäviä tuotteita äärimmäisiin olosuhteisiin. Heidän ensimmäinen asiakas sattui olemaan kuuluisa Universal Studios, joka halusi yli sata todella paksua takkia erääseen elokuvaan. Takit valmistuivat, ja niistä tuli suurmenestys ja ne kantoivat nimeä ”Golden Mantle”. Marmot on myös yksi ensimmäisiä brändejä, jonka valikoimasta löytyi korkealaatuisia Gore-Tex®-vaatteita. Bikester on varannut tuotemerkiltä valikoimaansa retkeilijän unelmatuotteita, kuten esimerkiksi:
  • Ulkoiluvaatteita
  • Asusteita
  • Makuupusseja
  • Telttoja
Marmot makuupussi
Retkeily ja ulkoilmaelämä erilaisine harrastuksineen on antoisaa ja erittäin terveellistä, mutta se asettaa myös erilaisia haasteita erityisesti varustuksen suhteen. Oikein varustautuneena saadaan erilaisista outdoor-harrastuksista paljon enemmän irti, ja lisäksi paljon turvallisemmin. Kaikki Marmotin suunnittelemat ja valmistamat tuotteet on tehty toiminnallisiksi, jolloin ne palvelevat käyttäjäänsä täydellisesti tehtävästä riippuen. Pukeutumisessa Marmot on keskittynyt vaatteiden toimivuuteen, jolloin vaatteet auttavat omalta osaltaan urheilusuorituksessa tukien ja joustaen silloin, kun sitä tarvitaan. Erinomaisen hengittävyytensä lisäksi vaatteissa ei tarvitse palella, joten valikoimastamme voidaan huoleti poimia kätevät juoksuhousut, jotka palvelevat reippaan juoksun sijaan myös pyöräilyssä ja vaikkapa patikoinnissa. Valikoimamme urheilulliset juoksutakit sopivat moneen menoon, ja jos kohdalle sattuu pieni sadekuuro, ei Marmotin takki yllä tarvitse juosta suojaan, sillä takit on valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Lisäksi takit ovat myös tuulenpitäviä ja huippukevyitä.

Pukeutuessa erityisesti kylmiin olosuhteisiin on pukeutumiseen yhdistettävä myös asusteet. Patikointi kuulaana pakkaspäivänä tai reipas hiihtolenkki vaatii Marmotin suojaavan päähineen, ja niitä Bikester on varannut valikoimaansa talviharrastajien suojaksi. Valikoima sisältää trendikkäitä myssyjä tupsulla tai ilman, sekä erittäin suojaavia hattuja, jotka sisältävät myös korvaläpät. Innokkaille pyöräilijöille löytyy erikoisvalmisteisia ultrakevyitä pipoja pyöräilykypärän alla käytettäväksi, jolloin ei tuuli eikä tuisku pääse paleltamaan päätä tai korvia. Emme ole unohtaneet perinteisten lippiksien käyttäjiä, sillä voit valita erilaisia lippiksiä sinisen, beigen ja harmaan väreissä.

Valitse Marmotin upea makuupussi


Ulkoiluvaatteiden lisäksi Marmot on mestari suunnittelemaan ja kehittämään retkeilyvarusteita, kuten esimerkiksi makuupusseja. Kuten ulkoiluvaatteissa, myös ulkoiluvarusteissa on eroja, ja tässä Marmot on pyrkinyt ainoastaan täydellisyyteen ja voi ylpeänä tarjota huippuluokan yöpymiselämyksen korkealaatuisissa makuupusseissaan, joita löytyy erilaisiin tilanteisiin, aivan kuten ulkoiluvaatteitakin. Bikester tarjoaa valikoimastaan muun muassa seuraavia Marmotin laadukkaita makuupussilinjoja:
  • Never Winter -sarja
  • Always Summer Long -sarja
  • Nano Wave -sarja

Makuupusseja löytyy useita eri malleja riippuen olosuhteista, joissa makuupussia aiotaan käyttää. Kesällä käytettävä makuupussi eroaa selkeästi talviaikaan nukuttavasta makuupussista. Meidän Marmot-kokoelmamme Never Winter-makuupussi on tarkoitettu kolmeen vuodenaikaan ja sisältää miellyttävän pehmeää ankanuntuvaa. Tämä makuupussi pitää lämpimänä vielä nollakeleilläkin. Makuupussissa on useinkin tuiki tarpeellinen laajennettu jalkatila ja vetoketju molemmin puolin helpottamassa makuupussiin menoa ja poistumista. Myös päätä on pyritty suojaamaan valmistamalla säädettävä untuvaeristetty huppu.

Always Summer Long on, kuten nimestäkin voi päätellä tarkoitettu kesäkäyttöön, mutta kuitenkin makuupussin täytteenä löytyy miellyttävää untuvaa, joka tarjoaa mukavat unet vaikka taivasalla. Makuupussin sisällä on pienet taskut pikkutavaroille ja jalkatilaan mahtuu tarvittaessa mukavasti lämmitin jalkoja lämmittämään. Tämä makuupussi menee erittäin pieneen tilaan, mikä on hyvä esimerkiksi patikoidessa. Marmotilta löydät myös kätevät kesämakuupussit niille liikkujille, jotka haluavat avoimen makuutilan: Nämä makuupussi on avattavissa peitetyyliin.

Kaikki telttailemaan!


Ulkoilmaelämään ja retkeilyyn kuuluu vahvasti myös telttailu, sillä yöpyminen teltassa lämpimän makuupussin sisällä on erittäin antoisa ja hauska kokemus. Teltassa yöpyessään ihminen on paljon lähempänä luontoa kuin esimerkiksi mökkeillessä tai asuntovaunulla matkaillessa. Telttailu vaatii hieman enemmän touhuamista ruokailun ja nukkumisen kanssa, mutta telttailu sujuu kätevästi patikoidessa tai pyöräillessä luonnon helmassa kuin leirintäalueen valvomalla teltoille tarkoitetulla ruohoalueella. Metsässä telttailu on monen mielestä jännittävämpää ja nuotion valmistaminen tietenkin kaikkia sääntöjä noudattaen, on rentouttavaa ja maanläheistä. Valikoimistamme löytyvillä ulkoiluvaatteilla ja makuupussilla telttailusta tulee miellyttävä elämys. Bikester tarjoaa kaikille innokkaille telttailijoille tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä telttoja. Marmotin igluteltta on kevyt pieneen tilaan menevä monikäyttöinen teltta, joka on helppo kokemattomammankin pystyttää. Telttaan sopii erinomaisesti kaksi henkilöä ja teltan rakenne on tukeva sisältäen eristävän sisäteltan, jolloin kosteus ei pääse telttaan. Teltat ovat esimerkiksi pirteitä väriltään ja sisältävät pienen ns. eteisen ennen sisätelttaan astumista. Tälläisissä teltoissa eteinen toimii kuumana päivänä katoksena ja kätevänä tavaroiden säilytystilana.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes