Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Marin Pine Mountain

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 4
  • Naiset 4

Värit

  • vihreä
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Marin Pine Mountain 1, sininen
Marin Pine Mountain 1, sininen sininen
Marin
Pine Mountain 1, sininen
1 599,00 €
  • Versiot: S | 38,1cm (29")M | 43,1cm (29")XL | 52cm (29")
Uusi
Marin Pine Mountain 1 29", sininen
Marin Pine Mountain 1 29", sininen sininen
Marin
Pine Mountain 1 29", sininen
1 569,00 €
  • Versiot: S | 38,1cm (29")M | 43,1cm (29")
Marin Pine Mountain 2 29", vihreä
Marin Pine Mountain 2 29", vihreä vihreä
Marin
Pine Mountain 2 29", vihreä
2 399,00 €
  • Versiot: S | 38,1cm (29")
Marin Pine Mountain 2, musta
Marin Pine Mountain 2, musta musta
Marin
Pine Mountain 2, musta
2 599,00 €
  • Versiot:

Marin Pine Mountain – sähkömaastopyörä parhaimmillaan

Kaliforniasta vuonna 1986 alkunsa saanut Marin on maastopyörien valmistukseen erikoistunut tuotemerkki, joka on erittäin arvostettu modernien pyöräilijöiden keskuudessa. Marin syntyi aikakautena, jolloin maastopyöräilystä tuli suuri hitti ympäri maailman. Marin halusi tuotannollaan alkaa vastata lajin sisältämiin vaatimuksiin, tuoden markkinoille huippuunsa kehitettyjä yksilöitä. Yhä tänä päivänä Marin innovoi ahkerasti, kehittäen pyöriinsä upeita ominaisuuksia. Myöhempinä vuosina Marin aloitti valmistamaan maastopyörien rinnalla myös city- ja maantiepyöriä, kuten myös cyclocross-pyöriä ja sähköpyöriä. Marinin tuotanto kattaa niin aikuisille kuin lapsillekin suunnitellut pyörämallit.

Tinkimättömän laadukkailla komponenteilla varustettu Marin on erinomainen valinta nykypäivän vaativalle pyöräilijälle. Tuotannon MTB-osastolla on saatavilla niin etujousitettua kuin täysjousitettuakin mallia. Kaupunkipyörät puolestaan hurmaavat uskomattoman tyylikkäällä ilmeellään, ja niillä on ilo taittaa sekä työmatkat että kaupungilla ajelut. Genrestään riippumatta kaikki Marinin valmistamat fillarit kestävät myös vaativimmat katseet, sillä niiden tyylikkyyteen on panostettu upealla tavalla. Valloittava värimaailma varmistaa sen, että jokaisen Marinin selässä kelpaa huristella niin kaupungissa kuin metsässäkin, ja kaikkialla siltä väliltä.

Marin Pine Mountain E1 kultainen maastopyörä

Marinin maailmankuulut maastopyörät auttavat taittamaan matkat mukavasti maastossa kuin maastossa. Tämän taiturin valmistamien MTB-pyörien monipuoliset ominaisuudet kestävine teräsrunkoineen vievät ajokokemukset korkeuksiin, tarjoten maastopyöräilyyn parhaan mahdollisen käytettävyyden ja ohjattavuuden. Jykevistä materiaaleistaan huolimatta Marinin maastopyörät ovat kokoonpanoiltaan kevyitä ja helposti liikuteltavia ajokkeja. Marin Pine Mountain on laatumerkin valmistama etujousitettu sähkömaastopyörä, joka tarjoaa ketterän avustuksen ylämäkiin ja pidemmille matkoille. Lukuisin teknisin innovaatioin höystetty fillari edustaa tämän päivän sähköavusteisten MTB-pyörien kärkikaartia. Marinille tuttuun tapaan Pine Mountain ylpeilee komealla olemuksellaan, joka ei jätä vaativaakaan maastopyöräilijää kylmäksi.

Maastot ja maantiet vaivatta taittava Pine Mountain

Marin Pine Mountain on laatubrändin kehittämä etujousitettu MTB, joka selättää vaivatta trail-reittien kaikkein vaativimmatkin osuudet. Täysjoustoon verrattuna etujoustolla varustettu maastopyörä on kevyempi hallita, minkä ansiosta kurvit ja mäet taittuvat Pine Mountainin selästä käsin mahdollisimman ketterästi. Tämän teräsrunkoisen fillarin runko on valmistettu tuplaohennetusta CrMo-teräksestä ja siitä löytyy näppärät kiinnityspisteet niin juomapullotelineelle, tavaratelineelle kuin lokasuojillekin. Pine Mountain on erinomainen kulkupeli sekä vaikeampikulkuisessa maastossa että myös pitkien, vaihtelevien reittien taittamisessa. Sähköavusteisuus on mukava plussa tilanteisiin, joihin pyörältä halutaan hieman lisätyöntöä.

Pine Mountain -maasturin huippuunsa kehitetty geometria tarjoaa pyöräilyyn hallittua vakautta ja trail-reiteille myös tervetullutta ketteryyttä. Keulakulma on hiottu 69 asteeseen, mikä tuo pyörään loistavan ohjaustuntuman myös sen ollessa kuormattuna. Tästä syystä Pine Mountain on mainio kaveri myös retkipyöräilyssä, kun mukaan halutaan pakata enemmän tavaraa. Tanko on muotoilultaan leveä ja se tuo pyörään mukavasti lisävakautta tilanteisiin, jotka vaativat menopeliltä toimivaa teknistä joustavuutta.

Oman monipuolisen Pine Mountain -pyörän tilaat mitä kätevimmin Bikesterin palvelevasta verkkokaupasta. Ihastu valloittaviin sähköavusteisiin pyörämalleihin ja löydä fillari, joka vastaa tarpeisiisi niin vaihtelevissa maastoissa kuin kaupungin kaduillakin. Klikkaa sinua kiinnostavaa Pine Mountain -mallia ja pääset lukemaan tarkemmat tekniset ominaisuudet. Kun ostopäätös on tehty, tilaaminen käy käden käänteessä.

Vankkumaton pyöräkaupan taituri klikkausten päässä sinusta

Tilaa nyt kalifornialaisen laatubrändi Marinin huolella valmistama fillari meiltä Bikesterilta. Esimerkiksi sähköavusteisen Pine Mountain -menopelin valitsemalla pääset kokemaan kaikilla pyöräilyreiteilläsi monipuoliset, pyörään tarkkaan harkiten kehitetyt ominaisuudet. Tutustu myös Marinin valmistamiin maantiepyöriin sekä kaupunkipyöriin. Kurkista samalla käynnillä laatupyörien lisäksi myös muihin tarjoamiimme laadukkaisiin tuotteisiin – nekin alan parhaimpien brändien valmistamina. Klikkaa meiltä vaivatta ostoskoriisi sekä polkupyörät, pyöräilyvaatteet että pyöränosat. Saavuta mitä parhaimmat pyöräilykokemukset täydentämällä pyöräilyvermeesi Bikesterin vankkumattomalla taidollaan avittamana!