Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Manitou

12 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Manitou R7 Expert 51OS 29" 120mm Expert Air Tapered 15mm, musta
Manitou R7 Expert 51OS 29" 120mm Expert Air Tapered 15mm, musta musta
Manitou
R7 Expert 51OS 29" 120mm Expert Air Tapered 15mm, musta
OVH 699,95 € 551,95 €
ilmainen toimitus
Uusi
- 21 %
SALE DEAL
Manitou Milo Upgrade-Kit 2011, musta
Manitou Milo Upgrade-Kit 2011, musta musta
Manitou
Milo Upgrade-Kit 2011, musta
62,95 €
Uusi
Manitou R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, musta
Manitou R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, musta musta
Manitou
R7 Expert 51OS 29" 100mm Expert Air Tapered 15mm, musta
789,95 €
ilmainen toimitus
Uusi
Manitou Ilmamännän Tiivistesarja Magnum/Mattoc
Manitou Ilmamännän Tiivistesarja Magnum/Mattoc
Manitou
Ilmamännän Tiivistesarja Magnum/Mattoc
OVH 10,95 € 7,95 €
- 27 %
SALE DEAL
Manitou Ilmamännän Quad-tiiviste Mattoc Expert/Pro
Manitou Ilmamännän Quad-tiiviste Mattoc Expert/Pro
Manitou
Ilmamännän Quad-tiiviste Mattoc Expert/Pro
OVH 15,95 € 11,95 €
- 25 %
SALE DEAL
Manitou TSR Bleeder Korkit Dorado
Manitou TSR Bleeder Korkit Dorado
Manitou
TSR Bleeder Korkit Dorado
OVH 119,95 € 87,95 €
- 27 %
SALE DEAL
Manitou IVA Air Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
Manitou IVA Air Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
Manitou
IVA Air Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
OVH 49,95 € 36,95 €
- 26 %
SALE DEAL
Manitou Dorado IVA Air Patruuna Päivityssarja
Manitou Dorado IVA Air Patruuna Päivityssarja
Manitou
Dorado IVA Air Patruuna Päivityssarja
OVH 49,95 € 34,95 €
- 30 %
SALE DEAL
Manitou IRT Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
Manitou IRT Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
Manitou
IRT Patruunan Päivityssarja Mattoc Expert/Pro
OVH 59,95 € 43,95 €
- 27 %
SALE DEAL
Manitou Circus Säätönupit
Manitou Circus Säätönupit
Manitou
Circus Säätönupit
OVH 29,95 € 21,95 €
- 27 %
SALE DEAL
Manitou Dorado Vaijerinohjuri
Manitou Dorado Vaijerinohjuri
Manitou
Dorado Vaijerinohjuri
16,95 €
Manitou Dorado IRT Air Patruuna Päivityssarja
Manitou Dorado IRT Air Patruuna Päivityssarja
Manitou
Dorado IRT Air Patruuna Päivityssarja
93,95 €

Osta Manitou -polkupyörän osat edullisesti netistä Bikester.fi

Manitou Products perustettiin yli 20 vuotta sitten tavoitteenaan tuottaa teknisesti kehittyneimpiä tuotteita, mitä voi kuvitella. Läpi vuosikymmenten laajan tutkimusten, testauksien ja kilpailuiden maailman ja kansallisen tason markkinoilla tuotemerkki on osoittanut olevansa yksi innovatiivisimpia polkupyörän jousitukseen paneutuneita tuotemerkkejä. Yrityksen ponnisteluiden hedelmät tuottavat uusinta teknologiaa, mitä Manitoun tuotteissa käytetään, ja tämän innovatiivisen tuotekehityksen suurimmaksi saavutukseksi on noussut jousitusjärjestelmä, jonka kehitystyöhön yritys panosti eniten. Manitou suunnittelee ja valmistaa joustohaarukoita ja ilmajousituksia, ja on näin noussut yhdeksi suurimmista ja luotetuimmista polkupyörän osien valmistajista. Manitoun innovaatiot ovat esiintyneet useissa kilpailuissa, sekä testeissä, ja osoittautuneet olevansa kaikkein parhaimpia.

Manitou suunnittelee ja valmistaa etupäässä joustohaarukoita ja takajousia, joihin tuotemerkillä on jo yrityksen ensimmäisistä päivistä saakka ollut suuri kiinnostus. Manitou on pyrkinyt kehitystyössään parantamaan eritoten polkupyörien etuhaarukoiden jousitusta, sekä takajousien työskentelyä, joten ei ole lainkaan ihme, että tuotemerkin innovaatiot ovat usein esillä pyöräilymaailmassa, ja eritoten vaativissa maastopyöräilylajeissa. Joustohaarukat ovat kehittyneet suurin harppauksin viimeksi kuluneiden vuosien aikana. Niissä on säätöjä ja erilaisia ominaisuuksia, joita moni polkupyörän omistaja ei edes tiedä olevan pyörässään. Uuden joustohaarukan hankkiessa kannattaa pistää se töihin ennen säätöihin puuttumista. Käytetyssä pyörässä on myös tarpeellista testata joustohaarukan toiminta. Jousi pitää haarukan ylhäällä, ja se toimii myös ulkoisten voimien eristäjänä polkupyörän ja ajajan välillä, jolloin pyöräily tuntuu paljon miellyttävämmältä. Jousen tarkoituksena ei ole hidastaa liikettä, vaan se on vaimennuksen työ. Jousituksen testaaminen kannattaa tehdä lyhyellä lenkillä. Ensin säädetään vaimennus mahdollisimman löysään asentoon, ja sitten mennään pyöräilemään reittiä, jossa on sopivasti mäkiä ja erilaisia esteitä, jotta jousitus joutuu kunnolla töihin. Tämän jälkeen tehdään päinvastoin, eli asetetaan vaimennus täysille. Näin opitaan tuntemaan säätöjen vaikutukset. Perussäätö kannattaa aloittaa aina löysimmästä mahdollisesta asennosta, ja lopuksi pienillä säädöillä etsitään ne oikeat säädöt.

Manitou -tuotteet nettikaupasta

Takaiskunvaimennus

Polkupyörien takajousituksessa käytetään joko tavallisia öljytoimisia iskunvaimentimia tai hieman kalliimmissa malleissa kaasuiskunvaimentimia. Takaiskunvaimentimessa voi jousena toimia joko ilmakammio, tai teräsjousi, tai näiden kahden yhdistelmä. Molemmat vaimentavat, mutta ne on rakennettu hieman eri tavalla, sillä toisessa ovat jouset iskunvaimentimina, kun taas toinen toimii eri ilmanpaineiden avulla. Liikkeen vaimentamiseksi käytetään öljyä, jotta meno ei olisi holtitonta sinne tänne pomppimista. Voidaan sanoa, että etuhaarukassa on käytössä sama tekniikka, kuin takaiskunvaimentimissa poljettaessa. Yleensä joustomatka ilmaistaan millimetreinä tai tuumina, ja sanotaan, että yleensä yli viiden tuuman pyörät ovat aina täysjoustoja. Iskunvaimentimen tehtävä on tavallaan kaksijakoinen, sillä sen pitää estää jousituksen pohjaan meneminen, kun takapyörä törmää maastossa johonkin möykkyyn tai kiveen, ja toisaalta vaimentaa jousen aikaansaamaa aukeamisliikettä möykkyyn osumisen jälkeen. Puhutaan puristuspuolesta, eli sisäänpäin vaimennuksesta, ja vetopuolesta, eli paluuvaimennuksesta riippuen iskunvaimentimen liikesuunnasta. Manitou on käyttänyt tuotteita valmistaessaan useita eri teknologioita, kuten esimerkiksi Absolute + With Lockout, nopeus- ja painejärjestelmä, joka vaihtaa nopeutta riippuen paineesta, joka perustuu säätimen asentoon. Jousen esijännityksen säätö, iskunvaimennin on säädettävissä pyöräillessä. Alhainen kitka. Viritysvaihtoehdot seuraaviin pyöriin DJ, XC ja Trailiin. Manitou on kehittänyt myös Dorado TPC+ 4-Dimensional Compression Dampning, puristusvaimennus eli ilmanpaine tasoittaa kuopat ja muut epätasaisuudet pyöräillessä.

Muut tuotteet

Haarukoiden ja iskareiden lisäksi Manitou valmistaa myös erilaisia pieniä, mutta niin tärkeitä tarvikkeita, kuten hylsysarjoja iskunvaimentimien asennukseen, sekä korkealaatuisia ohjaustankoja, kuten esimerkiksi Pro Taper Carbon maastopyörän tanko, joka on kokonaiset 720 mm leveä ja supervakaa patentoidun Pro Taper-teknologian ansiosta. Valikoimasta löytyy myös muotoiltu alumiininen Pro Taper DH 780 ohjaustanko. Manitou valmistaa myös iskunvaimentimen jousia, rasvaprässin päitä, SPV iskunvaimentimen pumppu, joka käsittelee jopa 300 PSI:tä, ja toimii kaikissa joustohaarukoissa ja takaiskunvaimentajissa, joissa on Schrader-sopivat venttiilit. Tuotemerkin kädensijat ovat myös tunnettuja tuotteita, kuten Fall Line XC-kädensijat. Manitou M Prep Grease on voiteluainetta, jossa on erittäin kevyt koostumus ja suunniteltu tunkeutumaan liikkuville pinnoille. Manitou 3 in 1 Shock Tool on iskunvaimentimen työkalu, jolla on kolme eri toimintoa, ja samalla se toimii hauskana ja hieman erilaisena avaimenperänä.