paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

MADD GEAR

4 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

MADD GEAR

Lasten skootterit ovat kasvattaneet käyttäjäkuntaansa vuosi vuodelta Suomessakin. Australialainen MADD GEAR alkoi valmistaa niitä vuonna 2002. Niillä voi pitää hauskaa kavereiden kanssa kotinurkissa tai hurjastella erilaisissa tapahtumissa. Nämä keveät ja ketterät potkulaudat eivät silti ole pelkästään leluja, vaan ammattimaisesti rakennettuja action-välineitä. Niitä testataan huolella puolueettomissa laboratorioissa, sillä valmistajalle on tärkeää että kulkupelit täyttävät kaikki vaadittavat turvallisuusstandardit. Testaukseen osallistuu käytännössä myös MADD GEAR MGP-tiimi, jolla yleisöä hämmästyttäviä tempputaitoja riittää. Yrityksen tuotteilla kisataan vauhdikkaissa temppukisoissa ja MADD GEAR tiimeineen on saanut valtavasti uusia faneja monessa maassa. MADD GEAR seuraa tiiviisti alan kehitystä ja täyttää mielellään käyttäjien toiveita omassa kehitystyössään. Yritys on eräs alan huippunimistä ja se suhtautuu vakavasti potkulautojen tuotekehitykseen. Esimerkiksi MADD GEAR VX4 Pro skootterin emäputki on yksiosainen, sen valmistusmateriaalina on kestävä 6061-alumiinisekoitus. Alaputki on muotoilultaan ainutlaatuinen, sitä käytetään vain tämän yrityksen potkulaudoissa. Skootterissa ei ole valmiina muuta kuviointia kuin firman järisyttävä logo. Voit tuunata oman potkulautasi tarroilla juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Astinlauta jalan alla on leveä ja hieman kuperan muotoinen. Se on kauttaaltaan vahvistettu kestävällä ja luistamattomalla materiaalilla. Vahvojen ja kevyesti rullaavien 100 mm:n Rocket Core-pyörien muoviset keskiosat pitävät ne keveinä. Skoottereiden mukana tulevat kahdet eriväriset kahvat antavat lisää mahdollisuuksia sen ulkonäön personointiin. Skootterit on tarkoitettu yli 8 vuotiaille ja käyttäjän painosuositus on 36-100 kiloa. VX4 Team skootterissa on integroituna emäputki ja FSA Orbit C-ohjainlaakeri. Sen 125 mm:n kahvat ovat hiostamatonta materiaalia. CNC-koneistettujen erikoisvahvojen pyörien koko on tässä mallissa 110 mm. Sen jarru on joustavaa komposiittimateriaalia, jonka sisus on kestävää terästä. Vilkaise järjettömän houkuttelevaa MADD GEAR valikoimaa sivustollamme:
  • Lasten skootterit
  • Lasten skootterit 110 mm:n pyörillä
  • Lasten skootterit 100 mm:n pyörillä
  • Lasten skootterit erikoisleveillä kahvoilla

MADD GEAR lasten skootteri Bikesterilta!

Bikesterilta löydät tuotteita huolettomaan vapaa-aikaan!

Moni kouluikäinen istuu mielellään sisällä pelaamassa, koska se on heidän mielestään mukavampaa kuin ulkoilu. Monet vanhemmat miettivät miten saada lapsi aktivoitua liikkumaan, jos urheilu ei heitä ollenkaan kiinnosta. Kaikki eivät tietenkään voi olla yhtä urheilullisia, mutta liikkua voi myös pelkästään hauskanpidon merkeissä. Kun kaverukset hankkivat yhdessä vetävän näköiset potkulaudat, voi iloinen ulkoilmaelämä alkaa! MADD GEAR skootterilla voi potkiskella ihan huvin vuoksi vaikka joka päivä, jos tiet vain ovat sulana. Se on rakennettu alusta loppuun asti turvalliseksi kulkupeliksi, koska se on tehty nimenomaan lasten käyttöön. Upean näköisen potkulaudan hankkiminen on saanut monet lapset innostumaan liikunnasta. Innostavalla ilmiöllä on tapana levitä ja laajentua yllättävän nopeasti. Skootteri ei ole kallis hankinta positiivisiin hyötyihinsä nähden. Niistä on saatavana kiitettävästi eri hintaisia malleja monenlaiselle budjetille. Jo parilla sadalla eurolla pääsee taittamaan matkaa trendikkään skootterin päällä. Valitse perheen villikoille edullinen VX4 Pro tai enemmän varusteltu MADD GEAR VX4 Nitro. Näistä trendituotteista löytyy varmasti jokaiselle lapselle oma suosikkinsa.

Meiltä kivat kulkupelit perheen jälkikasvulle!

Tilaa Bikesterilta nopeasti ja luotettavasti MADD GEAR potkulauta. On hyvin todennäköistä että sen käyttäjä ihastuu siihen ikihyviksi. Voit kuitenkin halutessasi palauttaa tämänkin meille maksutta 100 päivän aikana. Tutustu myös muihin verkkokauppamme tuotteisiin. Meiltä löytyy MADD GEAR skoottereiden lisäksi laaja valikoima hurmaavia lasten polkupyöriä, lasten potkupyöriä ja polkuautoja.TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.