Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

M-Wave

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Pyöräilymaailman konkari M-wave – monipuolista saksalaista osaamista

Saksalainen M-wave tunnetaan pyöräilyn maailmassa osistaan ja varusteistaan, jotka keskittyvät tarjoamaan parhaita pyöräilyelämyksiä vaativille pyöräilijöille. M-wave asettaa jokaisen valmistamansa tuotteen kriteeriksi korkeat tekniset vaatimukset ja käyttää niiden valmistukseen innovatiivisia, korkealaatuisia materiaaleja. M-Waven tuotteet suunnitellaan ja muotoillaan Saksassa, käyttäen hyödyksi yrityksen omaavaa pitkän linjan käytännön kokemusta ja kattavaa tietotaitoa. Tämä näkyy brändin tuotteissa, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan pyöräilyn vaativassa maailmassa.

M-wave valmistaa pyörän osia ja varusteita erityisen laajassa skaalassa. Saman merkin alta voi löytää pyöräänsä kaiken lokasuojista jalustimiin ja satulalaukuista polkupyörän peräkärryihin – sekä kaikkea mahdollista näiden väliltä. Brändi pyrkii kattavalla tarjonnallaan vastaamaan pyöräilijöiden moninaisiin tarpeisiin mahdollisimman osaavasti, niin että oman luottomerkin löydettyään osat ja varusteet voi valita yhdeltä ja samalta valmistajalta. Kätevää, eikö?

M-wave – fillaristin luottonimi

M-wave pukee rakkaan pyöräsi kokonaisvaltaisesti sekä tyylillä että teknisellä osaamisella. Brändi tekee sen osilla ja varusteilla, jotka on kehitetty viemään pyöräilykokemuksesi seuraavalle tasolle. Luota pyöräsi osien ja varusteiden valmistus saksalaisen osaamisen käsiin ja valitse seuraavat hankintasi brändin tarjoamasta valikoimasta. Aikaansa seuraava M-wave uudistuu koko ajan, mistä johtuen myös sen tarjoamat mallistot muuttuvat. Monipuolisuudesta merkki ei kuitenkaan tingi, mikä näkyy sen valmistamien tuotteiden laajassa skaalassa.

Aivan kuten M-wave, myös me keskitymme tarjoamaan sivustollamme mahdollisimman monipuolisen valikoiman pyöräilyyn kehitettyjä osia ja varusteita. Näin ollen löydät meiltä muiden merkkien ohella myös M-waven, jonka monipuolisesta tuotevalikoimasta pääset nauttimaan yhden ja saman katon alla. Meiltä löydät brändin valmistamina muun muassa valosarjoja, taittolukkoja, kampisettejä sekä herkullisen ilmeen omaavia soittokelloja, jotka kelpaa asentaa pyörään ilahduttamaan pyörän selässä taitettavilla matkoilla. Ja kuten M-wave, myös Bikester seuraa aikaansa päivittäen valikoimiaan jatkuvalla syötöllä. Tästä johtuen katso aina ajankohtainen M-wave-tuotteiden valikoimamme sivustolta – se, mitä löytyi viime viikolla, saattaa ollakin jo vaihtunut johonkin uuteen tuotteeseen. Tarjolla on kuitenkin aina runsain määrin eri laatumerkkejä, mistä valita. Nähdään pian sivustollamme!

Reilut tilausehdot pyöräilyn spesialistilta

Pyöräilyn erikoisliike Bikester tarjoaa kattavan valikoiman alan laadukkaimpien merkkien valmistamia polkupyörien osia ja varusteita, minkä lisäksi löydät meiltä samalla käynnillä pyöräilyyn myös pyöräilyvaatteet, pyöräilykengät ja taattua turvaa teiden päälle tarjoavat pyöräilykypärät. Tutustu samalla käynnillä myös pyöräilyyn sopimaan suunniteltuihin laukkuihin ja reppuihin, jotta harrastuksesi asettamat vaatimukset olisi katettu mahdollisimman hyvin. Meiltä tilatessasi saat kirsikkana kakun päälle vähintään 99 euron arvoisille lisätarvike- ja varustetilauksille aina maksuttoman toimituksen.