Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Uusimmat sähkömaasto- & gravel-pyörät

Lumos

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • oliivi

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Lumos Ultra MIPS+ Kypärä, musta
Lumos Ultra MIPS+ Kypärä, musta musta
Lumos
Ultra MIPS+ Kypärä, musta
199,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 54-61cm
Lumos Ultra E-Bike MIPS Helmet, musta
Lumos Ultra E-Bike MIPS Helmet, musta musta
Lumos
Ultra E-Bike MIPS Helmet, musta
OVH 229,95 € 214,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 54-61cm
Uusi
Lumos Ultra E-Bike MIPS Helmet, oliivi/musta
Lumos Ultra E-Bike MIPS Helmet, oliivi/musta oliivi/musta
Lumos
Ultra E-Bike MIPS Helmet, oliivi/musta
OVH 229,95 € 183,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 54-61cm
Uusi
- 20 %

Uuden ajan innovatiiviset Lumos-kypärät

Lumos on kypärävalmistaja, joka tunnetaan innovatiivisista, huippulaadukkaista kypäristään niin pyöräilijöiden kuin skeittaajienkin parissa. Lumos sai alkunsa kahden insinöörin, Eu-Wen Ding ja Jeff Chen, toimesta heidän päätettyään valmistaa kypärän, joka eroaa ratkaisevasti edukseen muista. Aluksi kypäränvalmistus oli heille hauska sivuprojekti, mutta projektin edetessä he huomasivat sillä olevan potentiaalia suureen menestykseen. Yrityksen perustajien mielessä olivat lukuisat kertomukset siitä, kuinka pyöräilijät kokevat itsensä näkymättömiksi tai haavoittuviksi suurkaupunkien vilkkaassa liikenteessä. Tähän tarpeeseen syntyi ensimmäinen Lumos-kypärä, ja kaksikko on yhä edelleen samalla tiellä kehittämässä näitä pyöräilyalan lippulaivana tunnettuja kypärämalleja.

Lumos Matrix MIPS Kypärä

Lumos valmistaa kypäriään kolmessa eri tuotantolinjassa – Kickstart, Matrix ja Street. Kickstart-sarjan kypärien taka- ja etuosissa on yli 500 lumenin valaistus tekemässä pyöräilijää näkyvämmäksi liikenteessä, mikä on avainasemassa ehkäisemässä ei-toivottuja yhteentörmäyksiä. Matrix-kypärissä puolestaan on kustomoitavat LED-paneelit, ja nämä kypärät sekä näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä että täyttävät nekin tehtävänsä tarjoten valaisullaan tehokasta näkyvyyttä ympäristölle. Street-mallisto sisältää puolestaan virtaviivaisia kypäriä etuosan linjakkaalla, persoonallisesti muotoillulla valaistuksella. Lisäksi Street- kypärien takaosassa on dynaaminen vilkkuvalo herättämässä muiden tiellä liikkuvien huomion.

Valaistut, liikenteeseen turvaa tuovat ratkaisut

Etenkin kaupunkien ruuhkaisissa keskustoissa on erittäin tärkeää tulla nähdyksi pyörän selässä. Lumos kehitti kypäriinsä ainutlaatuiset valaisujärjestelmät, joiden kirkkaat LED-valot tulevat nähdyiksi jo kauempaakin. Valaisujärjestelmien ansiosta nämä kypärät ovat todellisia turvallisuuden edelläkävijöitä, jotka omalta osaltaan takuulla säästävät lukuisilta yhteentörmäyksiltä. Lumos kehittää jatkuvasti markkinoille uusia kypärämalleja valaisuratkaisuineen, jotta jokainen pyöräilijä ja street-lajien harrastaja voisi löytää itselleen parhaan suojan tarjoavan ratkaisun pimeillä kaduilla ja teillä liikuttaessa.

Lumos valmistaa kypäränsä modernista muotoilusta tiiviisti kiinni pitäen. Näin ollen trendikkäät Lumos-kypärät ovat helposti yhdistettävissä jokaiseen asuun, olipa tarkoituksena pyöräillä rennot vapaa-ajan vaatteet, työvaatteet tai pyöräilyvaatteet yllä. Valaistus on suunniteltu jokaisessa kypärässä täsmäämään kypärän muuhun muotoiluun siten, että lopputuloksena on varsin tyylikäs kypärä, joka saa sinut näkymään liikenteessä sekä valaistuksensa että upean ilmeensä ansiosta.

Me Bikesterilla pidämme turvallisuutta olennaisena osana pyöräilyä, minkä vuoksi löydätkin valikoimastamme toinen toistaan turvallisempia kypäriä, jotka on tehty tarjoamaan suojaa. Löydät meiltä myös Lumos-kypärät, jotka tarjoavat laadun lisäksi myös loputonta näkyvyyttä. Meiltä voit valita kypäräksesi oman suosikkimallisi joko Street-, Matrix- tai Kickstart-mallistoista.

Pyöräilijän laadulla varustava verkkokauppa

Tutustu Bikesterilla pyöräalan huippubrändien valmistamiin varusteisiin todella kätevästi, esimerkiksi mukavasti sohvalla istuskellen. Sen sijaan, että joutuisit kiertelemään läpi lukuisia kivijalkakauppoja, Bikesterilta hankit kaiken pyöräilyyn liittyvän kätevästi yhden katon alta. Meiltä löydät niin laadustaan tunnetut Lumos-tuotteet kuin myös kattavan valikoiman muita kypäriä, esimerkiksi merkeiltä Alpina ja Bell. Tilaa samalla kertaa myös muut tarvitsemasi tarvikkeet, pyöräilysi täydentävät upeat pyöräilyvaatteet sekä laadukkaat pyöränosat. Klikattuasi tuotteet ostoskoriin ja tilattuasi ne toimitamme tilauksen sinulle tuota pikaa. Nauti entistä enemmän pyöräilystä Bikesterin varustamana!