paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Lukkopolkimet

13 Tuotetta
Kategoriat
Valmistaja
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 9
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Lukkopolkimet tehokkaampaan pyöräilyyn

Ihminen on aina halunnut saada pyöräilystä irti kaiken mahdollisen tehon. Ensimmäiset lukkopolkimet aloittivat erään pyöräilyn tärkeimmän keksinnön kehityskaaren. Tiettävästi tämän tyyliset polkimet kehitti Charles Hanson jo vuonna 1895. Cino Cinelli jatkoi keksinnön muokkaamista 1971, jolloin nykyaikainen lukkopoljin aloitti oman kiehtovan kehityskulkunsa. Näitä polkimia ei kuitenkaan vielä voinut irrottaa jaloista yhtä helposti kuin nykyisiä. Todellinen läpimurto on kuitenkin ollut Shimanon SPD-tekniikka: Shimano Pedaling Dynamics, joka mahdollisti jalan helpon irtoamisen polkimista. Ne yhdistettiin pyöräilykenkiin, joilla saattoi myös kävellä. Monien valmistajien polkimet ovat SPD-yhteensopivia. Lukkopolkimien käyttö on yleistynyt paljon harraste- ja työmatkaliikunnassa. Eräs syy siihen on se, että niiden avulla voidaan käyttää tavallista polkemista tehokkaampaa pyöritystekniikkaa. Saman pituisella matkalla saadaan enemmän lihaskuntoa sujauttamalla jalkaan lukkopoljin. Monet kuntoilijat ja kilpailijat ovatkin jo kauan tienneet tämän positiivisen asian. Lukkopoljin hyödyttää pyöräilijää sateisella säällä, koska jalat eivät lipsu tarpeettomasti huonollakaan kelillä. Jokainen, joka on oppinut ajamaan pyörää, oppii myös käyttämään lukkopoljinta. Sitä on kuitenkin hyvä ensin harjoitella turvallisella alueella omaan tahtiin. Helpoin ratkaisu aloittelijalle on hankkia samalta valmistajalta yhteensopivat pyöräilykengät ja lukkopolkimet. Lukkopoljin voidaan liittää kenkään yhteensopivan klossin avulla. Lukkopoljin on yleensä säädettävä, joten samalla kun harjoittelet sen käyttöä, voit testailla itsellesi parhaiten sopivan irtautumisherkkyyden. Löydät sivustomme valikoimasta omaan käyttöösi sopivat lukkopolkimet:
 • Lukkopolkimet maantiepyörään
 • Säädettävät lukkopolkimet
 • Lukkopolkimet hiilikuitua
 • Lukkopolkimet ruostumatonta terästä
 • Suuremmalla kontaktipinnalla varustetut lukkopolkimet
 • Erittäin kevyet lukkopolkimet

Lukkopolkimet meiltä näppärästi ja edullisesti kotiovelle!

Bikester on alansa palveleva asiantuntija!

Lukkopoljinten valmistajat pyrkivät tuottamaan asiakkailleen kevyitä ja luotettavia tuotteita. Materiaaleina käytetään esimerkiksi kevyttä hiilikuitua tai kestävää ruostumatonta terästä. Tekniikoissa voi olla eroja, mutta päämäärä on aina sama: Antaa ajajalle mahdollisimman hyvä käyttökokemus siihen lajiin, jota hän harrastaa. Turvallisuus ja nopea irtautuminen polkimista on kehittynyt valtavasti, sillä siihen on tarvetta varsinkin pyöräkisoissa. Mieltymykset ja oma ajotyyli vaikuttavat lukkopoljinten valintaan. Saatavana on mm. lukkopoljin, jossa on suurempi kosketuspinta maksimaalista voimansiirtoa varten. Oma paino ja jalan koko voivat vaikuttaa ajokokemukseen monella tavalla. Siksi mm. Speedplayn Speedplay Light Action Pedal System-tekniikka hyödyttää aloittelijoita ja myös erityisesti kevyitä pyöräilijöitä. Se sopii kuitenkin aivan yhtä hyvin kokeneeseen käyttöön. Esimerkiksi maastopyörällä ajavan kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden käyttötarkoitukseen, kun hän ajaa mutaisissa olosuhteissa. Materiaaleilla ja niiden käsittelytavoilla voidaan estää mudan tarttumista polkimiin. Toisissa malleissa on kaksi erilaista puolta,lukittava ja katukengälle tarkoitettu puoli. Tämän tyyppinen lukkopoljin sopiikin mainiosti monenlaiseen harraste- ja kaupunkipyöräilyyn. Tarjolla on myös lukkopolkimia, joissa lukituspuoli on molemmilla puolilla, joten lukkopoljin löytyy aina erittäin nopeasti. Tästä on hyötyä kilpailuissa, mutta tällainenkin lukkopoljin sopii aivan hyvin aloittelijoille.

Bikesterin laatutuotteilla poljet ja pyörität!

Olipa ajotyylisi mikä tahansa, me olemme päättäneet antaa sinulle parasta palvelua. Tilaat meiltä lukkopolkimet edullisesti. Seuraa sivustomme tarjontaa huolella. Annamme tuotteillesi 100 päivää palautusaikaa ilman veloitusta.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes