paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.


Löffler

(60 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse

  asiakaspalaute

Valittu:
Löffler

LÖFFLER - pyöräilyvaatteita Itävallasta

LÖFFLER on perustettu vuosikymmeniä sitten ja alunperin se valmisti naisten sukkahousuja sekä neuletuotteita. 70-luvulla yritys yhdistyi urheiluvälineitä valmistavan Fischerin kanssa ja siitä alkoi merkin kehittäminen urheiluvaatteiden valmistajana. Merkin tuotteet ovat tunnettuja niin hiihto-, juoksu- ja pyöräily-ympyröissä. Yhtiö kiinnittää erityistä huomiota eettisiin työoloihin ja ympäristöystävällisiin materiaalivalintoihin.

LÖFFLER - pyöräilyvaatteita Itävallasta
LAJITTELE
Sivu1/
2
 
LAJITTELE
Sivu1/
2

Löffler edustaa tunnettua itävaltalaista laatua!


Löffler aloitti toimintansa Reedissä vuonna 1947. Sen ensimmäiset tuotteet olivat naisten muotineuleet ja sukkahousut. Yritys noudattaa korkeimpia eettisiä ja ympäristönormeja. Sen tuotekehittely on ollut pitkäjänteistä ja innovatiivista. Työn tulokset näkyvät yhä kasvavana käyttäjäkuntana. Hyvin menestynyt ja laajasti arvostettu Löffler on laajentanut toimintansa kattamaan lähes koko urheiluvaatteiden kirjon. Sen teknisistä urheiluvaatteista löytävät omansa monien urheilulajien harrastajat ja ammattilaiset. Löffler on ollut tiiviisti mukana maansa urheilijoiden toiminnassa ja sen tuotteet ovat saavuttaneet suosiota maailman pyöräkansan keskuudessa. Katso ja valitse laatutuotteita tarpeesi mukaan sivustoltamme: Löffler-tuotteet edullisesti netistä

Saat Bikesterilta vaatteita joka säähän!

Joskus tuntuu siltä, että kun pitäisi lähteä liikkeelle, jokin vaate ei sovi ollenkaan yhteen muiden kanssa. Suunnitelmallinen pukeutuminen on vähän samanlaista kuin pyörän kokoaminen, yhteen suunnitellut osat istuvat täydellisesti toisiinsa. Löfflerillä käytetään lukuisia erilaisia teknologioita, joita kehitetään tiettyjen urheilulajien tarpeiden mukaan. Myös Löffler panostaa jatkuvaan kehitystyöhön ja materiaalien kehittelyyn yhä tasokkaammiksi. Kun hankit käyttöösi Löfflerin urheiluvaatteita, tiedät että ne kestävät käytössä ja voit mennä pyöräilemään millä ilmalla tahansa. Niitä voi yhdistellä keskenään käytännöllisesti. Vaatteiden valinta osuu nappiin, jos niihin ei tarvitse kiinnittää lainkaan huomiota.

Bikester pukee sinut päähineistä pyöräilykenkiin!

Tilaa meiltä hyviä vaatteita käyttöösi. Jos jaksat puurtaa ulkoilmassa kilometrikaupalla, olet ansainnut veden- ja tuulenpitävät asut yllesi. Jos ne eivät jostakin syystä sovikaan, voit palauttaa ne meille 100 päivän aikana ilmaiseksi!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu