paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Lock Laces

2 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lock Laces

Lock Laces - Nauhojen sitominen on niin eilispäivää

Vuodesta 1997 Lock Laces on ravistellut kenkämarkkinoita ainutlaatuisen innovatiivisella no-tie-nauhajärjestelmällä. Kengät saa sovitettua jalkaasi vain sekunneissa ja takaavat hyvän istuvuuden ilman löystymistä. Yksinkertaisesti vaihda vanhat nauhat uusilla lock lacesillä, leikkaa oikean pituisiksi, säädä vähän ja olet valmis. Pidit sitten salikenkiä, lenkkareita tai vaellussaappaita - Lock Laces tekee kengien pukemisesta lasten leikkiä.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Lock Laces – superfiksu keksintö, joka mullisti kenkämarkkinat

Montako vuotta elämästä kuluu yhteensä kengännauhojen sitomiseen? Vastausta tähän ei tiedä kukaan. Patentoitu Lock Laces -järjestelmä mullisti kenkämarkkinat heti keksimisensä alkuajankohdasta lähtien. Positive Distribution LLC -yhtiön markkinoima brändi on tuonut kuluttajien käyttöön kengännauhat, joita ei tarvitse sitoa. Järjestelmässä on kaksi elastista kengännauhaa, jotka kytketään toisiinsa säädettävällä lukitusmekanismilla ja klipseillä. Amerikkalainen Eric Jackson keksi kengännauhasysteemin omaa käyttöään varten kyllästyttyään siihen, että kengännauhat jatkuvasti avautuivat urheilusuorituksen aikana. Ystävänsä kehotuksesta Jackson päätti kaupata keksintönsä kenkämarkkinoille. Aluksi yritys toimi Jacksonin äidin kellarissa, mutta laajeni vähitellen kannattavaksi bisnekseksi. Yritysvastuu on ollut Positive Distribution -yrityksen perustamisvuodesta lähtien tärkeää. Lock Lacesin kokoonpanolinjastolle ja varastolle palkataan kehitysvammaisia työntekijöitä, joilla on muuten haasteita työllistyä työmarkkinoilla. Lock Laces on sponsoroinut vammaisolympialaisia ja Yhdysvaltain salibandyliigaa.

Helppoa lukitusmekanismia osaavat käyttää lapsetkin

Lock Laces -kengännauhat soveltuvat monenlaisiin kenkiin aina juoksukengistä vaelluskenkiin. Tarjolla on monia eri värejä, joten voit sävyttää nauhat haluamiisi väreihin. Yksi koko sopii kaikille aina vauvasta vaariin ja harrastelijasta kilpaurheilijaan. Nauhapakkaus sisältää kaksi elastista kengännauhaa, kaksi lukitusjärjestelmää sekä kaksi klipsiä, joilla nauhat varmistetaan. Voit muuntaa nauhoilla mitkä tahansa kengät helposti jalkaan sujautettaviksi. Voit polkaista kengät jalasta pois helposti kantapäästä, ilman että kengät vaurioituvat, sillä joustavat nauhat antavat periksi. Etenkin lapsiperheissä tämä on arvostettava ominaisuus, sillä lasten kengät kuluvat kovassa käytössä nopeasti.

Patentoitu lukitusmekanismi pitää nauhat paikoillaan paremmin kuin mikään muu kilpaileva tuote, sillä Lock Laces oli kaikkein ensimmäinen. Tavallisiin kengännauhoihin verrattuna Lock Laces -nauhojen ehdoton etu on niiden kestävyys. Jalat turpoavat kengissä päivän aikana aina jonkin verran luonnostaan, jolloin tavallinen kengännauha kiristää jalkaa. Elastiset nauhat antavat jalan elää! Hauskat nauhat ovat myös hyvä ja edullinen lahjaidea käytännöllisyyttä rakastavalle suomalaiselle, jolla on jo kaikkea – kurkista valikoimaamme ja löydä omat fiksut nauhasi, jotka säästävät aikaa ja vaivaa!

Bikesterin hyllyiltä tarviketta pyöränosista kypäriin ja pedaaleihin

Hyllyistämme löydät kaiken mahdollisen pyöräilyyn, tule tutkimaan ja tuo ystävätkin! Tule ostoksille ja tilaa kerralla kaikki fillarin vuosihuoltoon tarvittavat osat, saat yli 99 € tilauksille maksuttoman toimituksen. Mikäli et pitäisikään hankinnasta, sen voi palauttaa 100 päivän kuluessa.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes