Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Liv Cycling
Liv Cycling
Liv Cycling on Giantin erityisesti naisille suunniteltu merkki. Merkki on keskittynyt aina erityisesti naispyöräilijöiden vaatimuksiin ja tarpeisiin, mikä näkyy tuotekehityksessä. Merkin tavoite on luoda naisille upeannäköisiä ja toimivia pyöräilyvaatteita, niin että pyöräilystä tulisi naisille helposti lähestyttävä urheilumuoto eikä sitä nähtäisi ainoastaan vaativana huippu-urheiluna, jona se nykyään usein nähdään. Liv-valikoima on erityisen laaja ja sieltä löytyy kaikki tarvittava huippupyöristä tyylikkäisiin pyöräilyvaatteisiin.

Liv

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Liv LaVie SLR 0 Naiset, musta
Liv LaVie SLR 0 Naiset, musta musta
Liv
LaVie SLR 0 Naiset, musta
OVH 2 199,00 € 1 395,95 €
  • Versiot: S | 47cm (28")
- 36 %

Liv pyörät suunnitellaan naisille, naisten toimesta

Bikesterin Liv on pyörämerkki, joka keskittyy kehittämään polkupyöriä erityisesti naisille. Liv aloitti toimintansa Walesin Cardiffissa 1980-luvulla M&P´s Cycles -yrityksen alla. Pikkuhiljaa brändi kehittyi omakseen, ja kasvun seurauksena vuonna 2014 yritys avasi maansa suurimman pyöräilyliikkeen. Liv on kehittänyt toimintansa pilariksi ainutlaatuisen 3F-muotoilufilosofian, jonka periaatteena on, että istuvuus, muotoilu ja toiminnot kohtaavat naisellisen pyöräilyn tarpeet aikaansaaden pyörät, joiden ajomukavuus vie jokaisen naisen pyöräilykokemukset kokonaan uusille raiteille. Liv pyörät valmistetaan suoriutumaan pyöräilystä sen kaikkein korkeimmalla ja vaativimmalla tasolla. Liv onkin merkki, jota nähdään myös pitkään harrastaneiden, ammattilaisten ja kilpaa ajavien käytössä. Naispuoliset suunnittelijat, kehittäjät ja urheilijat muodostavat tiiviin tiimin, joka tutkii ja testaa Liv pyörät juuri naisten tarpeisiin sopien, joten Liv pyörän ostaessaan voi olla varma, että se on testattu juuri naisten toimesta ja myös siitä syystä takuulla naiselle sopivaksi.
Liv takaa valmistavansa tuotannossaan sopivan pyörän ihan jokaiselle naiselle, olipa sitten pyöräilyharrastuksen keskiössä maantieajo tai maastopyöräily ja pyörätoiveissa maastopyörä, hybridi, sähköpyörä, triathlon- tai cyclocross-pyörä. Liv suunnittelee pyörämallinsa myöskin ulottumaan useisiin eri hintaluokkiin siitä syystä, että aivan jokainen nainen löytäisi merkin tarjoamasta pyörävalikoimasta juuri omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan pyörän. Kaikki on siis huolella harkittua ja suunniteltua, ja Livin hyvinkin tarpeellisena koetun markkinoille tulon myötä pyöräilystä ei tarvitse enää puhua miesvoittoisena lajina!

Liv puhuu naisten pyöräilyn puolesta – vieläpä rouhean sporttisella tavalla!

Oletko aina haaveillut huippupyörästä, joka kestää käytössä ja tuntuu sopivalta alla? Niin sopivalta, että tuntuu, kuin se olisi vain sinulle tehty? Se pyörä on todella olemassa! Liv pyörät on suunniteltu huolellisella kehitystyöllä naisten käyttöön, minkä ansiosta jokainen nainen voi luottaa siihen, että oma Liv on yhtä kuin naisten suunnittelema, testaama ja kehittämä – sopien erinomaisesti juuri naisten tarpeeseen. Liv tarjoaa laajan valikoiman laatupyöriä, joiden pitkälle vietyjen teknologisten ratkaisujen sekä naisille sopivuuden lisäksi ne erottuvat markkinoiden muusta pyörätarjonnasta edukseen myös upealla tyylillään!
Ensi hätään voisi kuvitella mielessään, että erityisesti naisille suunnitellut laatupyörät näyttäisivät siron naisellisilta ja että niissä olisi hennon kevyt look ja värimaailma. Mutta ei Liv pyörissä! Rouhean sporttinen tyyli ja vahvat, itsevarmat värit ovat vallanneet nämä pyörät ja tällaisen taidonnäytteen kyytiin hypätessä kokonaiskuva kertoo ympärilleen modernista, vahvasta naisesta, joka on totta kai ansainnut alleen minkä muunkaan, kuin vahvan, modernin pyörän!
Bikester tarjoaa Liv pyöriä ja pyöräilyvarusteita useassa eri kategoriassa:

  • Liv maastopyörät mäkisissä maastoissa ja metsäpoluilla pyörän selässä viihtyville naisille.
  • Liv maantiepyörät naisille, joiden lempilaji on pitkien matkojen polkeminen päällystetyillä teillä tai jopa kilpapyöräily.
  • Retkipyörät kruunaavat viikonloppufiilistelyt, mökkireissut ja muut seikkailut.
  • Liv kaupunkipyörät ovat valinta silloin, kun hoidat työmatkat ja kauppareissut mieluiten pyörän selässä.
  • Liv pyöräilyvaatteet suunnitellaan naiselliseen muotoon, mutta samalla myös rohkean sporttisiksi. Vaatteet, jotka saavat suorastaan kaipaamaan pyörän selkään!
  • Liv satulat täydentävät ajonautinnon naisille suunnitellulla muotoilullaan.

Itse pyörien lisäksi löydät Bikesterilta muutkin Liv pyöräilyvarusteet, kuten pyöräilykengät, juomapullot ja paljon muuta!

Bikester tekee pyörätarjonnallaan kilometreistä kevyitä!

Verkko-ostaminen on tehty helpottamaan arkeasi, sillä voit tehdä ostoksesi juuri silloin kun haluat, välittämättä kokonaan kauppojen auki-oloajoista. Tämän lisäksi upeat valikoimat ovat kättesi ulottuvilla vain muutamalla klikkauksella. Bikester on pyöräilyssä ajan hermoilla, valiten kokoelmiinsa vain parasta laatua, kuten naisille suunnitellut Liv pyörät. Verkkokaupan uumenista löydät myös muut pyöräilymaailmaa puhuttavat mestariteokset. Kaiken kukkuraksi Bikester tarjoaa tuotteilleen 30 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Klikkaa itsesi pyörien ja pyöräilytarvikkeiden kiehtovaan maailmaan, ja löydä jo tänään uudet suosikkisi, joiden ansiosta tulevat kilometrisi ovat kevyitä!