Pyöräkauppa netissä
Lähde seikkailemaan! | Pyörä messiin & kaikki pyörän kyytiin

Litelok

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Iso osa pyöränlukoista, jotka tarjoavat tehokasta suojaa, ovat painavia ja kömpelöitä. LITELOK lähti ratkomaan ongelmaa kehittämällä lukkoja, jotka on valmistettu innovatiivisista komposiittimateriaaleista, jotka eivät ole ainoastaan kevyitä ja joustavia, vaan tarjoavat tehokasta suojaa kaapelinleikkureita, pulttileikkureita ja metallisahoja vastaan.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Litelok Gold Original Lukko, boagreen boagreen
Litelok
Gold Original Lukko, boagreen
119,95 € 112,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 736mm
Litelok Gold Original Lukko, boagreen
Litelok Twin Gold Lukko, black black
Litelok
Twin Gold Lukko, black
229,95 € 224,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 736mm per lukko
Litelok Twin Gold Lukko, black
Litelok Gold Wearable Lukko, fischgrät fischgrät
Litelok
Gold Wearable Lukko, fischgrät
139,95 € 122,95 €
- 12 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 925mm
Litelok Gold Wearable Lukko, fischgrät
Litelok Gold Wearable Lukko, boagreen boagreen
Litelok
Gold Wearable Lukko, boagreen
139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 1075mm
Litelok Gold Wearable Lukko, boagreen
Litelok Wrapstraps, black black
Litelok
Wrapstraps, black
7,95 € 6,95 €
- 13 %
Pikatoimitus mahdollinen
Litelok Wrapstraps, black
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Medium, black/reflex black/reflex
Litelok
Skin Varten: Litelok Gold Wearable Medium, black/reflex
17,95 € 14,95 €
- 17 %
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Medium, black/reflex
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Small, black/reflex black/reflex
Litelok
Skin Varten: Litelok Gold Wearable Small, black/reflex
17,95 € 15,95 €
- 11 %
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Small, black/reflex
Litelok Skin Litelok Gold Original:iin, black/reflex black/reflex
Litelok
Skin Litelok Gold Original:iin, black/reflex
13,95 € 11,95 €
- 14 %
Litelok Skin Litelok Gold Original:iin, black/reflex
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Large, black/reflex black/reflex
Litelok
Skin Varten: Litelok Gold Wearable Large, black/reflex
17,95 € 15,95 €
- 11 %
Litelok Skin Varten: Litelok Gold Wearable Large, black/reflex

Vallankumouksellinen Litelok – pyörän lukkojen laatuvalmistaja

Litelok on pyöräilyalan arvostettu brändi, joka valmistaa maailman kevyimmät, joustavimmat ja turvallisimmat pyörän lukot. Yhtiön perustaja, insinööri Neil Barron, sai inspiraation kevyemmän lukon kehittämisestä kyllästyttyään raskaiden pyörän lukkojen mukanaan kuljettamiseen. Keskusteltuaan lukuisten pyöräilijöiden kanssa Barron tuli siihen johtopäätökseen, että vaikka polkupyörät kevenivät, turvalliset pyörien lukot vain kasvoivat entistä painavammiksi. Hän totesi, että on pakko löytyä keino luoda samanaikaisesti sekä erittäin turvallinen että painoltaan kevyt pyörän lukko. Tästä kehityksen tarpeesta syntyi inspiraatio, jonka seurauksena Barron perusti yrityksensä nimeltä Litelok.

Litelok Twin Gold Pyoranlukko

Vallankumouksellinen Litelok on onnistunut alkutaipaleestaan asti yhdistämään turvallisuuden ja kevyen materiaalin valmistamiinsa pyörän lukkoihin. Esimerkiksi Litelokin kehittämä kevyt ja turvallinen Boaflexicore on pyöräilyn maailmassa erittäin arvostettu lukko, jonka rakenteessa yhdistyvät metalli ja polymeeri, muodostaen kevyen mutta mallikkaasti toimivan liiton. Lukon jokainen kerros tarjoaa käyttäjälleen lisäturvaa, mikä tarkoittaa sitä, että lukkoa on erittäin hankala rikkoa leikkureilla tai rautasahoilla.

Litelok on paljon käytetty ja erittäin luotettu pyörän lukkomerkki pyöräilijöiden parissa ympäri maailman. Brändi on riippumattomasti testattu ja se on saanut korkeimman turvallisuustason Sold Secure Gold -luokituksen. Litelokin lukot ovat painoltaan huomattavasti kevyempiä kuin muut markkinoilta löytyvät, murronkestävän luokituksen omaavat joustavat pyörän lukot.

Turvalliset, joustavat ja kevyet pyörän lukot

Pyörän lukkojen tarjonnasta ei löydy yhtä joustavaa, kevyttä ja turvallista lukkoa kuin mitä Litelokin valmistamat lukot ovat. Litelokin muotoilultaan joustavat lukot voi kiinnittää mitä moninaisimpiin paikkoihin, toisin kuin perinteiset D-lukot. Litelok-lukot on suunniteltu helposti lukittaviksi ilman avainta, ja näissä lukoissa avainta käytetään ainoastaan lukkoa avatessa. Litelok-lukko on mallista riippumatta helppo kuljettaa mukana paikasta toiseen pyörän runkoon kiinnitettynä. Litelok Twin on yrityksen kehittämä, innovatiivinen ratkaisu, jossa kaksi erillistä Litelok-lukkoa toimivat yhdellä ja samalla avaimella. Näitä kahta lukkoa voi joko käyttää erikseen erittäin korkean turvallisuuden saavuttamiseksi tai yhteen kiinnitettyinä, jolloin lukitukseen saa lisää pituutta.

Bikester haluaa tarjota kattavassa valikoimassaan markkinoiden parhaita ja turvallisimmiksi todettuja pyörän lukkoja. Tästä syystä löydät meiltä myös Litelokin lukot, jotka tunnetaan sekä turvallisuudestaan että uskomattomasta keveydestään, joka on vertaansa vailla. Tutustu Litelok-lukkojen tarjontaamme ja tilaa omaan rakkaaseen pyörääsi lukko, joka pitää pitkäkyntiset loitolla.

Pyöräilijän laatuvalikoima muutaman klikkauksen päässä

Bikesterilta tilaat vaivatta niin Litelokin valmistamat pyörän lukot kuin muidenkin laatumerkkien pyöräilyvarusteet vaivatta, vain muutamalla klikkauksella. Jos haluat tutustua laajemmin lukkovalikoimaan ennen ostopäätöstä, tutustu myös muihin suosittuihin lukkomerkkeihin kuten ABUS ja Kryptonite. Katso samalla käynnillä läpi myös tarjous-osiomme, ja hyödynnä valikoimastamme poistuvien laatutuotteiden lyömättömän edulliset hinnat. Kun ostat meiltä pyörän lukkoja tai muita tuotteita vähintään 99 euron edestä, saat tuotteille ilmaisen toimituksen. Saatuasi tilaamasi lukon tai muut tuotteet perille voit harkita ostoksiasi jopa 30 päivän ajan. Päivitä pyöräsi varusteet ja osat saman tien – autamme siinä mielellämme!