Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

LINKA

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
LINKA – polkaisun edellä!
Virkistävän innovatiiviset tuotteet Linkalta tuovat pyöränlukitsemisen nykyaikaan! Enää ei tarvitse nyhrätä pimeässä avaimien kanssa, vaan lukon saa kiinni puhelimen kautta. Linkan lukkoihin kuuluu muitakin ominaisuuksia, kuten varkaudenseuranta-ominaisuus, eikä ole ihme, että tuotteet ovat nopeasti keränneet suurta suosiota!
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
LINKA Sähkölukko 152mm, musta
LINKA Sähkölukko 152mm, musta musta
LINKA
Sähkölukko 152mm, musta
159,95 € 129,95 €
- 19 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen

Vallankumouksellinen Linka – polkupyörän lukkojen edelläkävijä

Linka on turvallisia avaimettomia lukkoja valmistava brändi, jonka nopeasti paikalleen asennettavat lukot tunnetaan niin turvaominaisuuksistaan kuin helppokäyttöisyydestään. Yrityksen taival alkoi vuonna 2014, kun sen perustaja, koneinsinööri Mohamed, huomasi pyörien lukkomarkkinoilla olevan aukon avaimettomissa lukoissa, jotka olisivat riittävän turvallisia ja helppokäyttöisiä. Näin syntyi polkupyörän älylukko, joka esiteltiin vuonna 2015 New Yorkissa Bike Expo -messuilla.

Linka Sähkölukko 152mm Musta

Älylukkoa kehitellessään Mohamed haastatteli satoja pyöräilijöitä, jotta sai selvitettyä kaikki siihen mennessä kehitettyjen pyörän lukkojen turvallisuusaukot. Lisäksi hän kysyi pyöräilijöiltä, millaisia ominaisuuksia he toivoivat pyörän lukolta. Tutkimustyöhön kuului myös se, että hän tarkkaili tuntikausia pyöräilijöitä, jotka lukitsivat pyöriään. Hän havaitsi, että lukkojen keskimääräinen lukitusaika oli jopa 2,5 minuuttia, minkä lisäksi puolet lukkojen käyttäjistä myös lukitsi ne väärin. Linka-lukosta kehittyi ilmeeltään vähäeleisen tyylikäs ja toimivuudeltaan lyömätön, nopeasti lukittava lukko, joka täytti vaadittavat turvallisuusstandardit.

Palkitut Linka-lukot erinomaisilla ominaisuuksilla

Linka on voittanut maailman arvostetuimpia pyöräilyalan palkintoja sekä innovointipalkintoja, kuten TAIPEI CYCLE d&i Gold Award ja Eurobike GOLD Award. Linka on myös kaikkien aikojen ensimmäinen elektroninen polkupyörän lukko, jonka arvostettu pyöräturvallisuuden testausorganisaatio ART Foundation on sertifioinut ja hyväksynyt. Näin ollen pyöräilijä voi Linka-lukon valitsemalla suojata tärkeän menopelinsä turvallisin mielin.

Kun pyörä on varustettu Linkan sähkölukolla, se lukittuu napinpainalluksella. Pyörän luokse takaisin saavuttaessa lukko vastaavasti avautuu automaattisesti. Tämä tekee Linka-lukosta mitä kätevimmän ajan säästäjän etenkin pyöräilijälle, joka on pyörän selässä päivittäin. Lisäksi, mikäli lukkoon sisäänrakennetut anturit havaitsevat pyörää liikuteltavan sen lukittuna ollessa ei-toivotulla tavalla, lukko lähettää välittömästi hälytysilmoituksen älypuhelimeen. Bikesterin valikoimasta löydät Linkan valmistamat lukot, jotka kelpaavat vaativimmallekin pyöräilijälle ja joissa on alan parhaat turvaominaisuudet. Tutustu ajankohtaiseen valikoimaamme ja valitse pyöräsi turvallisuuden maksimoiva Linka-lukko.

Lukot ja muut pyöräilyvarusteet näppärästi netistä

Tilaa nyt Bikesterilta pyöräsi turvaksi laadukas älylukko sekä muut varusteet. Tutustu myös muihin pyörän lukkoihin kuten koodilukkoihin, vaijerilukkoihin ja U-lukkoihin. Tilatessasi pyöräilytarvikkeita Bikesterilta saat tilaukseesi jopa 30 päivän pituisen avokaupan, jonka aikana ehdit hyvin harkitsemaan lukko-ostoksiasi ja muita meiltä tekemiäsi löytöjä kaikessa rauhassa. Tervetuloa löytämään pyöräilyn turvallisuuden maksimoivat ratkaisut netistä!