Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Led Lenser

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Led Lenser – laadukkaat led-lamput pimeyteen

Saksalaiset Opolkan veljekset perustivat Led Lenserin Saksassa vuonna 1993. He kehittelivät täydellisen taskulampun, joka kestää kaikissa olosuhteissa. Nykyisin yritys on miljoonien arvoinen LED-taskulamppuja tuottava yritys, jolla on yli 1 000 työntekijää. Led Lenser on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä, jonka taskulamppuja myydään ympäri maailmaa. Se on tehnyt satoja patentteja ja kehittelee tuotteitaan jatkuvasti yhä paremmiksi. Led Lenser tuo valoa suomalaiseen pimeään vuodenaikaan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olipa sitten tiedossa maantieajoa, koiran ulkoilutusta syyspimeällä tai maastopyöräretki, hyvä lamppu pelastaa pulasta. Miksi kompastella turhaan, kun voi valaista tiensä tehokkaalla lampulla? Led-lamppujen valaisuvoima on nykyisin tehokas, ja valkoisen led-valon keksijä Shuji Nakamura sai innovaatiostaan Millennium-teknologiapalkinnon vuonna 2006. Led Lenserin lamput perustuvat uusimpaan huipputeknologiaan ja niiden valaisuvoima on erinomainen. Kaikissa Led Lenserin lampuissa käytetään huipputason linssioptiikkaa, jossa yhdistyvät tarkennettavan linssin ja heijastavan optiikan mahdollisuudet, mistä syystä valaistusalue on kirkas ja tehokas. Voit yhtä hyvin säätää valon kirjan lukemista varten teltassa kuin maastopyöräilyäkin varten tunturissa.

Taskulamput ja otsalamput fiksuilla ominaisuuksilla

Led Lenser taskulamppu on käteen sopiva malli, jossa on vaihdettava patteri ja yhdellä kädellä toimiva virtanappula. Kevyin malli on Led Lenser mt10 -lamppu, jossa on yli metrin kantama. Se on yksi suosituimmista malleistamme. Isommassa Led Lenser mt14 -taskulampussa on muiden Led Lenserin lamppujen tapaan USB 3.0 -lataustoiminto, joka sopii kaikkiin kansainvälisen standardin USB-liittimiin. Jykevin malli on Led Lenser mt18 -taskulamppu, joka on näistä myös painavin. Kaikissa lampuissa on kuljetusta varten lukitustoiminto, jotta lamppu ei mene päälle vahingossa. Pölyltä ja kosteudelta suojaava kuori pidentää lampun käyttöikää. Kun patteri alkaa olla loppumaisillaan, merkkivalo kertoo, että on latauksen aika. Et jää vahingossa pimeyteen, kun taskussasi on Led Lenser mt14-, Led Lenser mt18- tai Led Lenser mt10 -lamppu.

Kun on päässyt testaamaan Led Lenser otsalamppua, sitä ilman on vaikea tulla toimeen. Led Lenser mh10 -otsalamppu toimii niin pyöräillessä ja ratsastaessa kuin vaeltaessa tai metsäretkellä ollessakin. Otsalampun takaosassa on punainen, himmeämpi merkkivalo, jotta sinut nähdään myös takaa päin. Tämä parantaa liikenneturvallisuutta. Tule kurkkaamaan upean valaisevaan lamppujen valikoimaamme, josta löytyy sekä perinteisiä taskulamppuja että otsalamppuja laatumerkiltä nimeltä Led Lenser!

Pyöräilijän lempipaikka Bikester

Seuraavalla taukopaikalla jalkoja lepuuttaessasi voit ottaa puhelimen käteesi ja vierailla meillä Bikesterissa! Mobiilioptimoiduilta sivuiltamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet. Ymmärrämme, mitä pyöräilijä tarvitsee, joten olemme koonneet iloksesi saman katon alle kaikki tuotteet aina led-lampuista, kypäriin ja polkimiin. Lisäksi saat meiltä maksuttomat toimitukset yli 99 € tilauksille.