paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Kool Stop

45 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kool Stop jarruttaa varmasti ja viileästi

Amerikkalainen Kool Stop valmistaa laadukkaat jarrupalat, jotka takaavat että jarruttaminen on tehokasta. Kun pyörässäsi on hyvät jarrut, saat sen pysähtymään nopeasti. Jarrutusmatka lyhenee ja turvallisuus paranee. Kool Stopin valikoimassa on monta erilaista osaa vannejarruihin ja levyjarrujärjestelmään. Yhtiö on tehnyt käyttäjiä varten myös täsmälliset asennusohjeet. Kool Stop on perinteikäs pyöränosien merkki. Tuotteet valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa USA:ssa:
  • Kool Stop International Inc.on perustettu vuonna 1978 Yhdysvaltojen Oregonissa
  • Yrityksen omistaja Richard Everett kehitti materiaaleja pyöräteollisuudelle
  • Everett sai aikaan ensimmäisen jarrupalan, joka oli integroitu jarrukenkään
  • Yrittäjä kehitti ensimmäisenä myös jarrupalojen ilmajäähdytysraot
  • Pienestä autotalliyhtiöstä on kasvanut maineikas yritys
  • Kool Stop valmistaa jarrutuotteet kaikkiin polkupyöriin
  • Euroopassa yhtiön päätoiminnot sijaitsevat Alankomaissa

Kool Stop jarrupalat nyt Bikesterilta!

Tee jarrujärjestelmästä tehokas – valitse hyvät jarruosat

Pyöräilijän on tärkeä valita korkealaatuiset ja pitkäikäiset jarrut. Yhtiö tehnyt kaikkensa, että jokaisella olisi käytössään tehokkaat käsijarrut. Kool Stopin tutkimus- ja kehitystyö on jatkuvaa. Pyörien kehittyessä myös jarrupalat suunnitellaan aina uusien tarpeiden mukaan. Kumiseokset on huolella kehitetty. Oikein säädetttynä jarrupalat kestävät kulutusta hyvin. Kun vanteet ovat puhtaat liasta ja hiekasta, ne jarruttavat erittäin tehokkaasti. Jarrutarvikkeet ja varaosat ovat saatavilla yleisimpiin jarrutyyppeihin.
Kool Stopilta saat yleismallin jarrukengätjokasään kaupunkipyöräilyyn ja erikoismallin jarrut urheilulliseen ajoon. Yhtiö on kehitellyt paksut BMX-jarrupalat,likaa hylkivät MTB-pyörän jarrut ja maantiepyörän kevyet jarrupalat. Maastopyöräilijöitä kiinnostaa jarrupala,joka irrottaa vanteesta kosteuden ja lian ennen kuin jarrupala koskettaa sen pintaa.
Yhtiö valmistaa laadukkaat ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset jarruosat myös kaupunkipyörän käsijarruihin. Laadukas kumiseos takaa, että palat kestävät kulutusta.

Kun tarvitset hyvätehoiset v-jarrut tai levyjarrut

Kool Stopin levyjarrupalat ovat maineikkaat. Niissä on hyvä jarrutusteho ja kulutuskestävyys. Jarrupalat on helppo asentaa. Moni urheilija valitsee yhtiön jarrupalat levyjarruihin. [br]Kool Stopilta saat värikkäitä jarrukenkiä v-jarruihin. Voit valita jarrukengän ja jarrupalan yhdistelmän. Se on ehkä yleisin ratkaisu vannejarruissa: kumiseoksesta tehty jarrupala on integroitu metalliseen jarrukenkään. Tällaiset kuusiokoloruuvilla kiristettävät jarrukengät sopivat yleismallin v-jarruille. Ne kiinnitetään jarrusatulaan. Pakkauksessa on jarrupalapari, jossa on kierrekiinnitys. Säätölaatat tulevat jarrukengän mukana.
Voit myös valita pyörääsi kevyet ja säädettävät Kool Stop-vaihtopalat, jotka kiinnitetään erilliseen jarrukenkään. Vaihtopala on käytännöllinen ja ekologinen. Palan voi vaihtaa pidikkeeseen/jarrukenkään helposti. Kun palat on käytetty loppuun, syntyy vähemmän jätettä, koska jarrukengät eivät joudu vaihtoon.
Osassa Kool-Stop jarrupaloja materiaalina on kaksoisseos. Kaksoisseoksesta valmistettu jarrupala sisältää erilliset vyöhykkeet, joilla on oma väri.

Pyörät ja pyöränosat löytyvät Bikesteriltä

Bikester.fi-verkokaupasta saa laadukkaita pyöriä, pyöräilyvarusteita ja pyöränosia. Runsaassa valikoimassa on sopivat tuotteet kaikkenlaiseen pyöräilyyn naisille ja miehille. Kun ostat meiltä, sinulla on 100 päivää kestävä palautusoikeus. Bikesterin pyöräilytuotteet toimitetaan nopeasti.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes