Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kona Wo

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Huippusuosittu Kona Wo – maailmanluokan fatbike

Kanadassa vuonna 1988 alkunsa saanut Kona valmistaa pyöriä, jotka tunnetaan ympäri maailman niiden huippulaadukkaiden osien, innovatiivisten ratkaisujen sekä upean muotoilun ansiosta. Viimeisten vuosikymmenten aikana Kona onkin saavuttanut vankkumattoman jalansijan yhtenä maailman laadukkaimmista pyörävalmistajista. Laadukas brändi valmistaa mittavassa skaalassa monia eri fillarimalleja, joista löytyy vaihtoehtoja sekä jokaiseen pyöräilyn alalajiin että kaikille kukkaroille sopien. Olipa kyseessä sitten maasto-, maantie-, gravel- tai cyclocross-pyörä, jokainen Kona-pyörä on valmistettu tarjoamaan huippuunsa viritetyt ajokokemukset pyörän selässä viihtyvälle.

Kona niitti 1990-luvulla mainetta valmistamistaan jäykkäperäisistä, teräsrungoilla varustetuista maastopyöristä, jotka maastopyöräilyn legenda Joe Murray suunnitteli brändille. Näille fillareille ominaista oli taaksepäin laskevat vaakaputket, joita ei ollut nähty aiemmin maastopyörien markkinoilla. Tuon jälkeen Kona on keskittynyt tuomaan markkinoille muitakin mullistavia innovaatioita, kuten edistykselliset täysjoustopyörät, joita on ollut saatavilla niin teräs-, titaani-, alumiini- kuin hiilikuiturungoilla varustettuina.

Kona Woo, gloss prism polkupyörä

Tämän päivän huippusuosittu Kona-pyörien kategoria ovat alati suosiotaan kasvattavat läskipyörät. Kona Wo -fatbike mahdollistaa pyöräilyn myös pehmeämmässä maastossa. Kona Wo -pyörällä ajaminen onkin varsinainen nautinto niin soisessa maastossa, lumella kuin trail-ajossa. Wo on Konan kaikkien aikojen ensimmäinen fatbike-malli ja lisäksi myös brändin myydyin fatbike. Vuosien saatossa Wo-tuoteperhettä on kehitetty entisestään ja vuosittain markkinoille saadaan uusia malleja, jotka ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa viritettyjä.

Kona Wo – laatu ja käyttömukavuus edellä

Kona Wo -sarjan läskipyörät vievät ajokokemukset kokonaan uudelle tasolle. Olipa kyseessä millainen maasto tahansa, Wo on omiaan tarjoamaan ajomukavuudeltaan lyömättömiä kokemuksia. Leveät renkaat tarjoavat entistä paremmat edellytykset ympärivuotiseen maastoajoon, samalla kun lajiin sovitettu ergonomia varmistaa pyörän selässä viihtymisen pitkissäkin ajoissa, maaston haastavuudesta riippumatta. Wo-pyörän jokainen osa on huippulaadukas, joten Konaan panostamalla saa käyttöön alan helmen, joka kestää vaativimmissakin olosuhteissa. Koska Konan pyörät tunnetaan niiden laadusta ja kestävyydestä, kyseessä on pitkäikäinen hankinta, joka todella kannattaa. Tästä kertoo jo laatubrändin tinkimätön suosio ammatikseen pyöräilevien keskuudessa.

Vuosittain päivittyvät Kona Wo -fatbiket syntyvät käyttömukavuus ja laatu edellä. Uuteen Wo-malliin valitaan jokainen komponentti huolella, ja lopputuloksena on ajan hermoilla pysyvä, viimeisimpien innovaatioiden kyllästämä malli. Esimerkiksi vuoden 2019 Kona Wo sai kokoonpanoonsa huippulaadukkaat Schwalbe Jumbo Jim 4.8” -renkaat sekä 10 Shimano Deore -vaihdetta. Vuoden 2021 mallissa puolestaan hyväksi havaitut Jumbo Jimit säilyivät ennallaan, mutta mallia päivitettiin sisältämään 12 Deore-vaihdetta, minkä lisäksi menopeli sai uuden violetin ilmeen häikäisevän upealla, katseet puoleensa vetävällä maalilla. Tämä kertoo siitä, kuinka huolella Kona pysyttelee jyvällä siitä, mikä sen valmistamissa pyörissä toimii parhaiten ja mikä ominaisuus mahdollisesti saattaisi kaivata päivitystä markkinoille tulevassa uudemmassa mallissa.

Kona Wo on yksi Konan kuumimmista pyöristä sekä ehdotonta maailmanluokan aatelia, mitä tulee kaikkien aikojen edistyksellisimpiin läskipyöriin. Edistyksellinen hiilikuituhaarukka on tehty selättämään maastoista pehmeimmätkin, minkä ansiosta tästä fillarista on tullut niin hiekalla kuin lumellakin viihtyvien fatbike-pyöräilijöiden suosikkimalli. Meiltä Bikesterista tilaat oman huippulaadukkaan Wo-fillarin mitä kätevimmin, reiluista tilausehdoista nauttien. Säästä itsesi kivijalkakaupoissa etsiskelemisen vaivalta ja tilaa meiltä alansa parhaimpaan kärkikaartiin kuuluva fatbike!

Fillarit ja pyöräilyvarusteet vaativimpaan makuun

Verkkokauppamme valikoimasta löydät fillareiden laadukkaimmat helmet, kuten huippuluokan Kona Wo -läskipyörät ja monet muut laatubrändien valmistamat pyörät. Valikoimastamme löydät samalla käynnillä myös pyöräilyvaatteet, kypärät sekä muut pyöräilytarvikkeet. Tilaamasi pyöräilyvarusteet toimitetaan meiltä sinua lähimpään noutopisteeseesi pikaisesti, vain muutaman arkipäivän sisällä. Tervetuloa Bikesterille täydentämään pyöräilysi laadukkaimmilla varusteilla, jotka kelpaavat pyöräilyalan vaativimpienkin käyttöön!