Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kona Big Honzo

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • punainen
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Big Honzo, sininen
Kona Big Honzo, sininen sininen
Kona
Big Honzo, sininen
OVH 1 399,00 € 1 249,00 €
  • Versiot: S | 37cm (27.5+")M | 42cm (27.5+")XL | 53cm (27.5+")
- 10 %
Kona Big Honzo DL, punainen
Kona Big Honzo DL, punainen punainen
Kona
Big Honzo DL, punainen
OVH 1 799,00 € 1 599,00 €
  • Saatavana useassa eri koossa!
- 11 %

Kona Big Honzo –maastoreitit ja muut ajot selättävä fillari

Kanadalainen Kona tunnetaan yhtenä modernien fillarien laadukkaimmista valmistajista. Dan Gerhard ja Jacob Heilbron perustivat pyöräbrändin Vancouverissa vuonna 1988. Tänä päivänä Kona tarjoaa laadultaan viimeisen päälle hiotut fillarit niin maasto-, maantie-, gravel- tai cyclocross-pyöräily, mistä johtuen tuotemerkillä löytyy vannoutuneita faneja pyöräilyn jokaisesta genrestä. Yrityksen taipaleen alkupuolella se pinkaisi pyöräilymaailman tietoisuuteen Joe Murrayn brändille suunnittelemien jäykkäperäisten, teräsrunkoisten maastopyörien ansiosta. Sitä mukaa, kun maastopyöräilyn sisältämät vaatimukset ovat kehittyneet, Kona on tuonut markkinoille tasaiseen tahtiin myös muita edistyksellisiä innovaatioita, kuten täysjoustopyörissä käyttämänsä titaani-, teräs-, alumiini- ja hiilikuiturungot.

Konan takana on joukko pyöräilyn nimeen vannovia tuotekehittäjiä. Tavoitteena on valmistaa pyöräilyä rakastaville huippuunsa kehitettyjä yksilöitä, jotka tekevät ajosta mahdollisimman nautinnollista, olipa kyseessä mikä tahansa pyöräilyn alalaji. Tässä on todella onnistuttu, sillä tänä päivänä Kona tunnetaan yhtenä maailman laadukkaimmista pyörävalmistajista, jonka nimeen vannovat niin harrastelijat kuin ammatikseen pyöräilevät ympäri maailman. Kona valmistaa pyöriään useassa eri hintaluokassa, ja valmiin mallin hinta määräytyy siinä käytettyjen komponenttien mukaan. Brändin tavoitteena on tarjota laadukkaita fillareita jokaisessa hintaluokassa, erilaisiin tarpeisiin sopien.

Kona Big Honzo DL polkupyörä

Kona Big Honzo on nimensä mukaisesti suuri persoona. Tämä käänteentekevä maastopyörä on suunniteltu tuomaan monipuolisuutta ja sopivaa aggressiivisuutta niin maastoon, työmatkoille kuin muuhunkin fillarointiin. Sisältämiensä laadukkaiden komponenttien lisäksi Big Honzo on myös varsin upea ilmestys, joka kääntää päitä uniikilla, sulavan aaltomaisella designillaan, joka tuo tähän menopeliin aimo annoksen sporttisuutta kokonaan uudessa muodossa.

Löydä omia tarpeitasi palveleva Kona Big Honzo Bikesterilta

Kona Big Honzo on tuoteperhe, joka sisältää moneen eri tarpeeseen suunnattuja maastopyöriä. Big Honzo -sarjasta löytää usealle kukkarolle sopivia vaihtoehtoja, varsin laajassa hintaskaalassa. Big Honzo DL edustaa keskihintaisia Honzoja, sisältäen muun muassa Shimano MT 401 -jarrut, 12 Shimano-vaihdetta ja patentoidun Trans-X Dropper Interal -satulatolpan. Big Honzo ST puolestaan on yksi Honzojen kehittyneimmistä isosisaruksista, jota täydentävät Rise Bar -ohjaustanko, WTB Volt Sport -satula sekä 12 Sram-vaihdetta. Jokainen Big Honzo on viimeistelty ilmeeltään erinomaisen tyylikkääksi menopeliksi, ja näiden fillareiden sävymaailma tarjoaa erottuvia, ulkonäöltään ainutlaatuisia vaihtoehtoja.

Monipuolinen Kona Big Honzo taittaa vaivatta matkan kuin matkan, tarjoten pyörän selkään aimo annoksen niin mukavuutta kuin suorituskykyäkin. Sopivasti aggressiivinen maasturi on jäykkäperäinen ja siitä voi tehdä omaan ajoon parhaiten taipuvan oikealla rengasvalinnalla. Esimerkiksi Big Honzo 2020 -mallissa rungon geometria on suunniteltu 27,5+-renkaille, mutta siihen sopii myös 29” kiekot. Muita Big Honzon ominaisuuksia ovat 139 mm:n RockShox-etujousitus, hydrauliset levyjarrut sekä NS/SX Eagle 1x12 voimansiirto. Mallista riippumatta Konan tavoitteena on ollut koota jokainen Big Honzo sillä periaatteella, että täysi suorituskyky voidaan tarjota fillaristille järkevään hintaan.

Me Bikesterilla haluamme tarjota pyöräilymaailman uusimpia tuulahduksia laatubrändeiltä, jotka tunnetaan alansa parhaimpina. Yksi näistä taitureista on Kona, jonka valmistamana löydät meiltä muun muassa Big Honzo -fillarit. Kurkista ajankohtaiseen Big Honzo -menopelien valikoimaamme ja valitse omaa käyttöäsi parhaiten palveleva malli. Konan valitsemalla panostat laatuun ja nautit ergonomisista ajokokemuksista!

Kaikenkattava pyöräilyn laatukauppa

Löydä kaikki pyöräilyyn yhdestä ja samasta verkkokaupasta. Bikester on pyörämaailman ammattilainen, joka haluaa tarjota pyöräilyyn parasta laatua. Tästä syystä löydät meiltä esimerkiksi huippusuositun Konan pyörät monessa mallissa ja ilmeessä. Alan suosituimpien tuotteiden lisäksi saat meiltä parasta mahdollista palvelua, kuten 30 päivän avokaupan sekä ilmaiset palautukset. Tervetuloa löytämään laatupyörä kaikenkattavan kattomme alta!